OBMP – IVF 2023
nikita21, 20.02.2023 ob 21:30
@prvic ivf,Jst mam uro 7.30,zbrala sm sedacijo in se morm se testirat ob 7.00 na polikliniko…ti bos mela lokalno?
Mi prosim pošlješ screenshot sms-a na [email protected]. Ti tam povem več zakaj, hvala ful 🙂
Ena11 do sedaj še nisem imela tako zadebeljenega endometrija, res pa je, da je v prejšnjem postopku bil samo en zarodek za prenos, pa še ta ni preživel odmrzovanja, tako da tudi nisem bila pozorna na endometrij. Sedaj so mi sicer rekli,da pridem na svež prenos, da je endometrij malo boljše (še vedno pa zgleda, da ni optimalen) in nisem ravno sproščena glede tega. Po drugi strani, da me veseli, da končno pridem do prenosa ?
Zdravo
jaz sem 8 dni od prenosa.
28.2imam krvni test.imam bolecine kod da bi dobila M in hrbtenica me boli, velik krat grem na wc lulat. Se zmiram dajam utrogestan.
ampak nvm a so te bolecine normalne ali ne.
zanima me kaksne znake ste imeli ce je komu uspel.
Urinski test ne upam nderit kaj ce bo kaksen minus ?
@fracek in (ne)srecnica hvala! Odstevam z vama! ❤
@kodra js sm imela sedaj pri drugi M iste znake kot pred M. Krci so bili popolnoma isti, tako da sem bila prepricana da pride. Tako da lahko je eno ali drugo. Srecno! ?
@(ne)srecnica, jaz nisem imela nobenih stranskih ucinkov Medrola.
@Evy106, testirajo vedno iste parametre, ful enih stvari. Jaz sem bila na aspirinu in je pokazal APS.
Joj, koliko vas je sedaj cakajocih, prav vsaki posebej zelim da rata!!!! cim prej enga luskanga zdravega dojencka ❤️❤️❤️❤️??????? Ne obupat!!!!!!! Nagrada je velika ?
@nesrecnica, močnooo stiskam pesti zate. Ti od srca privoščim, da končno nastopi tvoj čas 🙂
Punce, ko sem zanosila in ko sem dobila M so bili identični znaki. Vem da je težko, a se splača počakat na krvnega in se ne prej sekirat.
Da boli po punkciji, je normalno, sploh če je bilo bolj hudo. Jaz sem bila nazadnje tudi par dni slaba.
Jaz pa pred 14 dnevi opravila histeroskopijo, niso ničesar našli. Grem konec marca k svoji G, da mi da napotnico na naprej. Bom šla aprila ali maja po pingvina.
Sem si pa v tem času nabavila knjigo IVF diet, če katera pozna. Moram povedat, da mi je všeč ker je znanstveno vse utemeljeno kako velik vpliv ima hrana med pripravo na postopek in postopkom… me je veliko stvari presenetilo. Sem sedaj na “dieti” in upajmo, da tudi to pomaga 🙂
Držim pesti tudi za ostale, ki čakate.
@Lučka394 je normalno ja, jaz sem imela 3 dni občutek kakor da imam vnet mehur…
@ella tereza kakor berem jih večina nima nekih stranskih učinkov, jaz sem imela ful rdeče in srbeče pa vroče noge in obraz, zabuhla sem postala… Sem šla brati potem navodila za uporabo in po premisleku sem se odločila, da prenehamo z jemanjem. Sem pa jemala 3 dni, nimam pa (zaenkrat) potrjenega razloga, da bi bilo jemanje potrebno, če bi ga imela bi pač potrpela ?♀️
@Pika1234 kje pa si nabavila to knjigo IVF diet?
(Ne)srečnica, jaz tudi razmišljam o enem tednu, zaenkrat sem rekla do konc tedna, bom pa verjetno še ponedeljek pa torek, če pride slučajno do pozne vgnezditve ?
Ampak zaenkrat imam dober filing, zdravnik je bil danes top, UZ naredu na začetku, pogledu, res si vzel čas…za razliko od prenosa novembra, ko smo pri eni zdravnici, ki se niti predstavila ni, letele not pa vn v minuti ?
Punce pomagajte mi prosim. Imava s partnerjem nepojasnjen neplodnost. Prvi postopek z dvema transferjama sva opravila v Postojni-Ljubljani. Moja zdravnica je dr. Bokal. Ko so ugotovili da mož ima nekoliko slabš spermiogram, mi niso sploh več pregledali, samo ivf. Meni so naredili vse skupaj 1 hormoski pregled na 3. dan ciklusa, in prehodnosti jajcevode. Med postopkom sploh ni prišla do vgnezditve. Kontrolni pregled po postopku sploh nimam. Ginekologinja mi je predlagala da mi izda nova napotnico za Maribora. Kaj je vaša mnenje? A je tam toliko boljš? Pomagajte, ker ne vem kako naprej. Vseeno kaj vprašava, ne prideva sploh do odgovora v Ljubljani. Sem imela že več biokemični nosečnosti.
Hvala za pomoč.