OBMP – IVF 2023
@bibi Tretja stopka in vsako si dala sama.danes si moram dat od 10.-12.ure.folikel je bil 22 in ke rakal da grem dol do sestri po stopku da se ne mantramo vec s uz.v petek moramo bit tamo ob 7:30,naredit i podpisat papirje in pol se vrnem okrog 10:30 na prenos.
@FingersCrossed ti sporočam, da sva se s partnerjem odločila o menjavi klinike. Tako da sem se v Lj že vse zmenla glede dokumentacije. Nasledni teden v petel jo grem osebno iskat mi bodo vse pripravili. V MB sem tudi ze poslala vse. najine podatke, tako da čakam prvi termin v mesecj juliju so mi rekli? hvala ti, ce bom se kaj rabila, ti bom pa napisala. ❤️?
@bibi sej ni pomembo ce te pikneju one al pa sama…bistvo je da su prisle!!sporoci kako ti je slo in ce bosta res v soboto dobili darilce za celo zivljenje!!
sun☀️, 14.04.2023 ob 11:29
@FingersCrossed ti sporočam, da sva se s partnerjem odločila o menjavi klinike. Tako da sem se v Lj že vse zmenla glede dokumentacije. Nasledni teden v petel jo grem osebno iskat mi bodo vse pripravili. V MB sem tudi ze poslala vse. najine podatke, tako da čakam prvi termin v mesecj juliju so mi rekli? hvala ti, ce bom se kaj rabila, ti bom pa napisala. ❤️?
@sun: Čestitam za odločitev. Pravijo, da je dobro menjati kliniko, če ni uspeha, neka sprememba bo sigurno. Vsekakor upam, da boš tudi ti imela dobro izkušnjo, jaz sem jo res imela. Termin julija je super, boš štartala jeseni. Jaz sem tudi bila neučakana, ampak na koncu pa vidim, da morda ne bi bilo tako, če bi pa res imela npr. prej postopek. Prepustiti se je zgleda res najbolje. 🙂 Javi, če še potrebuješ kak info.
Upanje111, 14.04.2023 ob 14:07
Punce, tudi meni je kot kaže končno uspelo ? na 13. dan je test pokazal močan plus, še preden se je pojavila kontrolna črtica ?? V ponedeljek imam krvnega. Upam, da bo lepa beta.
Upanje 111: Čestitke. Noto dober občutek, vem! Zdaj pa še beto. Pa bo! Uživaj v tem občutku.
@Plus_one ja imela sem sveži prenos. Obstaja možnost, da sta 2 ? to bom izvedela šele na prvem UZ.
V 1. postopku sem imela 4 neuspešne prenose (1 svežega + 3 zamrznjenčke). Zdaj v 2. postopku pa je prvi prenos uspel ?
Kar sem naredila drugače v tem postopku je, da sem od januarja pa do punkcije v marcu jemala B kompleks in Novalac (po prenosu pa samo Novalac) bila od punkcije pa do danes na bolniški, torej 3 tedne in sem res počivala, nobenih sprehodov, nič dvigovala. Po prenosu nisem pila kave, čeprav jo obožujem, tudi čaja sem pila zelo malo, občasno le stisnjen pomarančni sok, drugače pa res veliko vode.
Če je kaj od tega pripomoglo k uspehu ne vem.
@(Ne)srečnica in @Opti hvala ?
Glede simptomov je bilo tako, da prvih 5 dni po prenosu nisem imela nobenih simptomov, razen bolečih prsi, ki pa sem jih imela že pred punkcijo. Potem pa me je od 6. dne naprej začelo občasno špikat v jajčnikih in pojavljati so se začeli krči, kot pred M, ampak ti krči so se pojavili in potem kar naenkrat ponehali, kot da ni nič. In to mi je bilo full čudno, ker se mi pri prejšnjih prenosih to ni dogajalo. Prsa so me potem vsak dan manj bolela in tudi napeta niso bila več toliko. Zdaj imam le boleče bradavice, če se jih dotaknem, pač tak poseben občutek je.
Držim pesti za vse, da čim prej zagledate plus ???
@bibi kako je slo?kaj so odlucili?a bo posebna obletnica,al pa taka standardna?
@Upanje, cestitke in lepo beto zelim ❤