Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@(ne)srecnica zame je game over.. tako, da se v ponedeljek zal ne vidiva.. danes bom klicala, da ne pridem na krvnega in poslala mail za novega ?.. drzim pesti zate.. ??

Aha, no to je lazje rect, kot pa naredit.. ?‍♀️ kako se pa sedaj prijavis na telefonski posvet na tej novi strani? Ce prav razumem moram v casu ambulante moje dr. za neplodnost klicat tja in se s tem sele narocim? Upam, da se motim..

@Arnika23 se ti je prav vlilo? Joj, škoda ? a test si kej delala?

Glede naročanja pa žal še ne vem kako gre – niti ne vem kako bi lahko vedela kdaj tvoj G dela ?‍♀️

Kaj pa če se tu prijaviš, pa v opombe dopišeš telefonski razgovor za prenos zamrznjenčka?

https://napotnica.kclj.si/UKCBookingReservation/page/reservation.xhtml

Sem prehitro pisala sem.. ? imajo super navodila prilozena, kjer preko spletnega obrazca vse izpolnis (tudi za tel.posvet), tako da sem pravkar oddala.. ??

@(ne)srecnica, ja ulilo na polno.. itak sem ze 2 dni nazaj nehala z utrogestanom, ker sem vedela, da je to to.. ne, testa nisem delala..

@Arnika, zal mi je in veliko srece v prihodnjem prenosu. ?

@nesrecnica
, mocno drzim pesti ?

Mene so ze klicali iz klinike, beta je 2.254 na 14. dan od prenosa. Sem uradno nosecka ? zdaj pa naj ta najina sreca traja do konca. Poskusam biti cimbolj pozitivna, ceprav v resnici tezko recem, da sem optimisticna. Prevec vem ?

Naj traja ❤ Hvala vsem za spodbudo, toplo besedo, cestitke. Vracam in dam naprej ???

@mandarina
, nikam ne grem … kar tu bom ??

Srecno vsem ?

Aja, sem pa pozabila napisat, da so mi rekli, da lahko zdaj kar preneham z utrogestanom, ker je bil ETZ v naravnem ciklu. Sem vprasala, ce postopoma preneham, pa baje ni potrebe, lahko kar odrezem. Aspirin pa nadaljujem.

Pika, po neuspešni odmrznitvi edinega zarodka na dan 9.9.2022, sem isti dan pisala za nov postopek. Posvet sem imela 16.12.2022, punkcija 19.2.2023 (dolg postopek).

@Fracek čestitke ???? super lepa beta in upam, da bo tudi naprej vse super ? moji sestri so tudi rekli, da lahko neha, pa je potem ga nazaj dobila, ko je začela rahlo krvaveti… Tako, da bodo pozorna.

@Arnika23 škoda res ? upam, da bo naslednjič uspelo ? daj mi prosim prilepi to stran za naročanje (z navodili) za vsak slučaj ?

@fracek cestitke za lepo beto, js sm vedno znova tako vesela. ❤ zdej bova pa skupaj odstevali do PDP, kdo bi si mislil kaj? ? pot je se dolga, vem, ampak optimizem velja. ?  javi ko bos vedela kdaj imas UZ ❤

http://leonisce.si/narocanje.html

Upam da je prilepilo. V pdf so navodila, pod 1. rubriko (spletno narocanje), pa ne morem drugac poslat.

Hvala?, ampak sem ze cca dve leti cisto otopela, tako da niti jokam ne vec, ko ne uspe.. sem ze v fazi, ko ne verjamem, da bom sploh kdaj videla +, tako da, ko pride M, samo move on! In imam ze 8.3. telefonski posvet za ?!

@Fracek
tebi pa iskrene cestitke!!! Super!?

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 01.03.2023 ob 15:50

@Hana41 v ponedeljek imam predvidenega, vlilo se ni, imam pa občasno še vedno izcedke, tako da bom šla, pa bo kar bo ?‍♀️

super, držim pesti, da greš po poti od fracek 🙂

@fracek
, Čestitke, zelo lepa beta. Jaz sem tudi imela v zadnje transfer zamrznjencka v spontanem ciklu in sem progesteron jemala do cca 13 tedna, prej sem par tednov edino dozo zmanjševala. Tako mi je rekel koj ginekolog in se se tega držala. Na kliniki so pa rekli, da ni treba, da je to kot bi solila morje 🙂 pa ker sem imela se stare zaloge in ker škodi ne, sem vseeno si vstavljala. In bila napihnjena kot žaba že takoj 🙂

Bravoooo @Fracek, res lepa beta ?❤️ naj ostane tako pozitivno ?

Jaz imam uradni test v četrtek, jutri zjutraj bom pa doma enega polulala ? me je kar strah ?

@Arnika23 hvala… Točno vem kako se počutiš, jaz sem tako rekla, da te ? še porabiva in če ne rata niti z 1 potem odnehava…

Upam, da to vsaj kako malenkost spremenijo, jaz jemljem npr Aspirin, pa stopko sem dobila tokrat, tako da je takoj drugačen občutek.

Fracek vesela zate, držim pesti za lepo nosečnost. Prav čutit je tvojo pozitivo tokrat. Tudi drugim vse dobro.

@Fracek cestitkeee! ????

Drzim pesti se ostalim puncam? js pa grem v nov boj konc mesca marca, po pou leta premora?‍♀️?

@(ne)srecnica tudi midva sva tako rekla; se te tri ?porabiva in potem ne vem, ce bova sla v nov postopek..

Joj, zdej mi je kar zal, da v ponedeljek ne grem na gk, da bi se vidle in sle na kavo.. ? srecno v pond.. ???

@fracek iskrene cestitke. ? Zelim ti, da uspesno prides do konca. ??

Jaz sem tudi danes imela posvet pri svoji zdravnici po splavu. Caka me se histeroskopija, kr se tudi tokrat ni vse scistilo.

Naslednjic bom pa tudi jaz jemala aspirin ze pred prenosom in tudi z utrogestanom bom zacela pred prenosom in v primeru pozitivnega testa se naprej vsaj do prvega pregleda. Sem zelo vesela, da je moja zdravnica tolk odprta, da se poskusijo se druge moznosti. Mogoce bo pa to kljuc do uspeha. ??

Fracek, čestitke❤️

Za ostale držim pesti. Jaz poslala mail za nov prenos. Čakam odgovor.

Kateri aspirin to jemljete? Sem pozabila, zapisala si pa tudi nisem zadnjič, ko sem vprašala.

@Arnika23 ja, tudi meni je žal… Ne vem od kje si, če si doma kje blizu mene potem se lahko tudi izven klinike srečamo ?

@Mucika990 jemlje se baby aspirin oz aspirin 100, dobi se na recept.

New Report

Close