OBMP – IVF 2023
(Ne)srečnica, 20.02.2023 ob 10:32
@Upanje baje da ne moreš z ničemer vplivati, je pa fajn da so vzameš par dni bolniške, da se izogibaš stresa in pa ne pretiravaj z ničemer. Živi čim bolj normalno.
Hvala za odgovor. Upam, da bo osebna zdravnica razumela..
Srecno vsem ♥️
@(ne)srecnica, ne vem, dr.Vrtacnik Bokal ni z mano spregovorila niti besede.. ona mi je res grozna! Mogoce je kej pogledala, ampak mi ni rekla.. tudi ob koncu mi ni pokazala na UZ, da je noter, ker je imela telefon.. svasta! Je bila pa zraven zelo prijazna sestra.. ? vsaj to..
Nic, zdej pa cakamo?drugace sem za vikend pocivala, danes sem ze v sluzbi, ker delam v pisarni in nimam fizicnega napora.. @(ne)srecnica, kdaj imas ti prenos? ?
@Upanje saj ti na odpustnici napišejo, da priporočajo 3 (lahko se pa dogovoriš tudi za več) dni bolniške.
@Arnika23 groza res… Meni je delala Korošec, ki se ful potrudi, ampak UZ pa ni naredila ?♀️ sem pa skoraj 2h čakala po tistem, ko so me naročili na prenos ?? jaz bom do konca tedna doma, ker imam terensko delo in ta vikend so pustne prireditve.
@nesrecnica, ooooo, imela danes? Drzim pesti ??
@mandarina, srecno jutri na UZ. ❤❤
Hvala @fracek! ?
Kako si ti?
Drzim pesti za vaju, zelo zelo. To bi bilo pa kar zanimivo, da bi vsem trem ratalo skoraj istocasno ??
@Fracek včeraj ?
@nesrecnica, odlicno ??
@mandarina, tak sem kot vedno ? ni neke razlike, razen da spet utrogestan not tiscim na 12 ur ? vse ostalo po prejsnjem ritmu.
Hehe, ta bi bila vrhunska, ce bi uspeli “trojcki”, vsekakor lepa misel za oprijet ❤
nikita21, 20.02.2023 ob 12:03
@prvic ivf,ja sm bla u nedeljo tam…sm bla druga po vrsti…je pa tut mene kmau kap k sm vidla kaka kolona je…u torek bo tut pomoje kr guzva za punkcijo…mam pa krajse blond lase,zabrita ob strani
Ok..midva sva naročena ob 8.30. Ko pridem bom tiho poklicala.. nikiiitaaa..jaz bom una ki preklinja po italjansko, ker sem s Kopra doma. ?
hec, malo me je strah.. oz.. upam, da moje telo reagiralo in da se bo vsaj ena celica razvijala lepo, pa potem še pri meni v pečici.. Je toliko “če” jev.. danes sva z možem kar tiho, oba zamišljena in polna upanja.
@Upanje, pri meni je sele 3 dni od prenosa ?, tako da vse “znake” pripisujem utrogestanu.. spikanje, malo krcev, malo bolece prsi in vcerajsnjo tecnobo in razdrazljivost.. ?
@fracek evo mene iz pregleda. Srcek bije, pikica raste, trenutno vse ok. PDP 1.10 ??♀️?♀️?♀️
Kako si ti? Kdaj bos kej testirala? ?
@Upanje… zaenkrat nimam nič kaj znakov, sem se pa kar zaposlila, tako da ne razmišljam preveč o tem, ker sem imela že vse znake, pa pozitiven urinski test, pa je bil krvni negativen, tako da ne zaupam več znakom…
@Pika.973 mene so 2x klicali precej pred uri, nazadnje pa cca pol ure po uri. Upam, da imate lahko telefon pri sebi, pa ko bo zazvonil greste nekam na samo…
@nikita in @prvicIVF drzim pesti za danes, cimvec celic in veselo parckanje ???
@mandarina ❤ joj kako lepo, cestitke se enkrat, ceprav sem nekak v sebi vedela, da mora bit vse ok ??
Jaz sem ok, podzavestno sicer tolce ven, da minevajo dnevi do testa, drugace pa se nic kaj ne oziram, zivim v nekaksni ignoranci vsega ? delam in skusam bit cim bolj zaposlena, izkoriscam soncne dni in meni ljubi soncek ? hvala, da mislis name ❤
Srecno vsem ??