OBMP – IVF 2023
@(Ne)srečnica js sm menjala kliniko iz Lj v Mb. Vse kar je blo sm klicala v ivf ambulanto in sm se s sestro dogovorila o datumu in uri za prevzem dokumentacije, pa k sm prsla tja sm izpolnila izjavo za prevzem dokumentacije☺️ partner je pa v Leonisce sel iskat svojo dokumentacijo kar je imel. pa lih tak je mogu podpisat izjavo. v tem casu sva se pa narocila v MB in ze imava prvi datum v zacetku julija. Moras pa imeti veljavno napotnico od sebe in od partnerja, zdej ce jo ze imas potem poklices na kliniko kjer se vodis za neplodnost in poves da prekines veljavno napotnico in samo preneses na novo kliniko in te vpisejo. ce je pa nimas jo mors pa dobit od svoje gin., partner pa od osebnega zdravnika.
Srecno! ✌??
@sun če ni preveč osebno vprašanje – lahko napišeš zakaj si se odločila za menjavo pa koliko postopkov si imela in katera zdravila? Da ne iščem po celem forumu ?
Hvala Mimi 🙂
Punce, še katera čaka? Ne vem več nickov, ma vem da nekaj vas je bilo 🙂
Ti dnevi so tako dolgi, jaz v enem trenutku že obupam in potem spet ne …imam že cel scenarij, da grem julija spet. In še obup, ker imaš seveda vse simptome zaradi progesterona. Sem pa danes 6. Dan.
@nesrecnica, si se že prijavila?
@Pika12345 sem dobila napotnico in sem jo aktivirala, nisem se pa še prijavila…
@bibi za ? ne vem..sam poslala vprasanke prek maila in me je vprasalaa ce za nov postopek al ?.sam rekla nov in dobila te okvirne datume.v cetrtek grem v postojno,imam termin pri bokalovi.verjetno bo dala napotnico..kdaj grem naprej se se moram odlocit.psiha me koci se zmeraj.
@bibi jaz sam sla v postojno ker za nov postopek bi itak morala osebno na posvet.kakorkoli lazje grem do postojne na 5 min kot v ljubljano za istu stvar
@Pika.973 če je svež postopek javiš prve dni ciklusa, dobiš v istem ciklu datum za sprejem in z naslednjo M pričneš s pikanjem (kratek protokol) oz isti dan pričneš s pikanjem (dolgi protokol).
Za ? je sprejem in prenos v istem ciklu
Jaz sam lani sprejem imela preden sam dobila men.nisem cakala 1.dan.sam se kar narocila ko sam dobila napotnico.tako su mi rekle sestre v postojni da naredim.tako da nisam cakala mesec dni za zacetek,ampak enih teden dni.
Jutri imam bokalovu v postojni,tako da mi mogoce tud tokrat rata pred dopustom.???