OBMP – IVF 2023
Upanje111, 19.04.2023 ob 17:13
@FingersCrossed verjamem, da si že na trnih, ampak itak bo vse ok. Kako pa se počutiš?
Jaz sem lačna na 3 ure?, pa vsake toliko me še mal špikne, enkrat na levi, drugič na desni strani Tudi jaz že komaj čakam, da dobim termin za UZ, da vidim pri čem sem.
@Fracek: hvala! Sva enakih let, tako da upam, da bo tudi zame uspešno! Tako daleč še nisem prišla, že to je uspeh. Tudi tebi želim vse dobro v nadaljnjih mesecih. ?
@Upanje111: Od začetka že imam povečane in boleče prsi, to imam še vedno, malo mi je slabo, ampak ne da bi morala bruhati, samo tako na trenutke mi ni dobro in zjutraj se težjo vstanem. Lačna sem jaz vedno, tako da to ni poseben znak ?, sem zdaj tudi, predvsem bi toast jedla, sadje se moram prav siliti ?, utrujena pa zelo, v službi komaj gledam, vse narobe berem… Špika me zadnje dni malo, napihnjena pa sem tudi. Bom videla, upam, da se kaj razvija v meni, beta je bila že nad 51000, ko sem jo nazadnje preverila. Upam res, da bo vse ok. ?
Upanje111, 19.04.2023 ob 19:19
@FingersCrossed wow, beta full lepo narašča, bravo??
Jaz je nisem več preverjala, ampak glede na simptome upam, da je vse ok. Tudi jaz imam boleče in napete prsi, pa tudi utrujena sem precej, skoz zeham ? sem pa tudi jaz precej napihnjena.
Upanje111: Javim, kako bo. Utrujenost je res močna, ko vem, da moram malo na sprehod, pa bi se samo vlegla. Jaz si pravim, kar bo, bo. Mislim, da nič ne morem narediti. Nervoza pa seveda je in bo še večja pred UZ. ?
Arnika23, 20.04.2023 ob 12:38
Drage soborke, nisem verjela, da bo kdaj prisel ta dan, ampak tudi jaz sem na 11. dan, prvic v zivljenju zagledala plusek!!! ? ne morem verjet!! ? v ponedeljek imam krvnega, upam, da bo vse ok in da je koncno to to! ??
@Arnika 23: Čestitam!!! Vse dobro naprej.
@Arnika23 cestitke!!!koncno rud tebi posijal zarek soncka!!verjamem da bo vse ok in da bo koncalo z sonckom v narocjo..?❤️
@bibi sen pripravljena…samo od njega je odvisno ce bo hotel ostat z mano.kako pa ti?pripravljena?
@Arnika, bravo, cestitke ❤ Pozitivno naprej in srecno na krvnem ❤??
pika6257, 20.04.2023 ob 15:32
Ojla, v torek sem imela zadnji posvet na kliniki v MB, čakam na odobritev konzilija. Kdaj približno ste dobile odgovor? Rekli so mi da traja cca 1 mesec, upam, da bo kaj prej, da se vam čimprej pridružim!
Pika nama so rekli, da nekje 3 mesece bo trajalo za odgovor, da bova vrjetno prišla na vrsto po dopustih za prvi postopek torej avgust, september…. Čakava pa na odgovor že en mesec. ?