Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Tako kot Lj tud mene zanima ce je katera zasledila kako bo s postopki med dopustih v ljubljani?jaz startam vse nanovo.bi rada vedla ce se splaca zdaj ili po dopustu

2 leti nazaj so v sveže postopke sprejemali do začetka junija (jaz sem imela 3D UZ 4.6 in so mi rekli da se kar prijavim v postopek, potem pa so ugotovili da ne sprejemajo več), potem so pa sprejemali po 8.7. za sveže postopke. Za ? pa nikoli nisem bila v tem času na prenosu, tako da žal ne vem.

Za lani vem, da se je 15.6. še lahko začelo s postopkom prenosa zamrznjencka… Za kasneje ne vem…

Tu je gotovo kakšna, ki je nedavno menjala kliniko – kakšen je postopek? Imam v glavi da se nek obrazec izpolni za pridobivanje dokumentacije in da se napotnico prenese?

@(Ne)srečnica js sm menjala kliniko iz Lj v Mb. Vse kar je blo sm klicala v ivf ambulanto in sm se s sestro dogovorila o datumu in uri za prevzem dokumentacije, pa k sm prsla tja sm izpolnila izjavo za prevzem dokumentacije☺️ partner je pa v Leonisce sel iskat svojo dokumentacijo kar je imel. pa lih tak je mogu podpisat izjavo. v tem casu sva se pa narocila v MB in ze imava prvi datum v zacetku julija. Moras pa imeti veljavno napotnico od sebe in od partnerja, zdej ce jo ze imas potem poklices na kliniko kjer se vodis za neplodnost in poves da prekines veljavno napotnico in samo preneses na novo kliniko in te vpisejo. ce je pa nimas jo mors pa dobit od svoje gin., partner pa od osebnega zdravnika.

Srecno! ✌??

sun☀️ hvala iz srca, jaz zaenkrat še ostajam v Lj, imam še 3 ?, sprašujem pa za prijateljico 🙂

@sun če ni preveč osebno vprašanje – lahko napišeš zakaj si se odločila za menjavo pa koliko postopkov si imela in katera zdravila? Da ne iščem po celem forumu ?

Ce se katero zanima!!v ljubljani za nov postopek narucajo se okvirno do 20.-25.05.in pol od 10.07.naprej.

Hvala Mimi 🙂

Punce, še katera čaka? Ne vem več nickov, ma vem da nekaj vas je bilo 🙂

Ti dnevi so tako dolgi, jaz v enem trenutku že obupam in potem spet ne …imam že cel scenarij, da grem julija spet. In še obup, ker imaš seveda vse simptome zaradi progesterona. Sem pa danes 6. Dan.

@nesrecnica
, si se že prijavila?

@Mimimi541, a to za cele postopke? A kaj veš, kako je z ?? Si ti dobila napotnico? Kdaj planiraš v nov postopek?

@Pika12345 sem dobila napotnico in sem jo aktivirala, nisem se pa še prijavila…

@bibi za ? ne vem..sam poslala vprasanke prek maila in me je vprasalaa ce za nov postopek al ?.sam rekla nov in dobila te okvirne datume.v cetrtek grem v postojno,imam termin pri bokalovi.verjetno bo dala napotnico..kdaj grem naprej se se moram odlocit.psiha me koci se zmeraj.

@Mimimi541, verjamem da je psiha velika ovira ? mene tudi po 3 neuspešnih prenosih ? mene pa danes Drobnič pokliče za novo napotnico ? kakorkoli srečno naprej ?

@bibi jaz sam sla v postojno ker za nov postopek bi itak morala osebno na posvet.kakorkoli lazje grem do postojne na 5 min kot v ljubljano za istu stvar

Vidim, da bodo v lj za nov postopek sprejemali spet po 10.7.. vem da moramo javiti 1. dan menstre, zanima me pa ali pol takoj začnem z novim postopkom ali bo spet ena menstra šla mimo?

@Pika.973 če je svež postopek javiš prve dni ciklusa, dobiš v istem ciklu datum za sprejem in z naslednjo M pričneš s pikanjem (kratek protokol) oz isti dan pričneš s pikanjem (dolgi protokol).

Za ? je sprejem in prenos v istem ciklu

Hvala za odgovor. Bo nov postopek, predvidevam da kratek protokol.. torej bo dejansko avgusta start ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pika.973, 17.05.2023 ob 10:42

Hvala za odgovor. Bo nov postopek, predvidevam da kratek protokol.. torej bo dejansko avgusta start ?

Midva bova tudi padla ven še avgusta. ?

A gresta na prvi postopek?

Jaz sam lani sprejem imela preden sam dobila men.nisem cakala 1.dan.sam se kar narocila ko sam dobila napotnico.tako su mi rekle sestre v postojni da naredim.tako da nisam cakala mesec dni za zacetek,ampak enih teden dni.

Jutri imam bokalovu v postojni,tako da mi mogoce tud tokrat rata pred dopustom.???

Jih glih ne razumem zakaj pustijo da ena M se vmes mine, bi komor lahko dali datum za start tudi z julijem, ne pa komaj z avgustom..  2. Postopek bo.

New Report

Close