OBMP – IVF 2023
@bazilika123 stevilo zarodkov izves pred prenosom, imas mini “pogovor” z embriologom oz zdravnikom, ampak res traja mogoce 1-2min. Ce ni nobenega naj bi te poklicali, sem pa ze prebrala od kaksne punce, da je to novico dobila sele na kliniki. Pa menda tudi ce se slabse razvijajo, te lahko poklicejo in naredijo transfer ze 3. dan (namesto 5. dan)
sun☀️, 11.04.2023 ob 16:22
@FingersCrossed fuul ti hvala❤️.. kam posljem to zahtevo, na mail kr na narocanje v leonisce? al na reprodukcijo? a potem mi pa oni posljejo izjavo oz jo morm it tja podpisat ane?
Hvala ti se enkrat za vse! ❤️ hvala tud vsem ostalim??najvrjetneje bova tud midva zamenjala.
Bi za kaj, z veseljem pomagam?. Ja, napiši jim mejl, da bi želela prenesti zdravstveno dokumentacijo zate in za partnerja na drugo kliniko. Pa ti bodo poslali izjavo, ki jo moreta ločeno oba izpolniti in priložiti kopije osebnega dokumenta. Potem pa ti zelo hitro pošljejo. Predlagam, da kar pišeš v MB in se kar prijaviš, ker jaz sem čakala na dokumentacijo, ker sem mislila, da jo potrebujejo formalno prej, pa niso rabili. Da ne izgubljaš časa. Jaz sem morda malo dlje čakala, ker sem dala zahtevo za vpis na čakalno listo julija in potem sem imela prvi posvet čez 3 mesece, potem pa čez 3 mesece v postopek, nekaj takega. MB je tako pionir na tem področju v Sloveniji, pač res so dobri, pa še prijazni. Javi, kako se boš odločila. ?
Anonimno 8639, 11.04.2023 ob 17:47
Kdaj pa imas sprejeme v MB, tudi zgodaj zjutraj tako kot v LJ, ali se da kaj dogovorit? Ker ce bi jaz morala bit v MB ob 8h zjutraj, moram startat od doma ob 4h zjutraj… in to je edini razlog, da hodim v LJ. V LJ pa mi je grozn odnos in grem z muko tja vsakic ko imam prenos.?
Ne, v MB so čisto različno, celo med 9 in 12 h. Lahko se tudi dogovoriš pri sestri in ti dan termin, ki ti ustreza. Jaz sem 1x prosila, drugače pa sem imela različno, 1x ob 9.30, potem 11.15…pa zelo hitro gre.
Tudi zame se je danes moj prvi postopek žal neuspešno zaključil ? Prosila bi vas za informacijo, kako se čim prej vključiti v nov postopek – potrebujem novo napotnico osebnega ginekologa, da sploh pridem do telefonskega posveta v Leonišču? Je pred vključitvijo v nov postopek IVF dovolj samo telefonski posvet, ali se moram osebno oglasiti tam? Kje se sploh prijavim na tel.posvet? Punce, hvala za vse informacije…brez tega foruma pol stvari ne bi vedela ?
Tudi za mene se je včeraj končalo z menstruacijo, 8 dni po prenosu… @bazilika123 jaz sem v prejšnjem postopku šla vseeno na krvnega,tudi zdaj bom šla. Pa so mi potem ko so me klicali kar vprašali če me dajo ponovno na listo za nov postopek. Čez 3 mesce me je klicala zdravnica in potem sem z naslednjo M začela z novim postopkom. Sem pa v MB in nisem imela zamrznjenčkov
Pri meni se je žal končalo tako, da so me 2 uri pred prenosom poklicali in povedali, da edini zarodek ni primeren za prenos. V šoku kaj veliko itak nisem vprašala, kako za naprej, govorila sem pa samo z embriologom, ki mi je povedal, da bo spet potreben konzilij. Na spletu pa na gin.Lj. nič ne najdem glede nadaljnjega naročanja v nove postopke…
@MT1234 žal mi je za tvojo izkušnjo. Gremo dalje in držimo pesti, da bo naslednjic sreča na naši strani?
@bazilika123, na spletni strani leonisce izpolni obrazec- link spodaj
https://napotnica.kclj.si/UKCBookingReservation/page/reservation.xhtml
Za nov postopek imas osebni posvet pri svojem dr. za neplodnost, ki izda novo napotnico, potem pa jo aktiviras na email reprodukcija.. srecno ?
Heila punce,
kako ste kaj? Jaz tokrat katastrofa ?? šla sem delat, da nebi toliko razmišljala o vsem tem… Ampak se mi tokrat čas taaakoo vleče da nemorem verjeti. Danes sem si šla kupit test naredila popoldne čeprav sem 6 dan po prenosu komaj in seveda mi je pokazalo negativno. Kateri dan ste ve delale test?
Upam, da vsem ki čakate hitreje mineva vse skupaj. Vsem dosti sreče ???
@bazilika123, za nov postopek ne rabis odobritve konzilija, samo posvet in novo napotnico.. se pa res caka par mesecev..
@mimimi541, v nedeljo sem imela prenos ? in zdej cakam.. ? kdaj imas ti prenos? Hodis na UZ?
@bazilika123 lahko jih prosiš za posvet pri drugem ginekologu, ki ima najkrajše čakalne vrste.Jaz sem naredila tako, pa sem dobila v roku 14 dni že termin pri drugem ginekologu. Pri svoji ginekologinji bi čakala najmanj 3 mesece.