Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Kako je s simptomi?:) mas kaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Bugaboo, 08.06.2023 ob 14:33

Nisem se?? zdej je 9.dan. Se mi zdi da so se krci zmanjsali, prsi povecane, rahlo obcutljive. Drugih simptomov ni.

testa se kr ne upam delat ??

je kera druga se tudi 8/9/10 dan oa je delala test?

??

Jaz sem delala 9 dan in je bil močan plus ? Tudi prsi sem imela polne in boleče, tako da je to dober znak ? Drzim pesti ❤️

@Rahela4, kdaj bos ti delala test ?

Mah, znaki so taki, kot da se mi bo vsak čas ulilo. Krči, strah preden grem na wc. Pri neuspelih postopkih se mi je najkasneje 8. dan pokazal obarvan izcedek. Tako, da bom verjetno test delala v ponedeljek, če zdržim do tam. To bo 10. dan.

Drzim pesti za vse ??

Zanima me ali ste v postopkih tudi starejše, po 40em? Izkušnje le-teh, ki jim je uspelo? Se podajam na pot. Želela bi si 2 otroka, pa me čas preganja. Vas berem in občudujem.

Evo jaz danes 10 dan in test žal ne pokaže nič ?? prsa so me nehala bolet… Imam občutek, da se bo vsak čas vlilo ampak zaenkrat se še ni.

Tako da po poletju borbamo dalje in gremo cel postopek pridobivanja celic od začetka…

Tejchy meni se pa zdi, da se mi je izcedek malo obarval. Sicer vem, da to še nič ne pomeni (sem krvavela na začetku vseh 3 nosečnosti), ampak kako sem žalostna. 🙁 žal mi je tudi zate. Borbamo!

@tejchy mi je zal?

vzami si naizi poletje, zdaj itak nimas kej..bo pa na jesen sreca ???

jaz se vedno nic ne vem.

zadnje noci se mi dogaja da ful slabo spim, se zbujam ob 4h pa 6h zjutri pa ne morem nazaj zaspat. Ne vem a ma to kaksno vezo. Krci so se ob vecerih ampak bolj blagi. Prsi so povecane in rahlo bolece, ampak ne zelo..moram prou pritiskat na njih, potem me zaboli.

testa se vedno nisem delala ?

@Rahela, a testa pa nisi se delala?

ni nujno slabo! Mogoce pa vgnezditvena??

Nisem še delala, pa ne vem, če me dans ne premami popoldne. Jst sem tako težko v nevednosti. Rada bi vedela. Ampak dajte me raje prepričat, da ne. ?

Lani sem bla tako na 5. dan. Sem videla krvavo pikico, pa sem pograbila test in naredila. Da končno vidim – in grem naprej. No, pa je bil +. Samo ni bilo ok celih 9 tednov nosečnosti. Zdaj me ni strah samo -, ampak tud neuspešne nosečnosti. Čisto sem zabederala, oprostite punce!

Žal tudi pri meni en debel minus. Sem naredila test, ker imam svežo kri. Oh ja, borbamo naprej?

@rahela4 itak da borbamo naprej!!kaj vse dajamo skozi itak ni mocnejsih zensk od nas na tem forumu!!!!!????

Mimimi541 ja, se strinjam! Pa naredimo si kar se da lepo poletje. Jesen bo pa bogato obrodila. ? čim večim naj pa že zdaj rata, držim pesti za vse in navijam za vas!

@rahela4 pred poletjem moram se docakat petek da izvem kaksni su izvidi hormonov in kaj mi bo rekla kaj in kako naprej.?‍♀️

Dala mi je ponovit amh.prvic in zadnjic sam ga delala 5 let nazaj.tako da se je tud ovarijska rezerva verjetno zmanjsala.

@Teychy452 in @Rahela4 zelo mi je zal, da ni uspelo ? Privoščita si eno super poletje, jeseni pa po dve crtici! ❤️

Jaz ze grejem svojo pikico in upam, na najboljse ❤️ Upam, da bodo dnevi hitro minevali, grem sicer v sluzbo, tako da bo hitrje minilo.

@Bugaboo kako tebi kaze, kateri dan si danes? Drzim pesti!

@Anonimno4210 zal mi je za zamrznjecka, ampak ne se dat, jeseni tudi ti po dve crtici! ❤️

Sem pa tudi jaz vedno bolj razocarana nas odnosom v Lj. Razen sestre so se vedno zlate ❤️

Oj. Pri meni se vedno nic novega..jutri bom 12.dan. Vse ostaja enako.
danes sem se sicer zbudila in sem mela slab obcutek, krce in sm bla ciz slabe volje da se bo ulil…potem se je umiril in zdej je isto kot prej. Nic ne vem. Ko berem simptome na spletu me samo frustrira vse..

v sredo mam krvni…

drzim pesti da vse punce, ce ne zdaj pa jeseni??

Punce zivjo,

pri meni se kar vse ostaja isto. Imam upanje, da je mogoce uspesno, testa nisem delala, nocem pa se hajpat, ker so tud punce, ki niso dobile M pa je bla beta negativna.

jutri imam krvni test pa bomo vidli.

mislila sem s kolesom do ginekoloske, pa ne vem a je lahko kaj narobe? A mislite da je bolje ce grem z avtom?

grem pa najprej v sprejemno ane pa me bojo usmerli kam dat kri?

a potem se naprej dajem utrogestan in estrofem a kaj veste?

je se pri kateri kaj novega?

???

New Report

Close