OBMP – IVF 2023
@bazilika123 v Lj se prijaviš na telefonski razgovor v Leonišču (https://napotnica.kclj.si/UKCBookingReservation/page/reservation.xhtml), za to ne rabiš nič nove napotnice. Oni ti potem pošljejo datum in uro za posvet in takrat te pokliče G, ki te vodi (lahko pa označiš da te pokliče katerikoli), se pomenita in ti izda novo napotnico za prenos. To napotnico potem v roku 14 dni aktiviraš (pišeš na mail [email protected], da ti jo aktivirajo), z naslednjo M pa potem javiš in dobiš datum za sprejem in prvi UZ (če so vmes kakšni dopusti se pa za kakšen mesec preloži).
@bazilika123 sem slabo prebrala, sem mislila da greš po ?… Za nov postopek moraš pa žal osebno tja (zakaj ne vem ker ji nič drugače kot pri telefonskem razgovoru). Lahko pa tam napišeš da te dajo k tistemu G ki ima najmanj čakalne dobe, ampak med eno in drugo stimulacijo morajo miniti 3 meseci. Imaš pa samo posvet, konzilija ni več.
A ima še kakšna težave z objavami na tej strani? Da vam namesto kvadratka za odgovor pokaže črno-siv pravokotnik v katerega se ne da ne kliknite ne pisati??
@bibi79724 dobila se eden test za danes zvecer in jutri moram spet gor na uz.sam bila prva zjutraj tako da verjetno ni se vedel nic.se sonda ni delala ker so aparat pustili prizgan cez noc.tako da sam enih dobrih 5 min polezavala tam da ga resetira da starta znova.?
Pol pa ce do zjutraj ne poci mogoce mi da tud stopku
@bibi pivo,crno vino….probala vse,ne pomaga nic…moji su zmeraj bli in se mi zdi da bojo tudi ostali lenobe..
Ce ne zmeraj ostaneju anonimni alkoholiki po vseh probah..?
@bibi ce ih ne zmanka v dveh dneh,ti zelim da ti daju.ti sporocim jutri ce ih je se na zalogi.?
Najvec pa zelim da je da meni takoj jutri ce se ta folikl ne odloci pocit sam.
@FingersCrossed se manka da se ti nasi zacnejo kosmatit…?
Mi itak rabimo malo smeha in spravljat ena drugo v dobro volju..z vsem tem cekanjem in zivckanjem,ziher ne more skodit!!
Mimimi541, 13.04.2023 ob 14:57
@bibi ce ih ne zmanka v dveh dneh,ti zelim da ti daju.ti sporocim jutri ce ih je se na zalogi.?
Najvec pa zelim da je da meni takoj jutri ce se ta folikl ne odloci pocit sam.
@FingersCrossed se manka da se ti nasi zacnejo kosmatit…?
Mi itak rabimo malo smeha in spravljat ena drugo v dobro volju..z vsem tem cekanjem in zivckanjem,ziher ne more skodit!!
@Mimimi541 hahaha ja res je, še to nam manjka. Jaz si samo mislim, če ne moji jajčni folikli, te vsaj lasni 🙂 Meni so se tudi vedno vlekli tako počasi, neki lenuhi so bili, ampak so vsaj enakomerno rastli in potem so sedaj nazadnje bili zelo lepi in tudi vse celice zrele od 11. Tako da glavno je, da lepo rastejo in enakomerno. Samo, da rastejo 🙂
Mimimi541, 13.04.2023 ob 15:40
@FingersCrossed ma mene ne skrbi za lasne.niti rabim pivo da bi zrasli.ze tako imam ful goste lase.jajcni pa bi vsaj enkrat lahko mal hitrejse zrasli.
Ko sam imela punkcijo za svez prenos sam dva tedna vsak drug dan bila v lj na uz preden so toliko zrastli da bi lahko dali stopku
@ Mimimi 541: Uf ja, to pa si rekla mogla pogosto tja iti. Upam, da si imela vsaj blizu, ker če ne je res muka. Saj ne veš, kaj je bolje, s stopko ali brez…
@bibi,jaz sem dobila moju stopku.cez dve ure se rud piknem.in naslednji petek prenos