OBMP – IVF 2023
@lipa16 hvala za info ? Bom videla kako se bom uspela zmenit.
Punce, vceraj sem sele odprla posto od prvega prenosa (enostavno nisem zmogla), kjer sem sokirana videla, da pise, da do zanositve ni prislo (po telefonskem posvetu narejen izvid) – jaz pa sem bila noseca in imela v 10tednu zadrzan splav! Trikrat sem prebrala, ce prav vidim. Ne vem a nej sploh kej javljam, da so narobe na izvid napisali, s tem da je zdravnica vedela za splav, saj mi je se po telefonu na pogovru rekla, kaksna skoda, ko se clovek ze veseli, potem pa takole …
@Mimimi541 in @Fracek, hvala za odgovor. Sem se odločila, da grem za par dni na morski zrak :).
Srečno vsem
Čestitam za izredno srečo. ? Take novice so redke. Uživaj v crkljanju še naprej. ? Jaz sem pa tako zmedena. Danes je 32 dan cikla, v soboto je bil test -, v pon sem prenehala z ultragestanom, včeraj pa sem naredila test, ki je pokazal šibko črtico. Da ne omenjam, da imam že od soboto rjav izcedek, kar močan. Pa vročino imam že 15 dni. Sploh ne vem, ali naj nadaljujem z ultragestanom – saj bi test moral do sedaj pokazati že močno črtico, kaj ne?
@plus_one vsekakor preveri ali imajo vsaj v kartoteki zabeleženo, da si imela splav, saj ti potem, če se ponovi (sicer res upam da se ne bo) pripadajo določene preiskave.
@Lucy282 naravna zanositev ali prenos (sveži ali ?)? Zdaj če je črtica so možnosti dve – ali se je kasneje vgnezdilo ali pa se hormon tako počasi dviguje (v tem primeru verjetno ne gre za “zdravo” nosečnost). Vsekakor priporočam krvni test in potem na podlagi izvida se odločiš kako naprej – lahko se seveda posvetuješ tudi z G.
@nikita21, jaz odštevam, sem dons 6.dan, nič kaj posebnega ne dogaja, mogoče si kak krček dons umišljam ?
@Mimimi541, kako se ti počutiš? Dogaja kaj?
@nikita21, ostaniva pozitivni, mene je pri vseh neuspešnih prenosih že od začetka nekaj špikalo in sem imela krče in na koncu minus, pri uspešnem pa vse tja do 7., 8. dne nič in potem so se šele začeli krči in je bil +. Tako, da upajmo da to mirno obdobje pomeni kaj dobrega ??
@bibi nekaj dogaja.redno opozarja s krcmi da spremenim malo tempo v sluzbi.in tud ce nisem.v torek ko nisem delala cisto nic,edino sla na banko po novu kartico,su bili cez cel dan krci,napihnjenost,pa lulanje na vsakih 15 min.najvec pasal kauc.?
Pa danes se neki glavobol in vrtoglavice mantrajo.
V prvem postopku su mi vstavili dva zarodka.po tem nisem cisto nic obcutila.nobenih krcev,napihnjenosti.imela sam utrogestan in ocitno ni imel kaj podpirat ker je bilo kot nebi dajala nic.ni sploh prislo do nosecnosti.julija v svezem prenosu isto kot zdej.krci napihnjenost,obcasne vrtoglavice in bi jedla ampak ne gre.pa zmantranost.
Upam da je tud zdej to vse dober znak.