Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Anonimna12 jaz imam samo prenos zamrzjenčka… Tako da punkcije na praznike nebom potrebovala….ja po izracuno pride ravno med božične praznike, če pridemo na ta termin not upam, da bo božiček nam doprinesel ??

Držim pesti za vseee borke, ki še nismo zagledale +

Rožica tudi jaz samo prenos, za punkcijo pa govorim od prejsnjih let vem da sem jo imela 2021 na nedeljo ?

Srečno tudi tebi potem bova obe v decembru. Jst pojma nimam kdaj bo ovulacija in prenos ker imam vsak mesec malo drugacen dolžino cikla. Ampak ja v decembru sigurno odvisno kdaj pride M v novembru 🙂

Tudi jaz nisem želela siliti, povedala svoje občutke in še izkušnje nekaterih. Tudi moj mož ni prepričan in zato ne bova šla v postopek. Nesrečnica spomnim se te, ko sva se skupaj borili in te podpiram. Zato  vzpodbudna beseda njej in tudi drugim. Želim vse dobro!

Danes na 5. dan po punkciji sem imela prenos morule. Upala sem na blastocisto, ampak naj se zgodi kar je namenjeno ?

@Rožica za vikende delajo, vendar kakor jaz vem med božičnimi prazniki ne. 

@Anonimno
7698 nisem nič zamerila, sem že 2 leti in pol na tem forumu in sem tudi sama vedno spodbujala punce naj ne obupajo, vendar pa hkrati zagovarjam, da ko se pa nekdo zavestno odloči, da ima dovolj je potrebno to spoštovati. Jaz sem tudi nedavno nazaj kolegici, ki je rekla, da je zaključila s tem povedala, da mi njena odločitev ni všeč, ker ji privoščim otroka, vendar pa jo razumem in podpiram in vem, da ta odločitev ni bila lahka, tako kot meni ne…

@fruty9 srecno!!na tih forumih leta v nqzaj se najde ful morul ki su zdaj mali nagajivci!!!jaz sam vceraj imela punkciju.14 celic.zdaj samo imaju za se lepo sparckat.

@anonimno2791, ko sem jaz imela potrditveni uz prejšnji teden, je z eno punco bil partner, ampak je počakal zunaj. Smo bile večinoma kar same ? srečno ?

Hvala @Mimimi541, vsaka vzpodbudna beseda veliko pomeni! ? 14 celic je pa super rezultat, seveda se bodo lepo poparčkale!

Tako kot (ne)srecnica,tu jaz sam tukaj ze kaksnih 2 in pol leta.vem koliko pomeni dobit spodbudne in pozitivne besede in nasvete.glede na to da smo v teh postopkih same s partnerjem in ve mogoce (ce) najuzji krog ljudi okrog nas,ta in podobni forumi su najvecji izvir poguma in spodbude za rinit naprej po vsakemu padcu.edino tukaj te nekdo 100% razume.tebe in vse mesane obcutke.

Tako da @fruty9 tukaj je zmeraj ena ki ti bo prisluhnila,odgovorila ili te pomirila ko je to treba.

Anonima12 torej upajva da bova skupaj ?in nama uspe tudi jaz nevem točno ker sem samo 1x spremljal ovolucija pač predvidevam da ravno na praznike pride m. Imam redne ?

Jutri imam krvni test, 15. dan po prenosu zamrznjenčka. M še vedno nisem dobila, zato sem danes naredila CB test, ki pa je pokazal negativno. 🙁 Kaj mislite, je še kaj upanja, da jutri krvni pokaže drugače?

Nisem pa imela kakšnih posebnih znakov, okrog 6. dne po prenosu blage krče, ki pa so kmalu izzveneli, tudi prsi so me bolele samo kak dan. Sedaj me vsake toliko malo špikne v trebuhu, to je pa to, zato imam še dodatno slab občutek glede rezultata.

@Minini 977 možno je samo ce je 15 dan negativno je pomoje kar res, žal upam da te jutri vseeno preseneti rezultat. Meni so celo CB pokazali plus 14 dpo  pa vendar ne zelo mocen in je bilo potem negativno. Ko uspe je plusek res močen ze 11 dan dpo, vsaj tako sem imela za prvo nosečnost.

Na znake se pa zal ni za zanasat ker je skos deugačec veliko naredijo hormoni ki jih jemljes.

@Anonimna
12 upejmo da bo za obe slo skozi ❤️ce prav razumem se bos ti prijavila sele z decembersko M? Upam da prides skozi jst se bom ze z novembersko pride v teh dneh, si v lj ali mb?

Spodnje sporocilo je za Rožica in ne anonimna12  jst sem kar sebe vpisala sem se zmotila ?

Zdravo, prosila bi vas za pomoc, ce je katera bila v podobni situaciji… vceraj 11.dan po prenosu svezega zarodka + test, malo po tem se mi ulije kri, ni samo izcedek, ampak prava menstruacija. Test danes se vedno konkretno +. Na kliniki so mi rekli, da je lahko izvenmaternična. Koliko casa po takih krvavitvah so vam testi se kazali +, ko je slo za biokemicno nosecnost in ne IMN? Je ze cas,da delam paniko, ali moram vseeno pocakati se kaksen dan? V pon.imam sicer krvnega… ?

Anonima12 ja z decembersko se lahko prijavim so rekli dve m. Morata biti vmes ki pa bo ravno za praznike. Jaz sem v mb pa ti

No tako sem imela jaz po svežem prenoso pa ni bila močna m. Pol manj kot običajne m. Pa mi je test kazal pozitivno do 16 dne

@Anonimno 9637 če so ti rekli da je možnost IMN, potem bi šla jaz se na urgenco pokazat. Predvidevam sicer, da bi bile prisotne tudi močne bolečine. Mogoče pove katera, ki je že imela IMN.

Jaz jutri morem iti v leonišče da dobim naročilnice za poliklinika.

Kdo   ve delovni čas v leonišče? Morem it na ambulanta za svetovanje in ko dobim to pol gremo jaz in mož za test spolno prenosljive okužbe

@Rožica aha potem boš imela prenos v januarju. Jaz sem v Lj, racunam pa na prenos v prvi polovici decembra nekje.

@Son
ček v sprejemnih ambulantah so sigurno do 19 h saj vecinoma osebnih ginekologov v leoniscu dela v pop casu, ne vem pa ce imajo sedaj kake omejitve za narocanja, glede ure mislim.

Pri ivm ni nujno močnih bolečin – v mojem primeru je šlo za blagi občutek nekega zbadanja. Pri ivm je velik znak to, da se testi temnijo (tj. HCG narašča), vendar počasi. Prav tako so lahko prisotne krvavitve. Je pa lahko v tej situaciji tudi kemična nosečnost in se bo v roku par dni samo razrešilo. Pri ivm (vsaj v mojem primeru) ni šlo za krvavitve, kot pri menstruaciji, ampak za take bolj blage krvavitve. Ko sem imela menstruacijo in pozitiven test, se je to kasneje izkazalo za biokemicno nosečnost.

Smiselno je spremljanje HCG na dva dni, da vidite če raste ali pada. Pa ultrazvok. Srečno ?

New Report

Close