Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Kako je sploh možno, da jim zmanjka stop injekcij? Se da mogoče samoplačniško kupiti, ker kolikor vem jih lekarne imajo na zalogi?

Punce ki ste zadnje case imele sprejem,sploh tiste za ?,se drzijo urnika?kako gre po sprejemu za uz,cakas dol pri uz da nardijo druge,te posljeju kamor drugam?pol imam za it v sluzbo,tako da si okvieno lahko kaj zrihtam.

Po sprejemu greš v 1. nadstropje za UZ.  Med tednom ga imaš vedno v 1. nadstropju, med vikendom spodaj.

Sicer začnejo ob pol osmih, ampak jaz sem vedno poskusila priti prej (zaradi vrste), pa tudi za sprejem sem bila pred določeno uro – ker ene punce ni bilo, sem bila tako prej na vrsti…

Odgovor na objavo uporabnika
sun☀️, 05.04.2023 ob 10:37

@FingersCrossed kot da bi mene opisovala?? res isto. vsak postopek je blo isto, pa lih tak 4x negativno. ? ful ful ful ti hvala za vse te izkusnje in za svetovanja. upam na najboljse, definitivno nism se obupala? je pa res zlo tezko ker dejansko cutm te krce. tako cez dan kot tudi ponoci in enako kot pri tebi so iz dneva v dan konkretni?‍♀️ vrjamem pa da ima progesteron res velik vpliv na to. sej bo. sam. js si se ne upam delati testa ?? meni je pri zadnjem postopku M prvic ful zamujala – vrjetn lih zrd progesterona – ker test je biu neg. tud krvni?‍♀️ zdej bomo pa vidl kaj bo?.. hvala ti se enkrat❤️ iiin pa zelim ti velik srece se naprej pa drzim pesti! ✊?✊??  pa cestitke za +?

Hvala! Želim tudi tebi en lepi +. Jaz sem testirala, meni je tako ljubše. Še imaš nekaj časa. Vse je še odprto.

@enkratmogoce2305 ko je samo uz tud jaz sam vedno prihajala prej.po navadi ze v 7,7:15 sam bila tam.jutri imam sprejem v 8:30 tako da bom gor verjetno cakala…

Jaz sem bila hitro na vrsti, tako za sprejem, kot potem za UZ (po sprejemu gres v 1. nadstropje). Za zamrznjencka zdaj skos hodim v 1. nadstropje, guzve do zdaj ni bilo, sem bila vedno v roku 10-15 min na vrsti. Zacnejo ob 7.30

@mentos,@enkratmogoce hvala za info.upam da bo res hitro…

@Mimimi541 js sm bla na sprejemu v marcu na cetrtk in sm mela UZ spodej v prtlicju. zacel so ob 7.30h s sprejemi.

@FingersCrossed hvala tudi tebi! ? js bom s testiranjem se malo pocakala. Dons cez dan so se mi krci malenkost umirili. Bom vidla kam to pele.. ??

@sun hvala za info tud tebi..sej dokler resis sprejem se zmanjsa malo tud za uz…upam na najboljse in da se moj ? odmrzne ziv in zivahen…

Kaksna novost glede stopki?

@Mimimi541 malenkost?.. itaak da se bo! ? a se ti je ze kdaj zgodil da ni prezivel? ?

nimam pojma. js sm jo zdej prvic dobila?‍♀️

@sun prvic sploh imam ? na “zalogi”?

Tako da nimam pojma kako to vse sploh gre.prvi postopek sam imela 7 oplojenih zarodkov ampak razem 2 vstavljena,niti eden ni prezivel da bi se zamrznil..?

In pol se ta dva koncala s m.?

Ampak sej bo..

@Mimimi541 sit a res al kaj? nism sploh vedla da je pri tebi tako?.. potem pa res supr, sm vesela zate, da si vndarle pridelala zalogo?  ja ja js sm mela sprejem in uz spodi v prtlicju. uro sm mela pa 8.10h.

Drugac ti pa zelim vso sreco in drzim pesti da je ta tisti pravi, ki ga potrebujes! ✊?✊???

@Mimimi541, si imela danes sprejem? Kako je bilo? So dobili stop injekcije? ??

@Mimimi541 če imaš ob 8:30 sprejem bo verjetno UZ v pritličju, ker zgoraj prej zaključijo (ni pa nujno). Stopko se baje lahko dobi v lekarni, lahko ti napišejo tudi recept (tako sem vsaj prebrala na FB)

@bibi79724 ja sam imela.za zdaj su dva ffolikla od 9 mm in manjsi,endometrij tanek.tako da v nedeljo spet gor.

Za stopku nisam vprasala,ampak sestra je rekla da se uz prati dokler folikel ne poci in pol da se zacme ustavljat utrogestan 3×dan.tako da ocitno je se nimajo.

Mogoče katera ve, če je možno, da debelina sluznice pade v času, ko čakaš na prenos? Nazadnje jo gledajo na zadnjem UZ, torej 5 dni pred prenosom. Je katera imela tak primer?

Jaz pa sem imela v soboto ovulacijo, včeraj pa prvič prenos ??? upam na pozitiven rezultat ???

Se mi zdi da je pri ?? vse hitreje, da ni toliko čakanja kot pri svežem prenosu.

Tako da zdaj čakamo samo do 19, ko imam krvni test.

Pri prvem sem bila “pridna” nisem delala testa ampak me je menstruacija na realna tla postavila. Sedaj pa nevem, če bom lahko zdržala da nebi prej preverila ??

Zivjo punce, je morda kakšna, ki je imela prenos zamrznjencka v naravnem ciklu v Ljubljani? Prvič sem prišla do zamrznjenckov in se moram prvi dan menstruacije javiti, da mi dajo datum za prvi uz (ali odvzem krvi-ne vem tocno). Kot racunam pa bom dobila menstruacijo ravno v zacetku reeees zasluženega dopusta. ? Morda katera ve na kateri dan je prvi pregled v Ljubljani, po dveh čisto zaporednih neuspelih res dolgih postopkih tale oddih res potrebujem, po drugi strani pa nebi rada izgubila enega meseca in bi kar z dopusta javila prvi dan menstruacije v kolikor pregled ni ravno takoj… Držim pesti za vse skupaj in hvala že vnaprej ?

kolikor vem, te naročijo na sprejem 9, 11 ali 13. dan cikla. Jaz sem imela prvič 13. dan, ker imam precej redne M na 28 dni, pa so falili ovulacijo, tako da so me naslednji cikel naročili že 9.dan

Mene 11. dan cikla pa so bili nazadnje folikli že tako veliki, da sem dobila takoj stopko (sem imela samo en UZ pred prenosom).

New Report

Close