OBMP – IVF 2023
@Fracek kook lepoo?? cestitaaam!! ? sm res vesela zate in drzim pesti do koncaa✊??❤️
@Fracek, lahko vprašam pri kolišni nosečnosti se je že videl <3 ?
@Fracek, ful sem hepi zate❤️ Dobro vem, kako je, tudi sama sem imela sele 8. prenos uspesen. Zelim ti lepo nosecnost, vse bo OK ?
Kaj pa srecnica?
Fracek* sem zelo vesela zate?saj spremljam tvojo zgodbo že iz foruma 2020…srečnoo do konca?
Nesrečnica.. nenajdem besed ki bi ti jih namenila? pa je videla vsaj vrečko? Lahko je še prehitro če se je kasneje ugnezdil,držim pesti za čudež?
No moj 5 postopek se je pa tud zaključil porazno danes je cb negativen…krvavitve se kr od nikjer.. nevem če bom.šla sploh na krvnega jutri itak nima nobenega smisla??
@(ne)srečnica, ni se vse izgubljeno. Tudi jaz mislim da je morda prehitro in se ga zato še ne vidi … boš videla kaj bo beta pokazala..močno stiskam pesti ??
@jagoda, če se ti ni še ulilo, le pojdi na krvni test za vsaj slučaj. Urinski testi kdaj varajo …
@(Ne)srečnica – koliko pa znaša beta? In koliko dni naj bi trajala tvoja nosečnost ta trenutek? Je čisto prepričana G, da ni možnosti za lep razplet?
Pošiljam ti en velik objem ? Vem, da v tem trenutku ni besed, ki bi olajšale tvojo bolečino. Pridi se nam kaj potožit, če boš rabila spodbudno besedo v tem času. Včasih je bolečino lažje nositi, če jo deliš, pa čeprav z neznankami na forumu. Drži se!
@francek bravoooo!!!!cestitke iz vsega ❤️zdaj bo to to.
Za vsaku materinsko tukaj sam srecna kot bi je tud jaz imela s vami!!
evo js sm dans mela sprejem.. sm vidla da so novi protokoli. da dobis stop inekcijo in se isti dan ti dolocjo datum za prenos zamzrnjencka?? do prenosa ne gres vec na UZ, res zanimivo. iin pa prasala sm glede aspirina, pa mi zdravnica sploh ni nic komplicirala, glede na to da sem imela ze 4.neuspesne transferje mi ga je z veseljem napisala. zdej pa cimbolj poz. naprej?
Srecno vsem ostalim! ???
@nesrecnica … ti pošiljam en velik objem …mi je res zelo hudo zate. Sama še vedno verjamem, da se vse zgodi z razlogom….drži se ..se strinjam z ananaskinim zapisom. Sem prepričana, da za vsako enkrat pride čas.
@sun, za MB govoriš sklepam? Srečno! 🙂
*Nesrecnica jooj noo? Zjokat pa v nov boj druge nii? pr men isto…ponoči že neki izcedki spet…zdej me pa tako zvija da mi gre kr na jook…tko da na krvnega sploh nism sla…ker bo lih kar udarla u vseji svoji veličini…
Zanima me kakšne izkušnje mate kej iz dr. Pintar sm se zdle naročila na nov posvet pa sm njo izbrala ker z drobničom se res nemorem.nič zmenit v 5 postopkih ni niti za medrol..niti za kakšno preizkavo…rada bi si preverla.endometrij da ni mogoče v tem težava…tud histero nism mela.še nikol razn enkat urgentno k so mi odstranl jajcevod zaradi ivm. Genetika je bp,pr revmatologu tud u mejah normale…nevem kje bi sploh še iskala problem? Kakšen predlog?
@Pika12345 za Lj sm misnla?? a ti hodis v Mb? ?
@Jagoda, jaz sem pri Pintarjevi. Je ok, edino isto pozabi na aspirin in metrol. Na histero me je pa poslala celo, ker sem prosila. Ti bo gotovo kaj, če imaš že toliko neuspehov za s sabo.
@sun, sem tudi jaz v Lj. Si morda brez ovulacij? Jaz nisem dobila stopke pri pingvinu lani.
Se mi zdi, da imajo od vedno tak postopek;) ker stopka poskrbi da imaš zihr O. Jaz sem takrat hodila dokler niso videli, da sem imela O in čez 5 dni dobila datum 🙂 držimo pesti, da bo tokrat uspelo z aspirinom 🙂
Zivjo punce, nekaj casa se ze nisem javila, sem se morala malo sestavit po zadrzanem splavu, nisem si mislila, da me bo tako sesul. Potem pa preberem tako lepo novicko, da je @fracek docakala ❤️ Kako lepo res, meni je bilo to nekaj najlepsega kar sem slisala ❤️ Fracek, verjamem, da bos srecno nadaljevala do konca in sem zeli vesela zate! ❤️
@nesrecnica, zelo mi je zal za tvoj razplet, vem da je zdaj zelo hudo, zjokaj se, potem pa obrisi solze in pogumno naprej – zdaj bo pa slo samo se navzgor! ?
Jaz sem sla v marcu na prenos zamrznjencka, pa zgleda ni uspelo, vceraj sem namrec naredila test (9 dan, CB digitalni), pa je bil negativen. V prvem prenosu (svezem), je bil 9 dan konkreten plus, tako da vem, da to ni to, pa se pocasi ze cutim crvicenje za M. Pa sem presenecena sama nas sabo spet kako me je to potrlo ? Ne vem zakaj se zdaj ni prijelo, ce se je v prvo takoj (a zal koncalo z zadrzanim splavom). A je mozno, da sluznica ni bila ok – namrec rekli so, da je ok, ko so dali stopko (a je rekla, da je 7mm, ce se ne motim?), samo potem pa nihce vec nic ne gleda in je samo se transfer. Pa jaz sem imela en dan prej ze pozitiven test za ovulacijo, sem jim to tudi rekla pa so rekli, da to ni toliko pomembno, da itak oni z UZ spremljajo. No, uspelo vseeno ni, tako da me zdaj zanima ali mi glede na leta (kmalu 41), en zadrzan splav in en neuspel prenos vseeno ze pripada test na ASP? Ce ne ga bom sla delat kar samoplacnisko. Razmisljam pa tudi, da naslednji prenos vseeno vzamem kar aspirin (imava zdaj se 5 pingote ?). Torej zdej s to M, ki pride, ne morem se v postopek za zamrznjecka? Moram cakat na naslednjo?
Drzim pesti za pluske za vse, ki jih nestrpno cakate ❤️?
@sun tud jaz grem iskat pingvincka.zaradi nerednih m,kaj pomeni zmesane o mi je drobnic prepisav femaro od 3-7 dni ciklusa,pol uz odvisno koliko od mene in stopka.
Zdaj cakam,se mi zdi da ne bom dolgo ker me je zacelo bolet,tako da danes,jutei pride.javim gor da je prisla in akcija.