OBMP – IVF 2023
tiste ki hodte na ivf v Mb.. po neuspelem postopku, kaj sledi naprej v primeru da se ponovno moras spikat.. koliko casa dejansko traja da prides ponovno na vrsto, je res 2-3 mesece ali lahko traja tudi vec casa ali majn? in pri kateri zdravnici se vodite, katere imajo najkrajso cakalno vrsto za posvet? hvala za odg.
@Anonimno 2330 poklici in vprasaj ali pa poslji mail, saj hitro odgovarjajo. Mislim da je odvisno od tega koliko je vkljucenih. Lahko pa poves da bi rada cimprej pa da vas vkljucijo z zsravnici kjer boste najbolj hitrej na vrsto. Ceptav se mi zdi da vse tam kar hitro poteka. Na prvem pregledu vam bo zdravnik dolocil terapijo potem pa vam dal tabelo glede navodil jemanja KT tablet, saj se jih jemlje 1 mesec preden se vkljucite v postopek.
@upanje mislim da je nekdo omenjal bokal in pa jancar, ena od njih.
imas prenos ali se uzje? Katera ta teden zacne z uzji?
@upanje jancarjeva je na uz ta teden.ne vem ce se sploh lje da videt kdo dela prenose.se mi zdi da se vsak dan menjaju na prenosih in punkcijah.
@Upanje žal ni več seznama kdo dela punkcije in prenose, se menjajo vsakodnevno, edino med vikendom dela tisti G, ki dela UZ. Napiši kateri dan imaš prenos, mogoče bo katera vedela kdo je v preteklosti delal prenose na ta dan.
@Upanje… še ne veš kateri dan? Običajno je 5 dni po punkciji.
@Pozna a ste bila kratki ali dolgi protokol? Ker cudno mi je ker jih dajejo zadnja 3 leta. Imajo tisto tabelo za vse enako. Ce dobis menstruacijo med dolocenim dnem da zacnes piti na dolocen dan tabletke in pijes tocno do tega dneva in nato je na tocno dolocen dan za vse prvi UZ potem pa gre individualno naprej. Pa ma tem papirju vse pise kdaj je pricakovana punkcija itd.
@Anonimno 2330 meni so rekli da jih dajo da so mesec pred postopkom jajcniki v mirovanju. Jaz sem bila skepticna jih jemat pa sem pisala v MB pa so mi rekli da jih lahko tudi ne jemljem, samo potem sem jih vseeno in je bilo vse ok.
@Bibi79724 kdaj pa imas rok ce smem vprasat? Si bila v MB ali LJ v postopku? Tudi sama sem 11. teden. In isto kot ti gledam na wc ?