OBMP – IVF 2023
Arnika, iskrene čestitke in srečno do konca?♥️
Lucy 282, tudi sama sem lansko leto, pri 33-ih izvedela enako diagnozo kot ti. Med prvim postopkom sem zbolela in smo prekinili. V drugem postopku sem imela tri folikle, spunktirali so mi eno samo celico, ki danes 7-tedenska štručka leži poleg mene? Držim pesti zate in seveda vse ostale♥️
@Biba, kar privosci si dopust. Ni lepsega kot sprehodi ob morju in mozgane malo na off od vsega. Pa se dnevi bodo hitreje stekli in ne bos vsako sekundo samo razmisljala, kaj je in kaj ni … nima kaj bit.
Sama sem bila predlani na Korculi po prenosu svezega zarodka, pred tem sva se peljala se do Dubrovnika, in nalulala prvi plus ob petih zjutraj v apartmaju ? Eden lepsih spominov v casu mojih dosedanjih borb ?
Hvala Plus_one, vso sreco s ?.. ?
Ne, tokrat nisem dobila stopke, sem bila ravno v tistem obdobju, ko je niso imeli.. in moram reci, da mi je bilo cist ok tako, ker sem sla cisto brez vseh zdravil v ta postopek.. pa se to, da sem tokrat res vedela kdaj je bila O (sedem dni zapored sem hodila na UZ?♀️), in je folikel prisel do 26, v prejsnjem postopku pa sem stopko dobila ze pri 18.. ne vem, ce je kaj povezano, ampak vseeno delim.. ?
@Arnika23, jaz sem tudi malo skeptična glede teh stop inekcij. V prejšnjem prenosu sem jo dobila že 10.dan in se je predvidevalo, da bo ovulacija 12.dan, kar je pri meni definitivno prehitro…zdaj smo pa točno zadeli ovulacijo, zjutraj me je pred UZjem tako špikalo in stiskalo in na UZ ni bilo več folikla, na 14.dan…če to kaj šteje, kako pomembno je zadeti ovulacijo pa bomo videli v nedeljo, ko bom verjetno lulala na palčko ? Arnika23, si imela kakšne znake po prenosu? Mene je po prejšnjem prenosu skos nekaj špikalo in zvijalo, tokrat nič, upam da je to dober znak ?❤️
@Arnika ravno zato sprasujem, tudi meni se stopka ne zdi boljsa. Upam, da se bom lahko zmenila, da sem brez nje. Saj verjetno imamo nekaj besede pri temu, ali ne? ?
@bibi79724, ja mislim, da smo prevec pozorne na znake, morale pa bi biti na “ne-znake” ?.. jaz recimo nisem imela nobenih znakov; nobenih izcedkov (to mi je bilo najbolj pomembno!), vsak dan sem imela recimo kaksno minutko sibek krc, ki je ponehal in potem cel dan nic.. tako, da ce nimas znakov, je to lahko ze dober znak.. ??
Hehe upam Arnika23, da imaš prav ? pri meni je tole 3. ?, pri prvem mislim da tudi ni bilo nobenih znakov, pri drugem skos neki zvijalo, zdaj pa spet nič, kdo bi ga vedel ?
@plus_one, jaz mislim da je odvisno katerega dr.imaš na uz ? če je ta mladi dr.Andjelic, z njim se da vse zment, kakšna starejša gospa pa zna pomoje kar težit in vztrajat pri svojem ? srečno ?