Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@sun☀️ sem ji poslala ?

@Levinja794, mogoče z vrtom počakaj, ker v nosečnosti se vrtičkanje zaradi toxoplazmoze odsvetuje.

@(Ne)srečnica supeer, hvala! ?✌? a ti mas mogoce instagram? ?

Imam ja 🙂 a si pod istim imenom kot je na mailu?

@(Ne)srečnica ne, tam sem pa pod @likaranita ? pa ti? ?

@sun sem ti poslala zahtevo za sledenje 😉

Tiste, ki ste trenutno v postopku v Lj… Ali veste, če še sprejemajo za nov postopek ali se čaka do 10.8.?

@upanje….se mi zdi da ne vec.narocajo spet od 10.07.vsaj tako mi je napisala v mailu en mesec nazaj.

No…mene je moja M tokrat res izigrala…delam teste za O od 14 dne cikla naprej da bi mi moja M prisla vceraj na 25.dan ciklusa..se nikoli od 13 leta naprej mi ni prisla tako zgodaj!!!?‍♀️??‍♀️

Zdravo. Do kdaj pa sprejemajo za zamrznjenčke?

Za zamrznjencke sprejemajo do 23.6.in po 7.8.

Pozdtavljene.

Kako dolgo pa se po navadi čaka za prenos zamrznjencka, po neuspelem svežem ET?

Hvala.

Živjo punce 🙂

jaz sem jim 25.5. pisala, da sem dobila M in so mi dali datum za sprejem 14.6. (v LJ). Sem tako vesela, da koncno zacnem s postopkom (kratki protokol) ??

Mam pa eno vprasanje, za tiste, ki ste ze sle cez postopek. Ali so vam transfer delali s pomocjo ultrazvoka?

@Anonimno 3201 v Lj greš z naslednjo M lahko po ?(razen med dopusti)

@Malinca295 meni ga še nikoli niso delali, samo pri prvem prenosu mi je potem zdravnica z UZ pokazala pikico v maternici… Vem, da so jeseni vsem delali UZ, meni ga februarja niso…

Meni oktobra (ko je uspelo), niso delali z UZ, marca (ko ni uspelo), pa so delali z UZ.

Zanima me če menjam zdravnika, če avtomatsko dajo izvide ali moram sama kam poklicat, ostala bom v lj samo k drugi zdravnici grem…

@Ribica12 imajo kartone v neki skupni sobi, tako da jih po potrebi lahko vzame katerikoli zdravnik.

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 29.05.2023 ob 19:14

@Ribica12 imajo kartone v neki skupni sobi, tako da jih po potrebi lahko vzame katerikoli zdravnik.

Super hvala… ?

Pozdravček, evo koncno po 4 mescih cakanja prišla do prvega pregleda ?. No zdaj me pa naprej zanima, ginekologinja je rekla da cez cca 1 mesec dobim dokumentacijo za IVF postopek kratki protokol. In da potem pa ko se jaz odlocim. No ce zelim iti z septembrsko menstruacijo v postopek, kdaj se moram naročiti,da dobim zdravila?

Hvala za odgovore ?

Sončica36 avgusta se z M prijaviš, da dobiš datum za sprejem, potem pa septembra 1/2 dan M prevzameš injekcije in pričneš s pikanjem.

@(ne)srečnica se pravi augusta prvi dan M, pokličem, da dobim datum za sprejem oz. Da dobim zdravila, ki jih potem uporabim sele v naslednji M.

Hvala za odgovor

Lepo poletje želim ?

New Report

Close