OBMP – IVF 2023
@ bibi,ne vem.jaz se spomnim od lanjskega leta.itak menjajo.danes sam imela v postojni,in moramo naredit vse izvide nanovo ker smo vse delali na zacetku.se pravi 2018.zdaj do 15.06 ko imam kontrolu s izvidi,oziroma dokler ne pride m moram delat ovulacijske teste.jaz imam one step.katera mogoce ve za kaksne bolj obcutljive katere lahko kupim?
Na uz je vidla en velik “baloncek” ampak da ni sigurna ce je folikl al cista in da delam teste pol da bomo vidli kaj je.?
@bibi se pravi da bomo tam nekje spet skupaj.dokler jaz resim sprejem,sikanja in vse uz-je pridemo tam nekje..ce ja tokrat bomo sle vmes se na kavo..????
@Pika.973 ja,vse je v ljubljani.jaz sam zacela v postojni pri merlotu in prvi postopek sam imela v dravlju.se zmeraj sam za vse ostala v postojni tako da se tud v obmp ambulanti bodim pod postojno.kako su prenesli vse na gklj,prihaja dol dr.bokalova in dela preglede za to.tako da jaz namesto se narocit v leonisce in dobit bog ve kaksnega zdravnika,grem to naredit v postojno.pole se samo narocim na reprodukcijo za sprejem.
Živjo punce. Jaz sem lani pisala za nov postopek 31.5. (prvi dan menstruacije je bil takrat), pa so me naročili s prvim dnem M po 25.7. Za zamrznjen zarodek ne vem. Jaz sem dala skozi 4 postopke, 3 transferji neuspešni, 3je uspešni (1 otrok iz 2019, 2 SS iz 2021 in 2022). Tokrat grem v nov boj. V petek imam sprejem in prvi UZ (grem po zamrznjenčka). Zato se vam bom spet malo pridružila, če me sprejmete. Bila sem že na forumih pred leti, potem pa sem samo vsake toliko pokukala. Zdaj bi si želela družbe, ker nihče od domačih, prijateljev ne ve, da greva znova v postopek.
Tako je, Pozna. 31.5. je bilo že prepozno za vstop v nov postopek (imela bi dolgega). To je v Lj. Nimam pa izkušenj kako je z zamrznjenčkom. Levinja, mogoče vrt po punkciji res ni dobra ideja. Te pa razumem, kako težko je čakati. Sploh pa potem, po transferju. 🙁
Kako si ve razvedrite 14-dnevno čakanje? Jaz sem že vse sorte probala, od bolniške 14 dni, do službe takoj po transferju, sprehodu, dopust, normalno delo. In 2x sem celo zanosila ob normalnem delu (ampak imela kasneje spontana splava). Zdaj pa sploh ne vem kaj naj naredim. Če seveda sploh pride do transferja, vedno malo z rezervo jemljem…..
@Rahela4 jaz sem bila 2x na bolniški, 3x pa sem šla delati. Nazadnje sem šla delati po 7 dneh in sem najbolj normalno delala vse, pa se je prijelo, vendar je kasneje prišlo do splava.
@Ribica12 žal mi je za tak izzid… Katero G pa imaš? Sicer kakor opažam ne delajo kaj dosti drugače ?