OBMP – IVF 2023
Ananaska2, 14.12.2023 ob 13:55
@Rahela in @Anonimno – tudi jaz sem po številnih postopkih uspela dočakati plus. Danes sem noseča točno 14 tednov. Nuhalna je za mano, tudi Nifty in zgleda vse ok. Se pa še vedno moram aktivno truditi, da se sprostim. Veliko strahov spremlja nosečnost po številnih izgubah in negativnih izkušnjah. Torej vse tri pričakujemo junijčke? Vse dobro obema.
Ostalim, ki pa ste trenutno v postopkih pa želim in srca veliko sreče ❤ Vem, da je težko, ampak vztrajajte.
Tudi tebi vse dobro! Ja, 3 junijčki, držimo pesti, da bodo tudi ob koncu/začetku leta postopki uspešni in se napove veliko jesenskih otročičkov. ❤ za prav vse držim pesti.
Anonimno iz JV Slo sem. 🙂
@Bibi se mi je zdelo da je še ena… ?
@Planika584 nič ne ugotavljajo, pošljejo v naslednji postopek in upaš na boljši rezultat. Če si dovolj siten, ti včasih kaj naredijo drugače (kakšen scratching)
@Upanje… jaz se predvsem veliko pogovarjam, predvsem s partnerjem, pa mami in prijateljico. Sem šla pa po prejšnjem splavu tudi na terapijo, ker sem jo potrebovala. Zdaj pa se mi zdi da sem že malo sprijaznjena, da pač glede na starost zarodki niso ok in zato prihaja do splavov. Pač rabim več poskusov. Koliko jih bom pa še fizično prenesla, je pa vprašanje.
@Planika584 odvisno kakšna krvavitev se pojavi, kako močna. A si že imela krvni test? Če ne kdaj imaš planiran? Kaj takega ne morjo ugotovit v nobeni kliniki, ker je že sama zanositev po IVF zelo težka. Lahko ti naredijo scracting, meni so ga planirali pa naredit še neke dodatne raziskave (nimam pojma kaj) vendar sem potem zanosila in nismo delali nič.
@Upanje žal mi je da ni uspelo. Ne obupaj. Kar se mene tiče na začetku sem bila zelo potrta, ker ni uspelo. Po več postopkih mi je bilo hodit v to že nekakšna rutina in negativen test nisem več dojemala s tako razočaranostjo kot začetno. Ko je bil test končno pozitiven pa sploh nisem zares verjela da je. Sčasoma po tolikih poskusis dobiš občutek da tebi ni to dano in da ne boš nikoli mela otrok.
Anonimno 1962, 15.12.2023 ob 16:47
@Planika584 odvisno kakšna krvavitev se pojavi, kako močna. A si že imela krvni test? Če ne kdaj imaš planiran? Kaj takega ne morjo ugotovit v nobeni kliniki, ker je že sama zanositev po IVF zelo težka. Lahko ti naredijo scracting, meni so ga planirali pa naredit še neke dodatne raziskave (nimam pojma kaj) vendar sem potem zanosila in nismo delali nič.
@Upanje žal mi je da ni uspelo. Ne obupaj. Kar se mene tiče na začetku sem bila zelo potrta, ker ni uspelo. Po več postopkih mi je bilo hodit v to že nekakšna rutina in negativen test nisem več dojemala s tako razočaranostjo kot začetno. Ko je bil test končno pozitiven pa sploh nisem zares verjela da je. Sčasoma po tolikih poskusis dobiš občutek da tebi ni to dano in da ne boš nikoli mela otrok.
Močna res ni, na vložku se komaj kaj vidi. Danes teden imam krvnega.
@Planika ja to je cist prehitro, meni se je ravno okoli 8 dneva pojavila vgnezditvena tako da ce se ti se ni spremenilo v M si kvecjemu lahko samo pozitivno naravnana 🙂
jaz sem pa danes 2 dan po et, srecno vsem ki odstevate naj bo bozicek radodaren.
Enostavno moram nekomu kaj povedat..in komu ce ne vam punce!!tako,se 6 dni do potrditvenega v lj.12 dni od krvnega brez izcedkov,krvavitvi in ostalih strahov.en dan je edino bilo enkrat po krvnem blag rjav izcedek po kateremu je prislo malcek roza na papirju.edino obcutljive in tezje prsi in kaksen krc,predvsem ko se utrudim.te krce uzamem kot upozorilo da moram dat bolj na easy.a ja pa zadnje par dni zjutraj blage vrtoglavice po katerimi je normalno da tud zelodcek zmesa.a su to vse neki normalni znaki?
@mimi541 cestitke! Ja ma znaki eni jih imado drugi ne se pa to ravno okoli 8-10 t pojavi ja, je normalno, telo se navaja nic skrbet. Ker se ti pritisk naceloma v teh tednin nekoliko zniza, utrip srca pa zvisa in plod crpa tudi tvojo kri. Aplikacija flo si nalozi zelo lepo razlozeno kaj se dogaja po tednih, pa srecno se naprej!
@anonimna 12 hvala.upam da se tokrat obdrzi.?
Pa tud vsakic ko su dam utrogestan enih 20 min pol zgrabi en in edini krc.al levo al desno.kaj pa je to,par dni nazaj zacelo?mozno ki se stopi in deluje?