Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@bibi79724,pr men tut – dns…naslednic ga nardim u cetrtek(10.dan) in pol se v soboto…jst sm na estrofemu in utrogestanu,tok da M ne dobim dokler jem tablete…

Ohhh pa kaj so to sami minusiiiii ??? upam da je še prezgodaj ??

@Plus_one pri meni se je sicer enkrat zgodilo, da so na prvem UZ izmerili 15mm, na naslednjem 13mm (in mi ni bilo nič jasno), pa potem spet 15mm in naprej je folikel rastel ?‍♀️ tudi pri sluznici 1mm ne pomeni nič. Še dobro da imaš jutri kontrolo, da boš vsaj vedela pri čemu si ..

Ima katera danes v Ljubljani ob pol 8?

Zjutraj sam javila da me na krvni ne bo…?

Zdaj rabim vasu pomoc.za startat znova v nov postopek kaj je vse treba naredit?

Verjetno pred dopusti ne bo ratalo ampak da si vsaj pripravim vse drugo

@Mimimi541 preveri, če ti še velja napotnica za zdravljenje neplodnosti, ki si jo dobila od osebnega G (če je potekla potem najprej rabiš novo napotnico za zdravljenje neplodnosti). Potem se naročiš na kliniki na posvet, da dobiš tam napotnico za nov postopek (v Lj se čaka 2-3 mesece ali še več), s to napotnico se pa potem naročiš na oddelek za OBMP

@(ne)srecnica vse mi je preteklo aprila.napotnico za postopek bom sla iskat v postojno ker moja gin mi bo dala za tam.se vodim v postojni,mi je lazje..tame poznaju.na posvet v lj dobim vse ki ih ne poznam

Najprej moram videt kaj je  s mojo gin..trenutno ambulanta zaprta ker ni nadomestnih..ocitno si bom morala prej zrihtat novega ginekologa

Odgovor na objavo uporabnika
pika6257, 21.04.2023 ob 17:57

Hm, nama je zdravnica rekla, da bova čez 2-3 mesece že v postopku (khm, nekako dvomim v to), sestra pa, da konzilij odobri v cca 1-1,5 mes, potem pa je čakalna doba še 3-4 mes. Upam, da prvomajski prazniki in poletni dopusti ne zavlečejo preveč vsega skupaj, ker že tako ali tako čakava 3 leta 😀

Si že dobila odgovor s konzilija? Midva sva dobila….

Sedaj pa če lahko kateta pomaga bojo oni sami naju poklicali kdaj greva v postopek? Ali morava midva kaj uredit pred tem? Najbrž pa v postopek nebova prišla pred dopusti.

Zdravo,

ko dobis odgovor od konzilija, se prve dni menstrualnega cikla narocis na email [email protected] in potem ti posljejo datum za administrativni sprejem OBMP kjer uredis in podpises vso papirologoijo in se seznanis z uporabo inekcij, potem pa z naslednjo menstruacijo v postopek

Anonimno 2791, 03.05.2023 ob 12:40

Zdravo,

ko dobis odgovor od konzilija, se prve dni menstrualnega cikla narocis na email [email protected] in potem ti posljejo datum za administrativni sprejem OBMP kjer uredis in podpises vso papirologoijo in se seznanis z uporabo inekcij, potem pa z naslednjo menstruacijo v postopek

Dobila sem dejansko samo to da sva sprejeta oz. se dovoli….za ICSI Je to pravilno ali bi morala dobit še drugo pošto.

Mislim da je za vse OBMP postopke ne glede na to za kaksno vrsto se gre postopek narocanja isti. Nic pa ne naredis narobe ce vseeno posljes vse podatke na zgornji mail, je gospa tam zelo odzivna in prijazna in ti bo povedala ce moras kakorkoli drugace postopat.

Anonimno 2791, 03.05.2023 ob 12:54

Mislim da je za vse OBMP postopke ne glede na to za kaksno vrsto se gre postopek narocanja isti. Nic pa ne naredis narobe ce vseeno posljes vse podatke na zgornji mail, je gospa tam zelo odzivna in prijazna in ti bo povedala ce moras kakorkoli drugace postopat.

Hvala za pomoč

Rožica 94, 03.05.2023 ob 12:56

Hvala za pomoč

Pa je to za Mb naslov

Joj oprosti ne, to pa sem spregledala da sprasujes za Maribor. Tak je postopek na kliniki v Ljubljani.

ti pa pise na internetu tudi vse za Mb

https://www.ukc-mb.si/ivf/zunajtelesna-oploditev/potek-postopkov/priprava-na-postopek

Punce držim pesti za vse vas, po letih in letih neuspehov, po prevoženih gora kilometrih, ljubljana, maribor, tujina, mnogokrat vse, se je nam zgodil čudež in imamo doma svoj zaklad. Srečni do konca. ??

Punce pozdravljene. A se že ve, do kdaj delajo v Mariboru prenose z zamrznjenimi zarodki v UKC MB pred poletjem? Nisem našla podatka na spletni strani. Hvala.

Vso srečo vsem!

Upam, 03.05.2023 ob 21:44

Punce držim pesti za vse vas, po letih in letih neuspehov, po prevoženih gora kilometrih, ljubljana, maribor, tujina, mnogokrat vse, se je nam zgodil čudež in imamo doma svoj zaklad. Srečni do konca. ??

Čestitke ????

@nikita21 a se je vsaj pri tebi obrnilo na pozitivno stran??

@mimimi541 NEG je…u soboto se 1x za zihr nardim,pol pa neham tablete jemat,da M dobim…sva pa zaklucla s postopki(vsaj za neki casa)…sm bla pa tokrat res prepricana,da bo pa ta tazadn ? ratou…

New Report

Close