Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@bibi,tud jaz bom vzela pavzo ce ni ratalo…kar je vec verjetno kot da je….jaz imam vse nanovo….postojna za napotnico za lj,sprejem,injekcije,punkcijo…uffff….

Jaz upam samo da sva prezgodnji, ker naj bi se ? pozneje vgnezdili…

@Mimim541 in @Bibi79724 drzim pesti, da je vseeno samo prezgodi delan test oz da so ? se kasneje vgnezdili. Ali sta obe imeli stopko? Jaz sem se zdaj na UZ zmenila, da sem brez, pa bomo videli…

@plus_one, jaz sem brez stopke, zjutraj me pred uzjem zvijalo in špikalo in, ko sem prišla na uz, folikla več ni bilo ? smo v nulo zadeli ovulacijo, ampak očitno tudi to ni recept za uspeh ?

Kater dan pa ste delale test?jst ga nameravam v torek,ko bo 8.dan pa potem se par dni kasneje…

Jaz sam s stopko.9.dan smo danes.tako da tud jaz upam da je samo prezgodaj.

Jaz niti nimam nobenga testa več, tako da šele po praznikih lahko še kakšnega naredim, če ne dobim prej m.

Jaz imam se enega,ampak vseeno bom pocakala do srede za naredit spet…bom ? pustila cas da se udomaci ce je slucajno notri…

@nikita21 rajsi se vzdrzi in pocakaj se vsaj dva dni…niti po svezem prenosu na 8.dan ni glih najzanesljivije,za ? se manj…pocakaj vsaj do 10.dneva za prvic naredit test..

@nikita21 jaz sem delala ovulacijske kar od prenosa naprej in sem lepo videla kako je črtica najprej bledela (ko je stopka popuščala), potem 2 dni je ostala enako močna, potem se je pa začela spet jačati. Takrat sem naredila tudi test nosečnosti (5 dan) in je bil že rahlo pozitiven. Potem so se črtice še naprej jačale, tako da ne je nizka beta na krvnem kar malo negativno presenetila, na UZ pa niso našli ploda – biokemična nosečnost…

Tako da tudi + še ne pomeni, da bo nosečnost uspešna…

Meni pa so zamudili ovulacijo, tako da so prekinili postopek in ta mesec je to to ?

@plus_one, kako pa to? ? Kateri dan cikla si?

Jaz še vedno nisem dobila nobenega izcedka, ponavadi tudi utrogestan ne zaustavi moje m. Tako da upanje še ostaja, krčev nimam nobenih in nič, kdo bi ga vedel, kaj dogaja ?

13 dan cikla, na 11 sem imela 12mm folikel, vmes nisem imela Uz in danes so videli, da je bila ovulacija … prav jezi me to, ampak nimam kej.

Drzim pesti @Bibi79724 da je naslednji test plusek ?

@plus_one, te folikle se mi zdi, da tudi na približno merijo, pri meni je bil pred prvim prenosom ? prvi dan na uz folikel veliko večji kot drugi dan…odgovor na to je bil, da se pač napake dogajajo ?

Zdaj pred tem prenosom je bilo pa tudi rečeno na 1.uz, da pridem na naslednji čez 3 dni, sem sama rekla, da sem blizu in mi ni problem čet 2 pridit in res se je izkazalo za pravilno odločitev, ker potem 3.dan je že počil folikel in bi bilo isto kot pri tebi ?

No, vsaj imaš še možnost pred poletjem ?

@nikita21
, si delala test? ??

@bibi kako je kaj pri tebi?pri meni je danes zgleda zacetek konca drugega postopka..?

@Bibi79724 sej mi je tok zal, da nisem rekla, da bi prej prisla na UZ. Tudi meni se zdi, da merijo na priblizno … mi je zdej na drugem UZ reku, da je folikel manjsi kot je bil, tako da zgleda da je ze bila ovulacija. Ker me je res presenetilo, da tako zgodaj, sem ga 3x vprasala, ce je preprican, pa je potem se naprej gledal in potem videl rumeno telesce in videl, da je tudi sluznica 1mm debelejsa in zakljucil, da je siguren. Sem prepicana da je tocno ta 1 dan, naredil to, ce bi imela UZ 1 dan prej, bi ujeli. Samo res sem mislila, da vedo kaj delajo in da ne bodo dali 3 dni premora od UZ, ce vidijo moznost ovulacije plus v dneh pred ovulacijo sem. Zdaj nimam kej, je kar je. Kako pri tebi kaze, kdaj ponovis test ?

@Mimimi541 zal mi je. Ali imas se kaksnega ??

@plus_one nimam…spet vse znova.??najhujse v vsem tem je da moram tud osebnega gin iskat.moja je ze 3 leta na porodniski,do zdej so nekako pokrivali s nadomestnimi,zdej niti to nimajo vec.tako da je ambulanta zaprta do nadaljnega.

Tako da ne utegnem niti takoj v novi postopek.

@Plus_one ampak to je pa res hudo sumljivo, da bi v 3 dneh folikel zrastel iz 12 mm na 20+ ko običajno poči ? kdaj (pri kakšni velikosti) ti je pa počil običajno?

Če nisi 200% da so prav izmerili bi jaz na tvojem mestu zahtevala drugo mnenje…

Pri meni je tudi konec, začenja se m. ? tako da po poletnih počitnicah grem po zadnjega ?

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 02.05.2023 ob 12:04

@Plus_one ampak to je pa res hudo sumljivo, da bi v 3 dneh folikel zrastel iz 12 mm na 20+ ko običajno poči ? kdaj (pri kakšni velikosti) ti je pa počil običajno?

Če nisi 200% da so prav izmerili bi jaz na tvojem mestu zahtevala drugo mnenje…

Ja tudi meni je nejasno – tudi dr. je rekel le, da je nekaj cudno. Ko sem vztrajala, da ne razumem tako hitre ovulacije, je rekel da je res malo hitra, samo da glede na to, da vidi rumeno telesce in da je folikel 11mm (ali pa 10) in je bil 3 dni nazaj 12mm, pa da je sluznica ze 8mm (prej 7), da ne bo tvegal zamrznjecka in to je bilo to. Jutri imam UZ pri svoji ginekologinji, da vidim kaj bo ona videla. Jaz sem nehala vztrajat, ko je rekel da vidi rumeno telesce.

New Report

Close