OBMP – IVF 2023
Jaz sem imela punkcijo v lokalni in me ni nič bolelo, sem pa čutila spodnji del potem in res samo počivala dva dni.☺️ Sem imela 8 foliklov.
Meni so naročili da seme prinese od doma, je pa res da midva imava cca 1h in sva potem tam še malo čakala, da sva prišla na vrsto in je oddal malo preden sta minili 2h od oddaje.?
Jagoda1212828, 16.03.2023 ob 06:44
Ja je priporočeno ker se vseskupaj bolje vidi in lažje pridejo do maternice… js si vedno uzamem litr vode…pa pijem tm k čakam…
ena je spraševala za aspirin…js mam neki viška če ti ga nočejo predpisat ti ga lahko pošljem
Jaz sem sprasevala za aspirin.
odkod si?
Zdravo, imam vprašanje za tiste, ki ste jemale Aspirin protect 100. Ker na kliniki nočejo niti slišat o tem, ker naj ne bi bilo dokazano, da pomaga, sem se odločila, da bom vseeno jemala na lastno pest (za mano je že 4. postopek…).
Začela sem z LH testi in čakam, da mi bojo vstavili zamrznjenčka. Kdaj je najbolj optimalno, da bi začela z jemanjem aspirinov?
Jaz imam en problem. Danes dobila datum prenosa..za drugi teden. Ampak glede na to, da sem full prehlajena, danes z vrocino, ne upam iti. Imunski sistem na nuli.
Imela katera podoben problem? Ali kaj komplicirajo v MB? Moram javiti v ambulanto neplodnosti in oni dalje javijo ali pa sama moram klicati center za zdravljenje neplodnosti?
Jagoda1212828, 17.03.2023 ob 07:13
Dolenjska..pusti mi naslou al pa mail da se zmeniva ce hočeš
Hvala
Biba962, 17.03.2023 ob 15:11
Zdravo, imam vprašanje za tiste, ki ste jemale Aspirin protect 100. Ker na kliniki nočejo niti slišat o tem, ker naj ne bi bilo dokazano, da pomaga, sem se odločila, da bom vseeno jemala na lastno pest (za mano je že 4. postopek…).
Začela sem z LH testi in čakam, da mi bojo vstavili zamrznjenčka. Kdaj je najbolj optimalno, da bi začela z jemanjem aspirinov?
Pa kaj to vam dajo LH teste za vsak dan? A to je prenos v spontanem ciklu?
Jaz sem imela dva prenosa v spontanem pa sem samo enkrat dobila en test za naredit. Je pa res da imam daljše cikle, mogoče zato
@Mommytobe v MB ne delajo UZ ampak dajo LH teste in javiš konje pozitiven, v Lj pa spremljajo z UZ kdaj bo O.