OBMP – IVF 2023
Moja pot še danes zaključuje s še enim negativnim testom…
Po 2 letih in pol, 2 postopkih, 7 prenosih bi danes morala v naročje dobiti otročka iz “uspešnega” postopka v februarju, do zadnjega sem upala, da dobim vsaj pozitiven test in novo upanje, a sem ostala praznega naročja in strtega srca ?
Ne vidim več smisla v novem postopku in se bom morala sprijazniti, da mi pač ni usojeno…
@Anonimna 12 žal nimam več ?, sem imela še 2, pa eden ni preživel odmrzovanja, tako da so potem drugega prenesli…
@Nesrecnica joj skoda. Potem pa mogoce ce zberes pogum se za tretji postopek, nikoli se ne ve kdaj je namenjeno ? verjamem pa da je tezko, probaj ostati pozitivna in se odloci tako kot cutis pri sebi ??
fruty kot je napisala Nesrecnica pomoje bv prej hodit ker so vse punce ob isti uri na vrsti.
Fruty, jaz sem za punkcijo imela isto kot ti uro 7.45. Midva sva bla tam kar precej prej (okrog 7.20 bi rekla), pac je ratalo tako, ker greva zarad razdalje itak ful prej vsakic. 7.30 so sestre sele sle na svoja del. mesta in takrat se je ubistvu cakalnica hitro spraznila. Z mano za punkcijo sta cakale se dve, je slo pa kar hitro se mi zdi. Recimo, da sem se okrog 7.45 res sla preoblacit, neka 8.30-9.00 sem bila na punkciji, okrog 10.30 sem sla. Se mi je pa zdela punkcija kar hitra, verjetno kakih 10-15 minut.
@(Ne)srecnica žal mi je, da ni uspelo. Ampak glede na to, da je enkrat vmes že prišlo do vgnezditve, se verjetno splača vztrajat. Vem, da je težko. Jaz sem se tudi po vsakokratnem neuspelem prenosu spraševala, ali ima sploh smisel nadaljevati oz. mogoče mi pa ni usojeno biti mama. No, pa je bil uspešen 5. prenos. Vzemi si čas in razmisli. Pošiljam ti en velik objem ?
@fruty9 a so ti kaj omenjal moznost hiperstimulacije? Meni je sele po punkciji, ko mi je dala ovitrele injekcijo, rekla, da mi dajo to zdej, ker so se bal hiperstimulacije. Ti drzim pesti, da bo slo use lepo jutri.
Ja, jutri mam krvni. Uceri zvecer sem mela malo stisko, kaj bo na krvnem, sem napsihirala se fanta ? nc, upamo na najboljs jutri
@fruty9 srecno v cet!!pa cimvec celic ti zelim!!
Jaz imam jutri uz po 10-dnevni dozi gonala in 30-dnevni gonapeptyla.upam da mi povejo da ni treba vec..
Ne, nič mi niso rekli, samo vprašala sem, ali je možnost in je rekla, da glede na to, da sem bolj drobna možnost seveda je, ampak da za zdaj ne more nič reči. Jaz si dam ovitrelle danes zvečer. A tebi so jo dali oni?
Uf, verjamem da si napsihirana, ampak kar mirno in sproščeno, verjamem da bo vse v redu! ? Sporoči! ☺️
@Enka1 hvala! Jutri pa res srečno in s kakšno lepo novico!? A si še na bolniški?
@Anonimna 12 sploh ni problem pogum, ker nisem imela nobenih težav ne s pikanjem, ne s punkcijo, samo ne vidim smisla, da ponavljamo vedno enake prenose, pa pričakujemo drugačen izid… Jaz sem probala že vse sorte, da je bila vsaj kakšna razlika med prenosi, na kliniki ne naredijo nič in pravijo, da se po prenosu ne da nič narediti, da bi uspelo… Jaz si mislim, da je bilo dovolj priložnosti, da bi uspelo, če bi bilo namenjeno…