OBMP – IVF 2023
Upanje111, 15.04.2023 ob 15:51
@Fracek hvala ?
@FingersCrossed kako visoko beto pa si imela?
@upanje 111: meni se je zgleda zelo hitro vgnezdil (1 ali 2, ne vem še), ker sem imela že 8 dan močan plus na testu ter otekle in boleče prsi, na 14. dan pa je bila beta že malo čez 3000. ? Rekel je, da je beta lepa in ne rabim hoditi na podvajanje. Čakam na UZ, sem pa preverjala beto sama 2x vseeno in se je lepo vsakič podvajala. Zdaj pa imam čez en teden UZ, pa da vidim, kaj dogaja. Sicer razpon bete je res ogromen.
@bibi ajooooj……upam da si vsaj blizu…manjka se dosti da zraste?
Upanje111, 15.04.2023 ob 21:34
@FingersCrossed wow kako visoka beta, odlično ??
Po kolikem času po potrjenem krvnem pa je UZ?
@Upanje111: če si računam, bi morala sedaj biti v 7 tednu, ginekologinja pa me je na UZ naročila čez 1 teden, če moj izračun drži je to potem v 8 tednu. Ja, upala sem na beto vsaj več kot 200, nisem od presenečenja niti vprašala, če to bolj kaže na 2, ker tako ne more vedeti, jaz pa po toliko poskusih, da sta se oba promila, tudi dvomim. Se mi zdi, da sem kar lepo v okviru bete za 7 teden, nisem nizka, pa tudi ne ono čez mejo. ?Res je odvisno, kdaj se je vgnezdil in kako hitro poteka vgnezditev. Ampak bom videla, ker je to zame nova izkušnja in lahko upam, da je vse ok. Držim pesti zate.
@fingerscrossed jst pa 16 dan 5.000 pa je bila ena. To je cisto normalna vrednost. Drzimo pa pesti da sta 2 ??
a drugace po 2 vstavljajo po kaksni omejitvi v letih,stevilo postopkov ali na zeljo posameznice? Ko sem Jst vprasala g. Menda sploh ne prenesejo 2, da to ne delajo vec, da ne bi prislo do zapletov(lj).
Anonimna 12, 16.04.2023 ob 11:39
@fingerscrossed jst pa 16 dan 5.000 pa je bila ena. To je cisto normalna vrednost. Drzimo pa pesti da sta 2 ??
a drugace po 2 vstavljajo po kaksni omejitvi v letih,stevilo postopkov ali na zeljo posameznice? Ko sem Jst vprasala g. Menda sploh ne prenesejo 2, da to ne delajo vec, da ne bi prislo do zapletov(lj).
@plus one: sem šla malo nazaj brati tvoje zapise, v nosečnosti res nikoli ne vemo, kako bo. Ni druga kot upati na najbolje. Držim pesti za nas vse. Tudi zate v prihodnje.
@Anonimna 12: Jaz upam samo, da bo vsaj en in zdrav. Ker res žal ne vemo, kaj se dogaja v našem telesu. Meni so dva vstavili tokrat, ker je bilo z enim 4x neuspešno in sem kar rekla dva. Zdaj sem šla preverjati beto. Kaj pri zadržanem splavu se beta tudi normalno podvaja? Ampak ja, boljše je videti, kako bo in se ne v naprej stresirati.
FingersCrossed, 16.04.2023 ob 11:47
@plus one: sem šla malo nazaj brati tvoje zapise, v nosečnosti res nikoli ne vemo, kako bo. Ni druga kot upati na najbolje. Držim pesti za nas vse. Tudi zate v prihodnje.
@Anonimna 12: Jaz upam samo, da bo vsaj en in zdrav. Ker res žal ne vemo, kaj se dogaja v našem telesu. Meni so dva vstavili tokrat, ker je bilo z enim 4x neuspešno in sem kar rekla dva. Zdaj sem šla preverjati beto. Kaj pri zadržanem splavu se beta tudi normalno podvaja? Ampak ja, boljše je videti, kako bo in se ne v naprej stresirati.
Ja beta se normalno podvaja, ker je vezana na posteljico. Pri meni smo se 2 dni prej slisali srcek, potem je ugasnil. A ne razmisljat o tem, ker nima smisla, samo lepe trenutke si bos odvzela ❤️
Plus_one, 16.04.2023 ob 11:51
Ja beta se normalno podvaja, ker je vezana na posteljico. Pri meni smo se 2 dni prej slisali srcek, potem je ugasnil. A ne razmisljat o tem, ker nima smisla, samo lepe trenutke si bos odvzela ❤️
@Plus one: hvala❤️ ja, saj proti mati naravi tako ne morem. Res pa je, da ne bom guglala o splavih, ker kaj dosti o tem nisem vedela, bom raje počakala in videla. Če je zdrav, se bo tudi prav razvijal. Vse dobro tudi tebi.