OBMP – IVF 2023
Rožica ??, 05.11.2023 ob 20:34
Je še upanje moda po 11 dneh ET zamrzjenčka je bil test negativen. Bi se lahko do 15 dne kej spremenilo. Ima katera izkušnje s tem.
Je bil jutranji urin ali popoldanski? Ali morda krvni test? Jaz mislim, da je 11. dan že kar realno, ampak do krvnega testa oz. do menstruacije, če pride, je za počakat.
@Rožica pri meni ni bilo nobenih znakov (pa so zmeraj prej bili), in dva negativna FS testa, na krvnem pa 406 beta. Tako da ni kar za obupat.
@Tejchy prvič me niso nič vprašali, po blighted ovum me je pa sama ginekologinja vprašala, ali bi raje vzela doma ali pa da pridem na oddelek. Saj tudi na oddelku ni nič posebnega, ampak jaz bi se morala peljat samo zato v Ljubljano. pa še veliko raje trpim doma v samoti kot pa s sotrpinkami v sobi, pa glede na to, da sem že vedela, kakšno bolečino pričakovat, mi je bilo doma lažje…
Danes sem imela sprejem v 1.IVF, sedaj pa čakam kdaj bo M… Bi morala prit že jutri ampak sem, kot zakleto, ta mesec ovulirala ful pozno, torej bo treba še malo potrpeti ?
Za vse, ki že imamo datum sprejema v novembru, se bo postopek speljal še letos. Če se katera še sprašuje…
Čestitke @Ananaska2!
Držim pesti za vse soborke ?
Anonimna452, jaz bi rekla, da pri IMN prepočasi narašča, ne prehitro…jaz pred leti, ko sem imela IMN, sicer po naravni poti, je bil test še par dni po zamujeni m.negativen…
Si delala test v istem laboratoriju? Ker Pušenjak pravi, da se ne sme primerjati krvne teste iz različnih laboratorijev…pri meni je sicer tudi kar naraslo iz 11.dne okrog 260 beta in potem 14.dan 1650…ampak sem prvega delala v Adrialabu in drugega potem na kliniki… sem bila pa do zdaj na enem hitrem uzju samo pri moji gin.da preveri če je v maternici zarodek, v četrtek pa imam prvi uz na kliniki ?
Zdravo sotrpinke. Spremljam forum ze nekaj casa in sem se danes odlocila, da vam povem svojo izkusnjo. Danes je bil moj dan D, ko bi “morala” biti potrjena nosecnost s krvnim testom( pred tem nisem naredila domacega testa) Cakala sem uro 13h in cisto sigurna, 300 % sigurna, da sem noseca poklicala…nato pa šok!! Sestra na drugi strani: Zal mi je vas test je bil negativen!!! Ostala sem brez besed, nisem mogla verjet. Vam bom povedala tudi zakaj. Danes je bil 16 dan po ET 5. (Blastociste) menstruacije ni, prsi napihnjene kot baloni, slabost, ki me spremlja ze tri dni, utrujenost, glavobol….. vsi ti znaki so mi potrjevali, da sem še kako noseča, ker so se mi v 1. postopu ze 6. dan po ET zaceli rjavi izcedki, prsi so bile par dni po et bolece in napihnjene potem so cisto izpuhtele. Takoj sem vedela da ne bo nic! Hocem vam povedat ne ozirajte se toliko na znake, ker so v veliki vecini zaradi progesterona. V prvem in sedaj v drugem postopku menstruacije nisem dobila dokler nisem prenehala s progesteronom. Danes sem se posteno zjokala, pomislila sem na trenutek, da mi ni usojeno imeti otroka in da je brezveze da grem ponovno v postopek… kasneje sem se umirila in si rekla da je ze moralo biti tako. Narocila se bom na novi postopek z upanjem na pozitivni rezultat. Vam pa zelim visoke bete in pluske na testu. Se je se kateri zgodila podobna situacija?
@cudodelka meni se je to zgodilo že 2x, enkrat pa sem imela celo doma pozitiven test, krvni pa negativen…
Kruta je ta naša pot in najslabše je to, da z ničemer ne moremo poskrbeti, da bi uspelo…
@(NE)srecnica lahko si mislim kako ti je bilo?Jaz ga ravno zaradi tega nisem delala, ker vem, da si lahko danes nosec jutri ti beta pade in je vsega konec. Najhuje je ko imas prav vse znake in na koncu potegnes ta kratko. Vceraj sem bila tako navdusena in sigurna, da sem se mojim rekla da sem zihr noseca in so bili danes vsi v soku ko sem rekla da ne bo nic! Nikoli vec to ne naredim. Upam da bo pri nama veljalo ” v tretje gre rado” ❤️ Pri katerem koraku si ti sedaj?
@Enka1 @Mimimi541
Živčki naredijo svoje, nimaš kaj.
Je katera videla objavo na FB, da je pomanjkanje Ovitrelle? Upam, da so sprejeli samo toliko punc, da bo zadosti za vse…
Evo včeraj dobila tabletki čeprav sem še pred tem želela en ultrazvok da res več ni upanja kajti beta je narascala, videla se je gestacijska vrecka rumenjacek, vse to po tem ko so rekli da imam potekajoči splav. Tako, da sem želela biti res 100% da se nebi kdaj spraševala kaj pa če.
Dobila sem 2 tableti Topogyn, ki sem jih včeraj tudi pojedla ampak pričakovala sem hujše bolečine hujšo krvavitev… v bistvu bolečin sploh nimam pa imam res nizek prag bolečine krvavitev pa se je nekaj včeraj zvečer pokazala ampak tudi nic kaj… in zdaj samo upam da bo vredu šlo ven. Ali se je možno da tako pozno pridejo komaj pravi krči? Je pa v bistvu to to ne grem potem nazaj v bolnico nič.
Drugače pa glede pošte o zamrzjenckih sva midva tokrat tudi Dobila zelo pozno komaj 3 ali 4 dni po krvem. V prejšnjem pa vem, da sva dobila v parih dneh.
Hej punce,
Kakšne so vaše izkušnje z hatchingom? Midva sva namreč “pokurila” že 6 zamrznjenčkov dobre kvalitete in nihče ne najde – ali ne išče – razlogov, da se noben noče ugnezdit. Kakšni so kriteriji, kdaj to naredijo oz. ali so dojemljivi na predlog, če bi sama želela, da se to naredi pri naslednjem poskusu?
Hvala za info!