OBMP – IVF 2023
Pozdravljene,
že kar nekaj časa vas berem, pišem pa prvič. Sem v 1. postopku – s svežim zarodkom ni uspelo, trenutno pa čakam, ali je uspelo z zamrznjenčkom. Sem 8 dan po ET, naravni ciklus. Zanima me, koliko dni po ET zamrznjenčka ste dobile M?
Pa še nekaj. Odmrzniti so mi morali oba pingvinčka, ker eden ni preživel. Se to pogosto dogaja?
Lep večer vsem in čim več ++.
Lucy282, jaz imam redne m. in se mi je po neuspešnih prenosih ponavadi po 9,10 dneh začel rjavkast izcedek, ker utrogestan zavira m. Tako da sem ponavadi 9. dan naredila test in nehala z utrogestanom in se mi je naslednji dan ulila m.
Včeraj sem imela nov prenos ?, vsakič sem ful počivala, tokrat sem pa kar aktivna, pač v mejah normale, na daljšem sprehodu sem že bila ? pa še prenos je bil včeraj kar na hard… ne poznam zdravnice, ampak na papirju dr.Pintar, nič kaj nežna ?? Mimimi541, kako se je tebi zdelo na prenosu? Je bila s tabo kaj bolj nežna? Kao nek uz je naredila, ampak zelo na brzino in na grobo ??
Aja pa še največja fora je bila, da so nam razdelili maske, kako to, da nobena nima maske v čakalnici…na koncu pa zdravnica brez maske, brez česarkoli ? res so na hojladrija ?
@bibi nimam pojma kaj je delala tam dol ker ona itak nic ne pove.prvic na prenosu v lj sam imela drobnica,ki je vsak korak,vsako vstavljeno stvar povedal kaj je in kaj dela.
Pinterjevo sem spoznala na hujsih stvareh,tako da vceraj ni bilo nic posebnega.nju sem imela na punkciji…?
Kaj se tice mask,se mi zdi da niti sami nimajo pojma kaj in kako.za uz vsak dan pride ena nova s masko,naslednji dan je za vsak slucaj da v zep ampak na nos ne.ko vprasas ce je moras imet,recejo da ni potrebno,ampak preporoceno.gor na uz dr i specializantka su meli,mi ne.tako da…
Cista zmesnjava!!!!???????
@Mimimi541, boga da si mela Pintarjevo na punkciji, si nočem mislit kako je to potekal ?? med mojim prenosom je govorila, kako je že nekaj zlomila pa kako ji vse po tleh pada, sem hotla že komentirat, da nič čudnega, kok je na hard ? ja sej, jaz sem tudi skos brez maske hodila, ni noben nič rekel, zdej naenkrat pa panika ?
@Upanje111, sej v teh ivf postopkih ni nekih pravil ? sam pri meni ko je bilo uspešno, mi je dr. Korošec še na ekranu pikico pokazala in pol kar mislim da to prinaša nek uspeh ?
Bibi,
držim pesti, da se bo ? lepo razvijal še naprej. Jaz sem za enkrat še brez izcedka, ne preostane mi drugega, kot da čakam.
Mene ni bolel ne prvi ne drugi prenos. Prvega mi je delala dr. Jančar, ki je zelo profesionalna, drugega pa nela rsečelaska, kar zoprna, med prenosom se je pogovarjala s sestro da si želi na dopust, da želi poležavati a plaži. Kako je pa ime Pintarjevi? Mogoče sem imela ravno njo.
Glede UZ pa mi ni nič jasno. Meni ga ni nihče omenil, ne prvič ne drugič.
Lucy, hvala enako, naj ostane brez izcedka in bo srečno do konca ? planiraš test že prej delati? Zoprna rdečelaska, to je ta Pintarjeva, ja ?ne vem kako ji je ime…je pa starejša gospa in verjetno res že naveličana vsega…preden je meni delala prenos, so ji dale rokavice gor in je sanjala kako dobr je to, kot da je na reflesoterapiji, da ji nekdo prste masira ??? res neprofesionalno ?
Dr.Jančar je pa res profesionalna in razumevajoča, njo sem imela na prvem UZ pred 2 leti, ko je bilo uspešno ?
@bibi,@lucy je dr.bojana pinter.in vsakic imaju kar zanimive pogovore med sestro i njo.vceraj ko sem jaz bila notri je sestra opazila da zdravnica ima nove copate.in pol cele pravljice kako ih je narocila na amazonu…??♀️??
Bibi,
evo, sem že dobila rjav izcedek, ravno na dan, ko bi morala dobiti M. Testa danes ne bom delala, ker ga nimam. Namenoma ga nisem kupila, ker ga potem vedno naredim že prej in sem po nepotrebnem živčna še pred predvidenim dnem M. Sedaj sem brez ?. Spet vse od začetka. ?
No, potem sem tudi jaz spoznala dr Pintarjevo. ?
Mimimi, pa so vsaj lepi copati? ?
Bibi, ni kaj reči. Vedela sem, da imam malo možnosti, že ko sem šla v postopek. Sem namreč pred menopavzo in to pri 33. Tukaj pa sem v 1 % deklet, ki to doživljajo. Tudi celic sem pridelala le 5 na koncu sem imela 2 ?. Ampak treba je it naprej, čeprav ne vem kako. Jutri bi morala na en krst, pa enostavno ne morem. Psiha ne zdrži. Odpovedala bom, rekla bom, da sem zbolela.
Upam, da se tvoj ? dobro drži ?. Želim si slišati eno dobro novico, tako da res upam, da ti uspe.
@lucy ko sem ustala za it ven je sla v sosednji prostor takp da ih je skrila da ne vidim!!????
In samo pogumno naprej,vedno znova in znova dokler ni vec nobenih moznosti…ne obupat!!????
Jaz upam da je moj ? dovolj mocen da me ne zapusti.je edini..tako da ce ne rata,tud jaz grem spet znova…
Začela s 4. postopkom, upam da bo ta uspešen ?
Glede Pintarjeve js jo mam za gin, ki me vodi in se ne da z njo nič zmeniti, kr po svoje dela, tak da če zdaj ne uspe jo bom menjala.
Imela sem jo na prvi punkciji, bolelo ko hudič še pol cel mesec sem čutila. Upam da je ne vidim več ????
Pri drugem in tretjem je bil en moški, nič nisem čutila med punkcijo in tudi pol me je kak dan dva malo bolelo….
Sem danes naredila test in je negativen, tako da ni več dvoma. Jaz upam, da ne naletim na dr. Pintarjevo na punkciji, ker imam grozen strah pred iglami in punkcijo. Prvič sem vzela intravenozno sedacijo in je bilo super. Sem spala cel čas.
Kaj veste, kdaj se odločijo za dolg postopek in zakaj? Jaz sem imela prvič kratkega.
Srečno vsem, ki imate v varstvu zakladek. ❤