Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Ohh Lucy, žal mi je, da ni več upanja, drži se ❤️

Pa s kje se je ta Pintarjeva zdaj pojavla? Jaz sem že par let v postopkih in nikoli nisem slišala za njo ? @Ribica12, srečno v novem postopku. Če te kaj tolaži, se s temi dr.tam nobenim ne da kaj preveč zmenit ? jaz imam Drobniča, ki ima svoje trditve, karkoli rečem, on sicer razloži na dolgo in široko, s primeri iz vsakdanjega življenja, zakaj ne…nazadnje je ? primerjal s smučarskimi skakalci, kako je lahko en dober in drugi ne ?? ampak vedno gre vse po istem kopitu, nobenih sprememb, nič novega ?

@bibi,ocitno si do zdej imela tu sreco ne se srecat z njo do petka.??

Jaz je takoj srecala.lanjsko leto drugi postopek,prvic u gkl,in takoj rdecelaska na punkciji!??

Mimimi541, ti si srečnica ? no, mogoče nama je v petek prinesla srečo ?? bodimo mal pozitivne ?

@bibi res upam da prinasa sreco!!!!pol ce je dobim za uz se jaz joj prinesem copate in kataloge za dopust!!

Mimimi541, haha si facaaa ??? držim pesti, da dobi Pintarjeva nove copate in kataloge za dopust ??

Jaz tudi drzim pesti da dobi…zaenkrat kaze ok.glede na to da se pocutim isto kot v svezem prenosu julija.spikanja,napihnjenost,opozorila ce sem prevec aktivna da se ustavim.vem da je to vse utrogestan,ampak v prvem postopko sem tud imela utrogestan,in glede da do nosecnosti ni sploh prislo,utrogestan sploh ni imel tih znakov.ga nisem sploh cutila ko sem ga ustavljala.

Julija pa je bilo vse tako kot zdej.

Držim pesti, da so to dobri znaki ?? jaz sem po prejšnjem prenosu skos nekaj čutila, me zvijalo, skos nekaj dogajalo in ni bilo nič, sem pa prejšnji postopek dobila stop injekcijo…tokrat pa nobenega špikanja, nič ne čutim, čisto navadno se počutim, na trenutke pozabim, da so mi ga vstavli ?? pustimo se presenetit ❤️ jaz imam vedno že vnaprej določen dan, kdaj bom delala test, tokrat nimam pojma, kdaj, ga pa sigurno bom ? imaš ti kaj v planu, boš delala test prej?

Ves da bom..nisam glih toliko karakter pocakat do 8.05.ce se prej kaj ne spremeni al pa ulije planiram nekje 10.dan naredit test.

Okrog 1.maja ki bi itak mogla tud dobit.

Ja jaz bi tud mogla okrog 1.maja dobit oziroma že 30.aprila, tako da bom tudi verjetno takrat enkrat delala test ??

Jaz od zmeraj imam okrog.zadnjic je prisla 29,tako da racunam okrog tam nekje.redko kdaj pride na isto dni.rajsi zamuja kaksen dan.al teden…

A i stopka deluje se do cetrtka.

Pri meni so pa kar točne in ovulacija je bila nazadnje točna kot urca, točno 14.dan, že zjutraj počen folikel ?

Tako da v nedeljo, čez en teden bo že vse jasno ?

No pa je krvni test potrdil vse pluske in pocutje.. uradno mi je uspelo; danes beta 1347!! ?? drzim pesti za vse, da cimprej uspe! ??

Bravo arnika23!!!!!!zdaj samo mirno do uz…i pol se naprej!!!!sem prav srecna da ti je uspelo!!!drzim pesti za naprej!!????❤️?

@Arnika23 čestitke!! Dobrodošla med nosečkami ??

Že lep čas vas spremljam, vsem iskreno čestitam, katerim je že uspelo…. Ostalim pa da čimprej uspe.

Tudi sama se vam pridružujem danes sva prejela iz konzilija pošto, da sva sprejeta na ICSI, ali se to razlikuje od IVF ali je enako?

@Rožica94 IVF je kratica za zunajtelesno oploditev, ICSI pa je le eden od postopkov IVF, ki pomeni neposreden vnos spermija v jajčno celico.

Imaš pa na tej strani vse lepo obrazloženo glede postopkov in celotnega protokola:

http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/

Želim ti veliko uspeha ???

@Arnika23 čestitke, mirno in uspešno do konca ?

New Report

Close