Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Prislo je,tud srcko su vidli,meni ga nisu pokazali v postojni ker su vedli kaj bo.v 7.tednu krvavitev.samo enkrat izliv.hematom pod posteljico i  samo je sel dalje in koncalo z abrazijo v 8.tednu

Ja,julija je prislo do nosecnosti.tud srcko su v postojni vidlo.nisu mi pokazali ker su vedli kako se bo koncalo.enkrat sem mocno zakrvavela,sla v postojno,vidli hematom pod posteljico,in v 8.tednu 8.08.srcek bije,12.8.ne najdu utripa in se konca z abrazijo

Najprej ni hotelo objavit,zdej objavilo oba.?‍♀️?‍♀️

Ohh žal mi je, upam da greš zdaj do koncaaaa ?? 7.januarja mava rok ❤️

Sej vem….nismo prisle niti do lulanja na palcke/loncke,ampak rok ze imava!!!!???novoletno dete!!???

Zdej zdej bo lulanje na palčke ? jaz mislim, da bom kar v nedeljo, zgodaj zjutraj ? zimsko dete ❤️

@bibi in @mimi močno stiskam pesti za obe ??

@nesrecnica
, kdaj greš spet poskusit srečo?

Jaz imam drug teden sprejem in resno razmišljam, da bi prosila, da mi dajo 2 …pri prvem sem tako zanosila, je pa res da sem imela 3. dan prenos. Ste vedno vse imele po enega ali katera 2?

Bibi,se najdaljsa dva dni za prezivet.tud jaz lulam v nedeljo.???????????

Pika jaz sem imela v prvem postopko dva sveza zarodka vstavljena.zal ni niti prislo do nosecnosti.v tem postopko julija vstavili enega in sem zanosila.drugega sem sla zdej iskat.

@Mimimi541 kako pa so v Postojni iz enega UZ kar predvideli kaj se bo zgodilo??? Je karkoli nakazovalo na to, da ni vse ok?

@Pika12345
ne vem še… imam sicer napotnico že…

Bomo videli kdaj bom sploh dobila M, pri moji “sreči” bom imela spet kakšne dolge cikle in bom zamudila rok za prijavo pred dopusti… Pa tudi tako ne vem, če je sploh smiselno da grem in verjetno nima smisla, da grem dokler tako razmišljam…

Meni so vedno prenesli po 1, moji sestri po 2, zanosila je samo 1x pa še takrat z enim, vendar žal ni donosila.

@(ne)srecnica po krvnem sem 1.08.zjutraj imela izliv krvi.glede na to da se se zmeraj vodim v postojni sam sla tam za ne it v lj.su mi naredili uz.nosecnost je bila v maternici,ampak je videl da se lusci postljica.8.08.sam imela spet uz kjer je videl utrip in da je luscenje slo naprej.12.08 sam imela potrditveni v lj,tamo ni bilo vec utripa,toliko se postljica zluscila da je bil velik hematom spodaj.

@Mimimi541 ojoj, kruto tole ?

@(ne)srecnica ja kar mocen udarec je bil.drugac imam precej mocen karakter,in vse kaj je bilo do zdej me se ni toliko taknilo..ampak to avgusta me je vrglo po tleh.12 dni doma lezis in upas da se ta postljica nazaj zalima za maternico.in pol se od zadnjega uz cakas 4 dni cez vikend in praznik  za abrazijo.

@Mimimi541, zdaj greva do januarja skupaj ? mene je včeraj zvečer začelo špikat in zvijat, upam da to kaj dobrega pomeni ?kako si ti?

@bibi ok.vceraj je bila kot ena pavza,vse precej mirno,danes kako je zacelo se mi zdi da bo spet malcek nagajal.upam samo da su vsi oni krci in vse drugo prejsnji torek pomenili vgnezditev.???????

@Mimimi541 ja, saj sem imela podobno izkušnjo, v 5 prenosu končno + na krvnem, potem na potrditvenem UZ ni bilo vidnega ploda… In te sesuje itak…

@(ne)srecnica tu izkusnjo sam jaz imela na zacetku.ko sam komaj zacela prva terapija je bila clomid tablete za ovulacijo 3 cikla.tokrat sam prvic zagledala +,dva tedna sla na uz vsak drug dan ampak razem gestacijske ni blo nic.

@Mimimi541 pri meni so rekli, da je vidna neka tekočinska formacija (niso niti vedeli ali je GV ali ne, ne poslali ponovno na krvni kjer je bilo takoj jasno da se beta ni podvajala in je očitno prišlo do ss

@(ne)srecnica mene na krvni niso niti slali.po terapiji z clomidom ravnajo te kot spontana zanositev tako da su uz dosti

@bibi se mi zdi da si bo pintarjeva mogla spet prek amazona kupit copate!docakal me je en lep – danes zjutraj.

Glede na to da je 9.dan bom probala spet cez 2 dni.ma nekaj prevec upanja nimam.

@Mimimi541, enakoooo, pri meni tudi debel minus ? danes pričakujem že kakšne izcedke, začetek m. Ohhhh, jaz si bom par mesecev pavze vzela in potem jeseni še po zadnjega ?

Pintarjeva pa kar naj si sama kupi copate, očitno si ni zaslužila ?

New Report

Close