OBMP – IVF 2023
@nikita21 smo bli taksna grupa zgleda..tud ja sam bla prepricana da bo moj edini ? ratal…pa nic…jaz se ne vem kdaj bom spet…moram se ze tretjic pripravljat psihicno na vso spikanje…
@Mimimi541, @nikita21, jaz sem bila tokrat brez pričakovanj, res tako na free, ampak me je najbolj prizadel tale neuspešen prenos ???? imam še enega ? in se kar bojim po njega, nočem še tega zagont, tako da grem septembra po njega, ne bom hitela. Sicer zgleda zdaj v Leonišču ni preveč gužve, sem se naročila na telefonski posvet in so mi verjetno pomotoma dali termin za pregled v živo in sem dobila termin že v juniju, kar se mi zdi, kar hitro, se mi zdi, da so bile včasih daljše čakalne vrste…no vsekakor sem zaprosila za nov termin za telefonski posvet, ker ne bom za brezveze hodila tja, za tisti 2 minuti, da mi napiše napotnico, če ni potrebno.
V glavnem očitno je bil res neprimeren čas in je bilo neuspešno, bo po počitnicah bolje ? go girls ??❤️❤️
@(Ne)srečnica, od mojega dragega dr.Drobniča ne bom dobila nič, sem ga že na prejšnjem posvetu spraševala za Aspirin in me je tako zabil, da sem ostala brez besed! V torek imam pregled pri moji gin., če mi bo hotela dati Aspirin, če ne, pa si ga bom verjetno nekje na Balkanu sama kupila za naslednji postopek…vsaj boljši občutek bom imela, da sem vse sprobala ?
@bibi jaz nic posebnega pa je ratalo…edino takoj ko sam dobila termin za sprejem sam zacela te prenatalne tablete jest.ne vem katere su ble,se mi zdi mama duo,ki su dve tablete.drugac cist nic
@bibi ma ja…danes mi sestra odg da bo zaprto predvidoma do septembra ko bi se moja mogla vrnit s porodniske od 3 leta…ih kar naredala.vsak otrok preden koncala porodniska za prejsnjega.edini katerega sam dobila da se sprejema je dr.lazic v postojni.zdaj nimam pojma kaj naredit.
Verjetno bom spet probala naravno…nimam kaj zgubit.razem lep kos place na teste za ovulacijo.je se prevec prisotna bolecina od lanjskega poletja.tako da imam strah tudi ce bi,po nekem cudezo,uspela vse speljat pred pocitnicami da bo kaj spet narobe in si unicim poletje.
Ze ko smo pri tem,ima katera kaksen nasvet katere ovulacijske teste da vzamem?rabim ful obcutljive.
@bibi lahko,ce zamenjam gin.ne vem..verjetno mi hudic ne bo dal miru,pol bom zamenjala gin in sla naprej.ce nic,lazic je mosko…ziher ne bo nosec..???
@bibi hudic ne bo dal miru…in moja boljsa polovica se manj.?
Zivjo punce, zal mi je za vse minuske in drzim pesti, da se te kmalu za vse nas spremenijo v pluske ❤️
Jaz pa sem totalno razocarna nad trenutnim stanjem v GKLJ. Kot sem ze zadnjic pisala, so mi prejsnji teden prekinili postopek, ker naj bi imela ovulacijo, ki so jo zamudili. To mi je bilo res cudno, ker nikoli nimam tako zgodnje ovulacije in sem zdravnika na to opozorila a je na koncu trdil, da vidi rumeno telesce in to potem res pomeni, da je ovulacija bila, zato nisem imela kej kakor prijavit se za naslednji mesec. Ginekologinja pa mi je dva dni kasneje z UZ ugotovila, da ovulacije se ni in da vse zgleda ok (zdravnikove besede na uz – vse je nekaj cudno) in kakor mora bit. Ker se je zelela prepricat, je narocila se hormonske teste, ki si potrdili, da ovulacija se ni nastopila in je sklpala da bo ali te dni ali pa da je anovulatorni cikel. No, ovulacijo imam danes, kakor je po normalno po mojem ciklu , prakticno v dan tocno. Da ne govorim, da me je to, da naj bi cikel ne bil ok itak malo potrlo, ker je vsaj to stimalo do zdaj in sem se cisto po nepotrebnem sekirala. Zakaj je ginekolog na Uz prekinil moj postopek mi ni jasno – niti se ni zelel prevec pogovarjat na to temo, samo ko sem vztrajala, da je to za moj cikel nenavadno je zakljucil, da vidi rumeno telesce – ki ga par dni kasneje moja ginekologinja ni videla. To je isti zdravnik, ki mi ni zelel dati napotnice za prenos zamrznjencka v naslednjem ciklu, ampak je zelel, da cakam se 2 cikla (plus neuspeli cikel M). Ne vem sploh kaj naj si mislim o vsem skupaj. Ali se zamrznjecke lahko prestavi v privat klinike, katera ve? Zdaj sem zgubila en mesec in en cikel cisto po nepotrebnem.
@Plus_one jaz bi na tvojem mestu klicala/pisala na kliniko in zahtevala, da opravijo prenos čez 5 dni, glede na to, da imaš danes ovulacijo in v bodoče kadar bi delal ta G bi zahtevala, da pregled opravi nekdo drugi oz da ga nekdo nadzira. Kakor vem ja ta lani bil še specializant (ali pa je še vedno).
@Bibi79724 js sm prasala za aspirin kar zdravnico ko sem hodila na UZ pred prenosom ? in ni mela nc kontra za rect. sam uprasala me je ce ma kdo strdke v familiji to je pa vse. in mi je brez problema napisala recept ? Drobnic pa tud men nikol ni nc predpisu ali karkoli. se za laparoskopijo mi je rekel da v mojem primeru ne pride v postev?♀️ tko da sm se za laparo pol obrnila na osebnega zravnika.
@bibi,@(ne)srecnica obvestilo dispanzerja je da ce rabimo napotnie ali recepte se lahko obrnemo na osebnega zdravnika.moja mi bo ziher 200% dala ker me vsa ta leta spremlja in komaj caka da zanosim..?
Tako da ocitno ni treba da menjam g samo zaradi napotnice!!!