Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

(Ne)srečnica, Fracek in ostale nosečke iskrene čestitke ??

Držim ✊ da bo vse super

@Bibi79724 sem dobila stopko, ampak vplivala naj bi do 10 dni, plus delala sem ves čas ovulacijske teste in sem videla kako je črtica postajala šibkejša, pol je 2 dni bila enaka, pol se je pa spet začela jačati in takrat sem naredila nosečniški test. Sicer dopuščam to opcijo, lahko pa pač samo počasneje raste, ampak bistveno je da raste.

Držim pesti, da lepo raste ??

Punce, tiste ki imate redne menstrualne cikle in ste imele neuspešen prenos, ali ste imele redne cikle? Manj kot mesec nazaj sem imela neuspešen prenos in imam že ene tri dni izcedek, čez približno štiri dni pa je predvidena menstra. Izcedkov ponevadi nimam in zdaj nevem ali je to normalno ali ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Pika.973, 07.03.2023 ob 21:12

Punce, tiste ki imate redne menstrualne cikle in ste imele neuspešen prenos, ali ste imele redne cikle? Manj kot mesec nazaj sem imela neuspešen prenos in imam že ene tri dni izcedek, čez približno štiri dni pa je predvidena menstra. Izcedkov ponevadi nimam in zdaj nevem ali je to normalno ali ne.

Jaz sem tudi imela par dni rjav izcedek potem pa normalno menstruacijo dalje…

@Pika.973 to je normalno. Tudi jaz sem imela najprej izcedke par dni potem pa normalno M. Meni se ciklusi po neuspešnih prenosi celo zamaknejo iz 28 na 38 dni.

Ce folikli rastejo pocasi, do koliko dni najvec podaljsajo injekcije do punkcije (pri kratkem protokolu)? Ali mora biti folikel nujno vsaj 18 preden se odlocijo za punkcijo ali je lahko tudi manj

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 03.03.2023 ob 20:53

@HHL833 načeloma 9 dan je že kar zanesljivo, je pa res da na tujih spletnih straneh pa povsod pišejo, da počakati na 14 dan po prenosu

Hvala, žal je tudi 11.dan bil minus, čakam da se vlije M 🙁 Jutri bi sicer morala imeti beto, a ne vem če ima smisel sploh iti.

Srečen dan žena <3 Naj čimprej vidite svoje pluske in uspešno donosite zdrave otročke <3

@RainbowOwl meni so podaljšali za 5 dni, imela normalno pol sveži prenos. Drugače ja, vsaj ta veliki folikli morajo biti 18mm+.

@HHL833 žal mi je za minus, jaz sem vedno šla na krvnega, ker sem upala, da bo pa mogoče vseeno kaj drugače pokazal ?‍♀️

Pr men tut danes na 10.dan NEG…dns neham jest Utrogestan,da cimprej M dobim,da grem lahko po zamrznjencka…

Ce grem po zamrznjencka v naravnem ciklu,grem lahku ze takoj zdj k M dobim(pac 12.dan cikla 1.UZ)?za stimuliran vem da morm 3 mesce cakat

Pozdravljene, sem nova tukaj 🙂 Po 2 splavih sva končno prišla tako daleč, da čakava pošto konzilija 🙂

Jooj punce danes sem dobila klic..katerega si noben neželi…klicu embriolog da so od 5 celic samo še dve ki nej bi ble sicer super za ta dan ampak jooj no?tko da je predlagal prenos jutri 3 dan..rabim vso srečo tega sveta da bo kaj iz tega?

@nikita21 žal mi je 🙁 če si v Lj se moraš prijaviti na posvet, da dobiš novo napotnico in se potem z naslednjo M lahko prijaviš…

@Jagoda1212828 dovolj je ena prava celica ?

@nikita21 ni rečeno, da ni uspelo, sploh če ne krvaviš. Lahko se je kasneje ugnezdil, pa se še ne pozna. Jaz na tvojem mestu ne bi prekinila z Utrogestanom, probaj narediti test čez 2 ali 3 dni. Takrat bo bolj realno. Z razlogom se delajo testi 14. dan po prenosu.

@Jagoda1212828 v končni fazi sploh ni važno koliko zarodkov imaš. Jaz sem imela 5 prenosov pa noben ni uspel. Kolegica je imela samo 1, pa je zanosila, tudi 3. dan po punkciji, tako da ne obupaj. Držim pesti, da uspe. ??

Hvalaa za spodbudo…ampak ker že čist preveč vem o tem je bit teško optimističen…tole bo moj 10 prenos in ker mi tud z odličnimi zarodki ni uspel res nimam neki dost upanja..najhujš mi je to da nebo nobenga zamrznjenćka..tko da bo treba spet use od začetka☹️ah ja neham jamrat lahko bi blo še hujš pa sploh nebi blo kej za ustavt?.. no jaa vsaj upam da me sploh še čakata ob enajsth mam prenos…

@jagoda, drzim pesti, tudi s prenosi na 3. dan je bilo veliko uspeha.

@nesrecnica
, kako si? Si se kaj preverjala s testi ali sla se na krvnega enkrat?

Mene je danes zjutraj kar precej napsihiralo, ker se malo drugace pocutim kot ostale dni ..  upam, da se pingo drzi in da se razvija dalje, naredit pa tako nimam kaj. ??

@Fracek zaenkrat sem naredila samo urinske teste, črtice so lepe. Za vikend bom verjetno digitalnega delala. Pol bom pa videla…

Drugače trenutno nisem preveč dobro, se pripravljamo na eno težko izgubo v družini ? in upam, da to ne bo vplivalo na ?.

@nesrecnica ❤ super, le tako naprej.

Pa kaj je to … tudi mi z izgubo, v pon. smo se poslovili od babice ?

@Fracek se mi zdi, da smo prekleti… Pri nas je huje, gre za izgubo še nerojenega otroka, že drugič v roku enega leta ?

Mene pa se vedno muci tale velikost foliklov, se bojim, da najvecji ne bo zrastel cez 18:( jutri imam spet uz in s tempom do zdej bo najbrz na 16. A te potem vseeno dajo na punkcijo ali prekinejo, morda kdo ve?

New Report

Close