Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@Mandarina638 po prvem svežem prenosu (ko sem bila res sigurna da je uspelo) mi je CB palčka kazala +, naslednji dan krvni čisto negativen. Zdaj nazadnje mi je pa One step kazal tako rahlo črtico, da nisem bila sigurna ali je ali ni, First sign je bil negativen in krvni negativen. Z digitalnim CB imam pa edino to izkušnjo, da par mesecev po nakupu ni več delal (je zatajil).

Ja saj izkusnje so razlicne. No, da pa digitalni zataji je pa tud fino… sploh ker niso poceni.?

@fracek
le testiraj in porocaj. Kateri dnevi po prenosu so bili pri tebi tisti takriticni?

@fracek navijam navijam in stiskam pesti!

Kdaj po prenosu zamrznjencka ste delale test?

Jaz sem danes nerdila pa je bil +

sem pa 10 dni od prenosa.
pa me zanima ce je krvni test uredu

ces koliko casa je potem UZ , kaker jaz vem je ces 2 tedna and?

@mandarina, hmm, od 9. dneva naprej so se zaceli izcedki, ali pa sem zasledila rjavo obarvan progesteron. Torej od jutri, ko je tudi 26. dan cikla ??

@evy

@upanje
, najbolj drzna sem bila tokrat in zacela testirat 7. dan, ampak to je hudo rano, ampak sem namerno zacela prej, ker sem ze imela 2x biokemicno N oz. rahle crtice 9. in 10. dan na CB, potem pa se pred krvnim izcedki in negativen rezultat. Srecno ?

Odgovor na objavo uporabnika
Monika804, 22.02.2023 ob 21:26

Punce pomagajte mi prosim. Imava s partnerjem nepojasnjen neplodnost. Prvi postopek  z dvema transferjama sva opravila v Postojni-Ljubljani. Moja zdravnica je dr. Bokal. Ko so ugotovili da mož ima nekoliko slabš spermiogram, mi niso sploh več pregledali, samo ivf. Meni so naredili vse skupaj 1 hormoski pregled na 3. dan ciklusa, in prehodnosti jajcevode. Med postopkom sploh ni prišla do vgnezditve. Kontrolni pregled po postopku sploh nimam. Ginekologinja mi je predlagala da mi izda nova napotnico za Maribora. Kaj je vaša mnenje? A je tam toliko boljš? Pomagajte, ker ne vem kako naprej. Vseeno kaj vprašava, ne prideva sploh do odgovora v Ljubljani. Sem imela že več biokemični nosečnosti.

Hvala za pomoč.

Jaz pa sem iz Lj se “prepisala” v Postojno in sem naletela na Bokalovo. Čuden tip človeka ampak si je vzela čas za naju. Itak sem imela vse možne preiskave že iz Lj, ampak tam so nam govorili- vztrajajte, ste zdravi, bo ratalo naravno, ste mladi… ha, ja 37 let in šibam proti 38. Po dveh pregledih v Postojni je že napisala napotnico, po dveh tednih sva dobila odobritev in zdaj čakam nedeljo za prenos. ?‍♀️ Vsak ima svojo pot, tako da sprosti napotnico v Postojni in pojdi v Lj ali Mb.

Kaj je bilo komu slabo zaradi jemanja utrogestana? Že cel dan sem na rezervi, slabost, omotica..?‍?

*Fracek tooo full sm vesela za tole tvojo črtico?navijam da bo use tako kot treba?

Evo pr men pa danes pade druga inekcija gonala..štartala z 5 postopkom…še katera zdej na špikah?

Fracek bravo ☺️??! Upam da ostane crtica do krvnega in se dlje. Kar pogumno!

U, kolk fajn, da sem prišla pokukat malo na to temo, vidim, da moram močno močno navijat za dve krasni ženski tu gor, @fracek in @nesrecnica ?? oba z mojim pingvinčkom, ki se mi uspava zdajle v naročju, stiskava prste na rokah in nogah, da uspe ?? srecno tudi ostalim, sem samo preletela debato

@Hana41 a se ti je kolcalo? Sem ravno med pisanjem prejšnje objave pomislila, da kako ste kaj vidva z Janom ?

@fracek torej zguramo se kaksna 2 dni, pa smo na zeleni veji ?????

@kodra cestitke, js sm ga imela slabe 3 tedne po krvnem. Nekje v 8. tednu narocajo.

Najprej cestitke vsem +, bravo punce, dejmo koncno mal to statistiko popravit! ?

No, toliko je bilo pisanja glede delanja testov, da sem ga danes naredila.. ? rezultat: negativen.. res pa, da je danes sele 7 dan od prenosa ?, tako da imam se malo upanja, vsaj dokler M ne pride.. krvnega imam sele 6.3., kar je se cela vecnost..

@kodra, bravo ❤ sva zgleda istocasno pisali vceraj, ker nisem videla tvoje objave. Kdaj imas krvnega? Mene so predlani narocili komaj 9t1d, tako da sem cakala dober mesec na pregled. Takrat mi je bilo mucno cakanje, z danasnjim vedenjem pa ne bi forsirala zgodnejsega pregleda kot od 8 tedna naprej.

@prvic ivf, utrogestan ima pestro paleto stranskih ucinkov, slabost, utrujenost, bolece/pekoce prsi, povisana TT. Tudi meni cudno vibrira zelodec na rahlo slabost, utrujena pa nisem nekaj ekstra, vzamem vsak dan se 1 kapsulo b12, ko jih imam ravno pri roki.

@Hana41 ❤❤ o kak lepo, da si se javila. ? uzivaj v cartanju in zasluzenem zakladku ? kako si ti?

@mandarina
, tako je, tam do ponedeljka, torka ce preguram, bo ze mala zmaga ??? kako se pocutis? Te mantrajo slabosti? Si se ze narocila na nuhalno?

@nesrecnica
, kako je pri tebi? Ti gre kam cas? Bos torej pocakala do krvnega brez testov? Drzim pesti ?❤

@Arnika23 potem imava pa isti dan krvnega ? za test je pa vseeno malo zgodaj, ponovi čez par dni ?

@Fracek
sigurno bom delala teste pred krvnim, ker me zanima ali se kaj dogaja ali ne (imam podobne izkušnje z biokemičnimi kot ti), verjetno pa do krvnega ne bom verjela rezultatu – kakršenkoli že bo.

@(ne)srecnica ? jooooj drzim pesti, da se vidiva tam! ???? test bom ponovila, ampak proti koncu tedna, ce me M ne prehiti.. ?

Iskrene čestitke vsem, ki imate pluske. Res sem neizmerno vesela, da je statistika tukaj tokrat tako dobra!

@Fracek
zelo močno stiskam pesti, da se bo tako lepo nadaljevalo ? in čestitke.

@Nesrečnica kako je s tabo? Držim pesti, da tudi tebe pričaka plus ?

Moj plusek je na žalost bil biokemicna nosečnost. Čisto me je potrlo in sem se malo umaknila od spleta. Bil je najin edini zarodek iz tega postopka. Grozno mi je res. Včasih imam občutek, kot da ne morem več. Vse te izgube so me res čisto potrle.

@fracek torej se malo odstevamo, potem pa bo ??? ah js odkrito povedano sem tako-tako… mucijo me celodnevne slabosti in pa grozno sem utrujena. Seveda ni kaj dosti casa za pocitek, pa se sine je nekaj bolan tko da tudi spimo bolj slabo. Ampak bo ze, racunam da se bo cez kak mesec situacija obrnila, ko bo konec zacetnega obdobja. Na nuhalno se se nisem narocila, kr nekaj cakam in meckam, tako da bom drug teden ?

Srcno ti privoscim, da se mi pridruzis in si bova skupaj malo pojamrali. ???❤

@Arnika23 jaz imam ob 8h v Lj, tako da verjetno se bomo videle 😉

@Ananaska2 pa ne no ? jaz se sploh ne upam veseliti, tudi če bi videla + ravno zaradi vseh biokemičnih… Se pa sprašujem zakaj je toliko tega…

Vem kako težko je, ko spet ne uspe in upam, da ti uspe najti voljo in moč za nadaljnji boj, pa naj bo to IVF ali posvojitev.

New Report

Close