OBMP – IVF 2023
@Sonček715
V navodilih piše, da se naročilnica za SPB v Leonišču lahko prevzame do 15h. Prav tako je delovni čas laboratorija do 15h. Ni se pa treba nič naročati. Upam, da to kaj pomaga. ?
Anon, 17.11.2023 ob 07:45
Anonimno 9637 pri mojih dveh biokemičnih se je beta po krvavitvi še vedno višala, test je bil močnejši ampak je na krvnem testu bila beta prenizka za uspešno nosečnost. Po parih dneh sem morala ponoviti krvni test, da so videli, da vrednost pada.
A kdo ve kakšna vrednost bete je za dost za uspešno nosečnost na dan krvnega testa?
Za mb enako.
IVF/ICSI program – direktna vključitev (vključitev brez predhodne kontracepcije): vključitev ne bo možna v primeru, če dobite menstruacijo med 1.12.2023 in 1.1.2024 (vključno s tema datumoma).
Program prenosa odmrznjenih zarodkov: vključitev ne bo možna v primeru, če dobite menstruacijo med 30.11.2023 in 27.12.2023 (vključno s tema datumoma).
Pozdravljene,
Mene pa zanima, tiste ki ste imele prenos zamrznjenega zarodka v mediciranem ciklusu- estrofem- ste morale tole potem v primeru uspešnosti res jemati do 10.tedna nosečnosti? Meni so ga predpisali, ker nismo uspeli uloviti v spontanem ciklusu,kdaj je bila ovulacija. Meni se zdi to zdravilo tako škodljivo,toliko enih stranskih učinkov,…prvi prenos sem imela v spontanem ciklusu zato me je še toliko bolj strah vse te terapije.
Pozdravljene
Mi2 tudi čakava mojo menstruacijo da greva po zamrznjenčka… to bo malo počakalo ker sva vmes zanosila naravno!
Po treh spontanih splavih… neverjetno, res!
Držite se ženske. Vem da je težko… sam je upanje.
Če katera rabi, podarjam svojo zalogo ovulacijskih testov. Pišite na [email protected]
Clerblue 9 testov- velja do 02 2024
Onestep 15 testov – velja do 08 2024
Sem v Ljubljani.
LP
Pozdravljene.
Ali je mogoče katera imela prenos zamrznjencka v spontanem ciklu, oziroma je hodila na UZ za prenos in so ji ugotovili, da je endometrij hiperehogen pred ovulacijo? Je potem bil prenos ali ne?
ali pa da je hodila že na UZ za prenos in so ji prekinili – iz kaksnih razlogov? Ali ste potem dobile femaro ali kaj drugega? Hvala za vsak odgovor ?
@upanje… od 20.11. do 26. dela dr. Vrtacnik Bokal, za njo pa dr. Jancar do 3.12. Vsaj tko pise na unem seznamu
@fruty9 embriolog se odlucil na dve da zvisa moznost zanositve,dvojcka po njegovih besedah sigurno ne bodo.zelo majhne moznosti.danes me bo drzalo malo razocaranje ki od 14, po njimi extra celic,sam uspela prit samo na 5.
Ce bom morala spet v postopek,grem nazaj na kratki protokol.pridobim manj zarodkov,ampak su vsaj boljse kvalitete
@fruty9 kako gre tebi s tvoju pikico?
@Mimimi541, vseeno imaš dve pikici, tako da zaupaj, da bo vse ok in se bo vsaj 1 lepo vgnezdila! ?
Jaz sem danes 5. dan po ET (5 dan), kaj posebnega razen malo jutranjih krčev v trebuhu ni. Aja, pa ponoči se zbudim ker me tišči lulat, ampak nikakor ne morem, sploh nič ne priteče ? Ne vem kaj je to.. Vseeno se mi zdi še malo prezgodaj za karkoli .. ?