Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Punce, tudi sama sem imela dve biokemicni in so mi vedno vsatvili dva zarodka. Nazadnje, ob uspesnem prenosu 2 pingvinckov, so na prvem UZ videli zarodek (ki je sedaj ze pravi fant) in dve prazni gastracijski veecki. Torej bi lahko bili 3 ? Sem imela pa hatching zarodkov. Uglavnem,

@fracek
jeeeee, toooooo, to cakam tu gor. Drzi si in stiskam pesti za dojencka ????

@(ne)srecnica, upam, da se pridruzis nosecnicam. Sriskam pesti ???

@madarina vse lepo naprej, da dobis okoli vratu najlepsi objem ever.

=
Punce, ne se dat. Pogumno naprej. Ni predaje ni umika.

@fracek v torek imam ob 8:15 v Lj krvni test. Se malo pa bom vidla a bo ali ne .
mislim da dobis takoj rezultat ali ne. Srecno tudi tebi draga ?Vsem zenskam zelim uspeh.❤️

@kodra rezultat izveš okrog 13h, zjutraj samo oddaš kri, potem moraš pa poklicati. Vso srečo ?

A ce zacnete malo krvaveti, si še vedno dajete utrogestan? ?

Upanje, nadaljuj z utrogestanom, jaz sem krvavela 14 dni, zdaj pa v 38. tednu čakam kdaj bo dan D? Srečno!

Iskrene čestitke vsem s pluskom in vse dobro tistim, ki čakate in borbate dalje?♥️

Jaz sem danes 3.dan po FET in me danes nekaj zvija in na papirju je bila rjava majhna nitka ? menstre imam sicer redne, razen da je zadnji mesec 4 dni zamujala… je imela katera takšno izkušnjo že tako zgodaj?

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 24.02.2023 ob 20:51

@Hana41 a se ti je kolcalo? Sem ravno med pisanjem prejšnje objave pomislila, da kako ste kaj vidva z Janom ?

Jaz imam Tevža, 2.5 meseca je star, ti si mislila eno drugo punco, mikrobio. Njo tudi jaz pogrešam. Smo pa en čas bile tu gor vse hkrati, tako da nič ne zamerim, ker si naju zamešala, zelo veliko nas je.

@fracek
, v redu sem/smo, Tevž je zelo nekompliciran fantek, lustno nam je in privoščim tudi vam tole veselje z malo strucko

@Upanje, ja, absolutno nadaljujes, dokler nisi 100% prepricana. Si naredila kaksen test? Kateri dan po prenosu si? ?

@bibi
, to je dober znak za 3. in 4. dan po FET, to je namrec nek okvir, v katerem se zamrznjencki vgnezdijo. Ta rjava nitka pa je mozno od kapsule, ce imas utrogestan, ali pa od kaksne kaplje krvi pri vgnezditvi … zelo redki primeri, da bi tako hitro zaceli znaki M. Srecno tudi tebi ? Mene tokrat nic ne spika, imam pa od 4. dneva obcutek tiscanja oz. pritiska v maternici, malo spominja na krce pri M, ampak ni cist isto.

Hvala punce za toliko stisnjenih pesti in ?? ❤❤

Fracek, 25.02.2023 ob 17:42

@Upanje, ja, absolutno nadaljujes, dokler nisi 100% prepricana. Si naredila kaksen test? Kateri dan po prenosu si? ?

@bibi
, to je dober znak za 3. in 4. dan po FET, to je namrec nek okvir, v katerem se zamrznjencki vgnezdijo. Ta rjava nitka pa je mozno od kapsule, ce imas utrogestan, ali pa od kaksne kaplje krvi pri vgnezditvi … zelo redki primeri, da bi tako hitro zaceli znaki M. Srecno tudi tebi ? Mene tokrat nic ne spika, imam pa od 4. dneva obcutek tiscanja oz. pritiska v maternici, malo spominja na krce pri M, ampak ni cist isto.

Hvala punce za toliko stisnjenih pesti in ?? ❤❤

Danes je 8.dan po prenosu.

Testa še nisem delala.

Prav žalosti me vse skupaj…

@Bibi79724 to bi lahko bila vgnezditev, pa tudi pri tebi @Upanje bi lahko šlo za vgnezditveno krvavitev ? vsekakor nadaljuj z Utrogestanom.

.@Hana41 joj, oprosti, res sem vaju zamešala oz vajine otročke ? res je lepo, da se še kaj javite tu okrog ?

Tnx za vzpodbudne besede, upam da je res vgnezditev, ostajam pozitivna ? pri prvi uspešni nosečnosti so se krčki začel 5., 6. dan, je bil pa sveži prenos, tokrat pa bolj zgodi ??

(Ne)srečnica, 25.02.2023 ob 19:58

@Bibi79724 to bi lahko bila vgnezditev, pa tudi pri tebi @Upanje bi lahko šlo za vgnezditveno krvavitev ? vsekakor nadaljuj z Utrogestanom.

.@Hana41 joj, oprosti, res sem vaju zamešala oz vajine otročke ? res je lepo, da se še kaj javite tu okrog ?

Upam, da res

Po koliko dneh po prenosu ste naredile test?

@Upanje… v prejšnjih postopkih najhitreje 7 dan, pa potem 9, 12, 14. Tokrat še ne vem kako bo, sem pa v prejšnjih postopkih 2x imela biokemično nosečnost, ko je urinski kazal + (prvič celo 14 dan), potem krvni pa je bil -, tako da tokrat tudi, če bo + ne bom upala verjeti

No, tudi pri meni 8 dan po prenosu rahla krvavitev ?

Kaj bi lahko slo za vgnezditveno? Joj, itak je lahko milijon vzrokov za krvavitev, upam da ni konec. Drzim pesti vseeno. ❤

@fracek
kako si ti?

@(ne)srecnica, tudi jaz sem imela vceraj na 8. dan rjavo na vlozku + cel dan sem imela krce, tako da sem samo cakala kdaj se bo vlilo.. sicer danes ni nic ?‍♀️, tako da imam se malo upanja.. ?

@Mandarina638 berem, da bi lahko šlo, na tej točki je možno oboje…

@Arnika23 jaz imam zaenkrat rožnato krvavitev, je pa podobna kot 1 dan M, ki bi sicer naj bila jutri glede na to, da naj bi O imela 14.02 (zdaj razen, če je do O prišlo prej) ?‍♀️

Pozdravljene bodoče mamice, naj se še jaz javim 🙂 22.2. sem imela ETZ zadnjega pingvinčka (vrhunska blastocista 4aa) in seveda upam na plusek. 9.3. imam krvni. Znakov nimam nobenih, te ki pa so jih pa pripisujem Utrogestanu in Estrofemu. Na IVFu sva že pet let (vmes 1x donosila po naravni poti, še dan danes nama ni jasno kako).

(Ne)srečnica, 27.02.2023 ob 10:54

@Mandarina638 berem, da bi lahko šlo, na tej točki je možno oboje…

@Arnika23 jaz imam zaenkrat rožnato krvavitev, je pa podobna kot 1 dan M, ki bi sicer naj bila jutri glede na to, da naj bi O imela 14.02 (zdaj razen, če je do O prišlo prej) ?‍♀️

Tudi pri meni vedno vec krvavitve

Ne vem, do kdaj naj sploh se vztrajam z utrogestanom…

Prav težko zdrzim v sluzbi ?

@Upanje… meni so sicer na kliniki vedno rekli, da naj nadaljujem s progesteronom do krvnega, ne glede na krvavitev oz izcedke. Mogoče pokliči pa vprašaj, vem da enim rečejo da naredijo test pa potem glede na rezultat se odločijo kako pa kaj…

New Report

Close