OBMP – IVF 2023
@Bugaboo vso srečo jutri ? najprej v sprejemno je (v pritličju prvi hodnik levo, prva vrata desno), potem pa do sester (3 vrata desno). S kolesom po mojem lahko, če si blizu doma in ti to ne predstavlja velike obremenitve. Če bo test pozitiven jemlješ potem še do potrditvenega UZ zdravila, če bi negativen pa ti naročijo, da prenehaš
Ok hvala. In hvala za lepe zelje!
aha potrditveni UZ je tudi se tam na kliniki ali je potem pri osebnem ginekologu?
jah ne vem, sem misnla it na kolo, pol me je pa mami okregala da to res ni pametno..zdej pa ne vem kaj naj. Ni ful dalec, kake 15-20min pocasnega kolesarjenja..kaj pa vem. Lazje mi je ker se ne rabim zafrkavat s parkingom in jutranjo prometno guzvo…?
Hvala punce?jah ne vem, kaj je slo narobe, mela sm dobr obcutek ker ni blo M in tudi nekako “dobre” simptome…:(
zdej ne vem, rekla mi je da se narocim na telefonski posvet za novga zamrznjencka – a to lahko ze zdej nardim? Al v jeseni..
pa kaj nardim ce ne bi dobila M? Rekla mi je da prekinem z utrogestanom..
@Bugaboo žal mi je, točno vem kako se počutiš, sem imela že enako situacijo…
Za razgovor se naročiš lahko takoj, saj vprašanje kdaj boš sploh prišla na vrsto za razgovor… Potem napotnico aktiviraš, prijaviš se pa ko boš pripravljena – pred avgustom tako ne boš mogla iti, ker so dopusti…
M bo gotovo prišla, ko bo raven progesterona padla…
Valentina919, 14.06.2023 ob 18:39
Pozdravljene.
Držim pesti za vse (nas) 🙂 A mi lahko katera prosim pove, kako potekajo prenosi zamrznjenih zarodkov v MB?
Hvala.
Jaz imam iz neuspelega postopka še enega zamrznjenčka in so mi, ko so me klicali z rezultati krvnega testa kar takoj po telefonu povedali, da se lahko z naslednjo menstruacijo naročim za prenos zamrznjenčka.. napisati moram mail prvi dan menstruacije, potem me naročijo na UZ med 10-12 dnem cikla, dobim ovulacijske teste in ko je pozitiven jim javim, da dobim datum prenosa.. imam pa nestimuliran cikel za prenos zamrznjenčka.
Držim pesti za vse vas <3
Živjo,
je katera tukaj, ki hodi v Mb? Zanima me za dolgi protokol, prevzameš zdravila 22. dan in začneš z injiciranjem isti dan (enako kot v LJ)? Ali je sprejem v postopek in prevzem zdravil že kaj prej? Vse bom vprašala na kontroli, ko se bodo izvidi pogledali, ampak ker je do takrat še nekaj mesecev, bi rada preverila že sedaj, tudi zaradi dopustov 🙂 Hvala vam in vso srečo!
freaky, 15.06.2023 ob 08:32
Jaz imam iz neuspelega postopka še enega zamrznjenčka in so mi, ko so me klicali z rezultati krvnega testa kar takoj po telefonu povedali, da se lahko z naslednjo menstruacijo naročim za prenos zamrznjenčka.. napisati moram mail prvi dan menstruacije, potem me naročijo na UZ med 10-12 dnem cikla, dobim ovulacijske teste in ko je pozitiven jim javim, da dobim datum prenosa.. imam pa nestimuliran cikel za prenos zamrznjenčka.
Držim pesti za vse vas <3
Hvala!
Zivjo punce!!en namig za vse…sestre v postojni su mi danes zjutraj povedale da jeseni bojo zaceli postopki v postojni!!!!?
Dobila sam napotnico za lj,tud poslala mail da aktiviraju..cist za vsak slucaj.v lj se zacne spet nekje avgusta,in sestre so rekle da ce pocakam najvec en mesec da mi ne bo treba it v lj.
@Lučka133, jaz sem bila v Mb v dolgih postopkih. Javis M, prevzames zdravila in zacnes 22. dan ze s pikanjem. Ce imas krajse cikle, nujno javi, jaz sem pricela z injekcijami ze 18. dan, nato pa te po nekje 10. dnevih narocijo na UZ in odredijo, kdaj pricnes dodajat stimulacijo. Srecno ?
@Fracek pri meni nič novega, šla po še enega ? pred poletjem, pa se ni niti vgnezdilo 🙁 in me je to skoraj bolj potolklo… Imam še 2, ampak pred jesenjo itak ne morem iti. Vedno manj imam upanja, da mi uspe in vedno težje sprejmem, da spet ni bilo namenjeno…
@Fracek tudi pri meni tokrat kot kaze ne bo nic. Danes sem 9 dan, vceraj zvecer sem delala test in je negativen. 9 dan mi je vedno prav pokazalo, tako da mislim, da je tudi tokrat. Res me je potrlo, ker sem imela obcutek, da tokrat pa bo … nimamo kej.
A katera ve, kdaj zacnejo z novimi postopki pingotov? Ze avgusta (se prijavis z julijsko M) ali se sele z avgustovsko M prijavis?
Drzim pesti za vse, ki cakate ali ste v postopku ❤️ Tebi @Fracek in tvoji pikici pa se naprej mirno do cilja ❤️