OBMP – IVF 2023
@optimistka13 iskrene čestitke, drzim pesti, da bo tudi naprej vse ok, verjamem, da bo. ?
Jaz se kar čakam, imam vse simptome pred menstruacijo, vem da jo ultragaston zavira in sploh ne želim narediti testa, raje bom počakala na krvnega pa mogoče še malo dni upala. ?♀️
Čeprav prejšnjic se ni izteklo, kot sva želela … Imam pa še tri ??
@Razočarana405 ne vem kje sem zasledila, ampak mislim da ko se jemlje estrofem ni ovulacije ali ni niti pomembna. Mozno je da jo zavira. Upam da se katera javi z vec informacijami. Vem pa da oni merijo samo debelino sluznice in ko doseze doloceno debelino, ti bodo rekli kdaj je dan 0, pa se potem zacne jemat estima/utrogestan do prenosa…
@Anonimno 2330 ja tale gel se daje vse do testa ne glede na izcedke. Ker ste po punkciji so lahko izcedki povezani se z njo.
Punce pozdravljene!12.11.stopka,14.11.punkcija,19.11.prenos.danes 8 dan po prenosu pocutje totalno down.hrbet boli,konstanten pritisk v jajcnikih,maternici,vsako toliko na levi strani kje su vstavili dve pikici spika,volje za nic,kavc najboljsi prijatelj.pa se prehlajena sam.krvavitev,izcedkov ni.testa si ne upam delat.
@Anonimno 7698 super, hvala za odgovor. Na katero kliniko hodis ti?
@fruty ???
Aprila ko sam jaz sla po ? sam se prijavila s enim obrazcem na spletni strani,pol su oni poslali termin kdaj me bo poklicav en od ginekologov.jaz sam v pripombah napisala da je lahko katerikoli s najmanjso cakalno dobo ker nimam nobenega v leoniscu.v sporocilu je pisalo da me klice dr.jancareva,na koncu pa me je poklical dr.drobnic.
@Enka1 ja tisto je isto progesteron samo v obliki gela je. Pa po njemu ni toliko nekih odpadnih snovi kot po kapsulah, ker gel nima kot kapsule ovojnice. Dajejo ga pa samo po punkciji.
@optimistka 13 cestitam. Kdaj pa imas planiran krvni test?
@Anonimno 7698, v sredo imam krvni test.
@Anonimno 7698, še eden mi je ostal ?
@fruty9 ta bo tapravi!!!
Pozdravljene, os. ginek. mi je, ko sem sla prvic v postopke, izdal napotnico pregled ob neplodnosti-par-prvi. Po enem letu sem prosila za novo napotnico, da nadaljujem z novim IVF postopkom in sem dobila napotnico pregled ob neplodnosti-ženski,kontrolni. Je to sploh prava napotnica? A ne bi mogla biti za par??
@Anonimno 9637 parrner mora svojo napotnico vzeti pri osebni zdravnici. Vasa napotnica je ok.
@fruty9 no izgleda prejsnji zarodek, kot ste slutila, ni bil kvaliteten.
@Planika584 ne vem ce se kaj posebnega dogaja z menstruacijo… ker zdravila vplivajo na jajcnike, da bi proizvedlo vec celic, kot bi jih v naravnem ciklusu, ki se bodo oplodili v zarodke.