OBMP – IVF 2023
@bibi in @mimi močno stiskam pesti za obe ??
@nesrecnica, kdaj greš spet poskusit srečo?
Jaz imam drug teden sprejem in resno razmišljam, da bi prosila, da mi dajo 2 …pri prvem sem tako zanosila, je pa res da sem imela 3. dan prenos. Ste vedno vse imele po enega ali katera 2?
@Mimimi541 kako pa so v Postojni iz enega UZ kar predvideli kaj se bo zgodilo??? Je karkoli nakazovalo na to, da ni vse ok?
@Pika12345 ne vem še… imam sicer napotnico že…
Bomo videli kdaj bom sploh dobila M, pri moji “sreči” bom imela spet kakšne dolge cikle in bom zamudila rok za prijavo pred dopusti… Pa tudi tako ne vem, če je sploh smiselno da grem in verjetno nima smisla, da grem dokler tako razmišljam…
Meni so vedno prenesli po 1, moji sestri po 2, zanosila je samo 1x pa še takrat z enim, vendar žal ni donosila.
@(ne)srecnica po krvnem sem 1.08.zjutraj imela izliv krvi.glede na to da se se zmeraj vodim v postojni sam sla tam za ne it v lj.su mi naredili uz.nosecnost je bila v maternici,ampak je videl da se lusci postljica.8.08.sam imela spet uz kjer je videl utrip in da je luscenje slo naprej.12.08 sam imela potrditveni v lj,tamo ni bilo vec utripa,toliko se postljica zluscila da je bil velik hematom spodaj.
@(ne)srecnica ja kar mocen udarec je bil.drugac imam precej mocen karakter,in vse kaj je bilo do zdej me se ni toliko taknilo..ampak to avgusta me je vrglo po tleh.12 dni doma lezis in upas da se ta postljica nazaj zalima za maternico.in pol se od zadnjega uz cakas 4 dni cez vikend in praznik za abrazijo.
@bibi ok.vceraj je bila kot ena pavza,vse precej mirno,danes kako je zacelo se mi zdi da bo spet malcek nagajal.upam samo da su vsi oni krci in vse drugo prejsnji torek pomenili vgnezditev.???????
@bibi se mi zdi da si bo pintarjeva mogla spet prek amazona kupit copate!docakal me je en lep – danes zjutraj.
Glede na to da je 9.dan bom probala spet cez 2 dni.ma nekaj prevec upanja nimam.