OBMP – IVF 2023
Sama sem slišala dobre odzive na kliniki Reprofit na CZ, za SLO imajo tudi svojo koordinatorko, ki olajša procedure iz tujine. Midva sva v tem postopku še v Lj, če pa bo tudi ta neuspešen (2. postopek, do zdaj smo že skurili 5 dobrih zarodkov brez razloga) pa se sigurno prestaviva tja. Čakalne dobe in neosebna obravnava tukaj naju je razočarala, prav nič nočejo spremeniti od enega do drugega prenosa, čeprav vidijo, da nekaj očitno ne štima. :/
Po embriotransferu sem po 10 dneh naredila test -, 11 dan sem začela krvaveti in tako 3 dni predvidevam da je M. Sem klicala na GK LJ so mi rekli da samo če dobim naj ne ni prišla na odvzem krvi, zato sem jo poklicala dr. v Leoniscu sem čez 10 dni pravkar dobil razgovor po telefonu. Ali ne bi morala na pregled ali kaj?
Pozdravljene, nujno potrebujem pomoc, ker sem res obupana. Menstruacijo bi morala dobiti 28.6. in potem drugi dan ciklusa zaceti jemati tabletr Lindynette in seveda sem menstruacijo dobila danes, 23.6.. ☹️ in pa seveda je ravno petek in ne morem pokliccati v MB. Na papirju, ki sem ga dobila v MB in sicer glede poteka zdravljenja pise, da je termin pricakovane menstruacije 14.6. do 27.6. in meni bi to slo skozi ampak tukaj pise da se tableta vzame na 7. dan ciklusa. In to mi je cudno, ker kako je lahko taksna razlika glede zacetka jemanja tablete (pricakovana menstruacija 14.6. – 27.6. zacnes tablete jemati na 7. dan ciklusa, pri menstruaciji med 28.6.- 5.7. pa na drugi dan ciklusa). In potem ultrazvok ostane na 27.7.? Se opravicujem ampak nic mi ni jasno in se razocarana sem glede te menstruacije ki je prisla teden preeeeej. ☹️
@Valentina, pri zadnjem prenosu ? v spontanem ciklu v Mb sem imela vrh v petek, prenos pa potem naslednji petek.
Na dodatni UZ me niso nikoli klicali. Delala sem teste in jim vedno poslala slike se zraven.
Srecno ?
Fracek, 25.06.2023 ob 07:37
@Valentina, pri zadnjem prenosu ? v spontanem ciklu v Mb sem imela vrh v petek, prenos pa potem naslednji petek.
Na dodatni UZ me niso nikoli klicali. Delala sem teste in jim vedno poslala slike se zraven.
Srecno ?
@fracek: Hvala za informacijo. LH vrh pomeni prvič, ko zaznaš dvig LH na ovulacijskem testu, torej prvič, ko vidiš 2 močni črtici, a ne? Torej dajo prenos LH+7? Kaj jih sproti obveščaš, da si poslala slike, ali samo, ko zaznaš dvig LH? Hvala.
Anonimno 1448, 21.06.2023 ob 11:29
Sama sem slišala dobre odzive na kliniki Reprofit na CZ, za SLO imajo tudi svojo koordinatorko, ki olajša procedure iz tujine. Midva sva v tem postopku še v Lj, če pa bo tudi ta neuspešen (2. postopek, do zdaj smo že skurili 5 dobrih zarodkov brez razloga) pa se sigurno prestaviva tja. Čakalne dobe in neosebna obravnava tukaj naju je razočarala, prav nič nočejo spremeniti od enega do drugega prenosa, čeprav vidijo, da nekaj očitno ne štima. :/
Katera pa je slovenska koordinatorka na Reprofitu? 🙂