OBMP – IVF 2023
8. dan po svežem prenosu, je test pokazal +! Takoj se je prikazala testna črta, naj zdrži do naslednjega ponedeljka, ko imam krvni test.
@nikita21 držim pesti, da se še kaj spremeni pri tebi, ne obupat. Kot so nam rekle v Lj, dokler se ne vlije, je upanje. ?
In srečno vsem, že nosečkam, soborkah z inekcijami in tabletami. ❤️?
@nikita21, gremo skupaj v nove boje ? to je ok, če nimaš znakov in že sumiš, da ni nič…jaz sem pa od 3.dne imela krče, prepričana, da je uspelo in 9.dan negativen test, menstruacija točna kot urca ?? pa to ne moreš verjet, sem si očitno vse le umišljala ?
Za naslednji teden sem že dobila datum za nov posvet za ?, res gre hitro zdaj odkar so telefonski posveti ?
@(ne)srecnica, zate pa držiiiim pestiiii, da bo lepa beta ?
Pa da se oglasim se jaz.pratim vas vse,sreckami srecno se naprej,a nami ki se se borimo samo pogumno naprej!!zjutraj sam se prijavila za tel.posvet in ga imam naslednjo sredo.glede na to da bom klic opravila v sluzbi,kaj naj imam s seboj od papirjev?klicala me bo dr.jancar.ima katera izkusnje?kaj vprasa?
@Mimimi541 po navadi vprašajo kdaj si imela punkcijo, koliko zarodkov je bilo, koliko prenosov, pa če imaš redne ovulacije, včasih tudi kakšna zdravila si imela in kakšen odmerek, v bistvu nič kaj posebnega.
@Upanje111 ja saj, po eni strani berem, da je to zelo lep rezultat, po drugi pa berem kako so tu punce imela 2000+ in se sprašujem kako je mogoče, da so take razlike ?♀️
@nesrecnica, sem prepričana da je to to ?? samo pogumno naprej. Za zameznjenčke je dost običajno, da beta ni visoka že takoj, ker se kasneje vgnezdijo. Pojdi ponovit čez par dni da boš mirna 🙂
Sem zelo vesela zate ?
Držim pesti tudi za vse ostale, jaz se vam upam da pridružim maja. Imam konec meseca šele pregled.
wauuu drzimm pedti in verjamem !!! @nesrecnica!!! @fracekk!!! ❤️❤️❤️
@Pika12345 žal nikjer v bližini ne delajo samoplačniško krvnih, bi morala v Lj ali pa v Kp…
Upam, da se bo kljub vsemu dobro izteklo, vem da dosti vpliva nimam…
@Nesrečnica le spremeni nick. Čestitke tudi tebi. @Fracek odštevam s tabo. Utrogestan pa sem jaz jemala do 12.tedna. v 12.postopno zmanjševala. Predpisal mi ga je osebni g., da sem bila res pomirjena.
@nesrecnica, nosecka si ❤, to je zdaj dejstvo. Glede na to, da so se ti zaceli izcedki zelo pozno, si imela verjetno tudi pozno vgnezditev in beta temu primerna. So se ti potem ustavili, ali se krvavis? Ce ti ne bo zneslo, da se zapeljes do Lj ali Po, pa kupi se kaksen digitalni CB in ponovi cez 2,3 dni, pa bi ze moralo kazati vec. Drzim pesti za lepo podvajanje in da zdrzi do konca. ??
@prvic IVF, cestitke za plusek ❤ in mirno naprej.
@pikica, hvala ?
@nesrecnica hvala za info.da znam katere info si zapisem da ne moram v sluzbo s celu mapu.
Drzim pesti zate,naj se obdrzi in se beta pridno podvaja….?
@Fracek hvala, iskreno mi je čudno to, da sem imela od 5 dne pozitivne teste (pa nisem hotela nič govoriti) pa je beta samo 279, ti si imela skoraj 10x višjo beto… Prav krvavela sem samo 8 dan po prenosu, potem 9 dan sem imela kakor neke rjave izcedke (kakor kavna usedlina), 10 dan takoj zjutraj še roza na papirju, potem pa nič več. Teste sem imela sicer kar pozitivne, edino CB mi je kazal 12 dan 1-2, takrat sem prvič pomislila, da nekaj ne štima… Tako da ne vem, ali dejansko samo bolj počasi raste ali je kaj “narobe”.
Se trudim, da se ne preveč obremenjujem. Sem pa pisala G, ki me vodi, da če meni, da bi bilo smiselno ponoviti krvni, pa bom videla kaj bo rekla, sicer lahko svojega G prosim za naročilnico in grem tukaj (samoplačniško pa žal ne delajo)…
Zdravo punce..kar nekaj casa je minilo, ko sem nazadnje tukaj pisala…? želala sem še kaj objavit, pa me je forum nekaj hecal.
Lani maja sem rodila fantka a pomočjo ivf postopka v UKC Ljubljani (preneseni zarodki od Reša). Uspelo nama je z zamrzjenčkom.
Zanima me, če je katera pred kratkim oddala napotnico v Lj in kako dolgo je čakala od pregleda do dejanskega začetka postopka. Maja bo 1 leto odkar sem rodila in bi rada šla se v en postopek še za enga otroka, saj z mozem nisva več tako mlada (33 let letos).
A sicer Dravlje zdaj tudi delajo ivf spet ali ne?
Hvala punce in vse dobro želim vsem in vsaki posebej…le pozitivno naprej!