OBMP – IVF 2023
@(Ne)srečnica hvala ? Se pravi, ce imas konec julija M, potem bo treba pocakat se na avgustovsko. Drzi se in navijam zate in nas vse jeseni. Tudi mene je prejsnji prenos povsem potrl, ker je bil po splavu in sem objokavala vse skupaj na koncu. Tokratni me je potrl, ker je bilo “vse kot mora bit”, sem sla iz firbca se hormone testirat, da vidm … in potem nič. Pa sem rekla tud če ne bo, gremo naprej, mislim da sem ok, potem pa pogledam na test in se v trenutku vse obrne in se mi solze ulijejo.
Zato @Upanje111 hvala za tvoj zapis, malo pa res pomaga in da upanje za naprej, ko to preberes ❤️ Da vseeno tudi, ce ne uspe, 1x, 2x, 3x, … se ne pomeni, da ne bo uspelo ❤️
@Upanje111 zame je bil to 6 prenos, še najbolj uspešen je bil 5, ki se je končal s ss še pred potrditvenim UZ.
@Plus_one tako je, saj iskreno mislim da je avgusta največja gužva… Meni je najhuje to, ko narediš vse prav, pa ne uspe in nihče ti ne ve povedati kaj bi moral narediti da bi uspelo (ker kao ni recepta) oz kaj bi moral narediti drugače, da bi se drugače razpletlo… Tudi jaz sem imela tokrat kar veliko upanja, sploh glede na zadnji razplet…
Tudi jaz se vam pridružujem v objokavanju neuspešnih prenosov. 3 izvenmaternične, naravna zanositev, odstranitev jajcevodov. 2 postopka IVF, 7 zarodkov, samo še enega pingvina imava, torej je za nama že kar nekaj neuspešnih prenosov.
Nikakor in nikakor se ne vgnezdi, psihično me je spravilo že čisto na kolena … Tako, da tudi jaz pošiljam pozitivne misli vsem nam, ki tako dolgo, predolgo, čakamo na svoje zaklade …
Ja, midva sva tudi rekla tako: še zadnji pingo v lj, premik v mb. V vmesnem času pa tujina, ker po moje premik v MB spet pomeni 1 leto do dejanskega prenosa zaradi vseh čakalnih …
Nesrečnica žal mi je ? tudi jaz sem tokrat imela vse znake, pa na koncu spet ta ogaben minus. Pa res sem verjela, ker so mi dali celo dva ??. Prav izmučena sem že od vsega, tako kot verjetno tudi ve …
@(Ne)srecnica, ne vem zakaj Unico povezujem samo z darovanimi zarodki … bom pogledala malo. Meni se zdi da se v Lj sigurno trudijo, predvsem stimuliran postopek sem imela lepo izkusnjo, tole z zamrznjencki pa mi ne deluje tako … no upam, da mi nikamor drugam ne bo treba in bo eden od 3 preostalih ? ostal z nama ❤️ Tokratni prenos me je ful sesul, ker sem res imela vse top, hormone, tajming, vse .. pa simptome nekako bolj kot da je, kot da ne in potem minus. Res te zlomi.
Ampak punce, ne damo se, vse bomo docakale svoje pluske ❤️
@Plus_one ja veliko je zakaj-jev pa zelo malo zato-jev… Jaz resnično upam, da septembra res zalavfa Postojna s svojim laboratorijem, da se Lj razbremeni in bo vse skupaj steklo malo hitreje in pa upam da malo bolj uspešno…
Mogoče tudi zato boljše žrtvovati še en mesec več ?♀️
Jaz grem tako samo še po ta dva ? in če ne uspe zaključim… Če pa v 8 prenosih ne bo uspelo potem res ne vidim smisla več… Pa tudi leta ne priganjajo počasi…
Jaz sem imela 30 foliklov. Ko jih imas veliko,ne delajo svezega prenosa zaradi moznosti hiperstimulacije. Po punkciji bodo dobre jajcne celice oplodili in kar jih bo do petega dne dobrih,jih bodo zamrznili. Posto o stevilu zarodkov potem dobis po posti. Jaz sem se takoj po punkciji narocila na telefonski posvet in dobis napotnico za prenos. Meni so rekli da se s tretjo menstruacijo po punkciji prijavim za prenos,ampak jaz sem se z drugo.
Lp