OBMP – IVF 2023
Kaj pa če se tu prijaviš, pa v opombe dopišeš telefonski razgovor za prenos zamrznjenčka?
https://napotnica.kclj.si/UKCBookingReservation/page/reservation.xhtml
@Arnika, zal mi je in veliko srece v prihodnjem prenosu. ?
@nesrecnica, mocno drzim pesti ?
Mene so ze klicali iz klinike, beta je 2.254 na 14. dan od prenosa. Sem uradno nosecka ? zdaj pa naj ta najina sreca traja do konca. Poskusam biti cimbolj pozitivna, ceprav v resnici tezko recem, da sem optimisticna. Prevec vem ?
Naj traja ❤ Hvala vsem za spodbudo, toplo besedo, cestitke. Vracam in dam naprej ???
@mandarina, nikam ne grem … kar tu bom ??
Srecno vsem ?
@Fracek čestitke ???? super lepa beta in upam, da bo tudi naprej vse super ? moji sestri so tudi rekli, da lahko neha, pa je potem ga nazaj dobila, ko je začela rahlo krvaveti… Tako, da bodo pozorna.
@Arnika23 škoda res ? upam, da bo naslednjič uspelo ? daj mi prosim prilepi to stran za naročanje (z navodili) za vsak slučaj ?
@fracek cestitke za lepo beto, js sm vedno znova tako vesela. ❤ zdej bova pa skupaj odstevali do PDP, kdo bi si mislil kaj? ? pot je se dolga, vem, ampak optimizem velja. ? javi ko bos vedela kdaj imas UZ ❤
http://leonisce.si/narocanje.html
Upam da je prilepilo. V pdf so navodila, pod 1. rubriko (spletno narocanje), pa ne morem drugac poslat.
Hvala?, ampak sem ze cca dve leti cisto otopela, tako da niti jokam ne vec, ko ne uspe.. sem ze v fazi, ko ne verjamem, da bom sploh kdaj videla +, tako da, ko pride M, samo move on! In imam ze 8.3. telefonski posvet za ?!
@Fracek tebi pa iskrene cestitke!!! Super!?
(Ne)srečnica, 01.03.2023 ob 15:50
@Hana41 v ponedeljek imam predvidenega, vlilo se ni, imam pa občasno še vedno izcedke, tako da bom šla, pa bo kar bo ?♀️
super, držim pesti, da greš po poti od fracek 🙂
@fracek, Čestitke, zelo lepa beta. Jaz sem tudi imela v zadnje transfer zamrznjencka v spontanem ciklu in sem progesteron jemala do cca 13 tedna, prej sem par tednov edino dozo zmanjševala. Tako mi je rekel koj ginekolog in se se tega držala. Na kliniki so pa rekli, da ni treba, da je to kot bi solila morje 🙂 pa ker sem imela se stare zaloge in ker škodi ne, sem vseeno si vstavljala. In bila napihnjena kot žaba že takoj 🙂
Bravoooo @Fracek, res lepa beta ?❤️ naj ostane tako pozitivno ?
Jaz imam uradni test v četrtek, jutri zjutraj bom pa doma enega polulala ? me je kar strah ?
@Fracek cestitkeee! ????
Drzim pesti se ostalim puncam? js pa grem v nov boj konc mesca marca, po pou leta premora?♀️?
- @fracek iskrene cestitke. ? Zelim ti, da uspesno prides do konca. ??
Jaz sem tudi danes imela posvet pri svoji zdravnici po splavu. Caka me se histeroskopija, kr se tudi tokrat ni vse scistilo.
Naslednjic bom pa tudi jaz jemala aspirin ze pred prenosom in tudi z utrogestanom bom zacela pred prenosom in v primeru pozitivnega testa se naprej vsaj do prvega pregleda. Sem zelo vesela, da je moja zdravnica tolk odprta, da se poskusijo se druge moznosti. Mogoce bo pa to kljuc do uspeha. ??