Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

enkratmogoce2305 kako pa to da si imela vsakič različno si se lahko sama odločila?  Joj meni bi blo tudi lažje doma.

Lep pozdrav vsem. Danes sem zacela postopek inekcij doma in imam obcutek, da je slo vse narobe. Zdravnica je rekla, da bo lazje, kako je bilo pa pri vas? Jaz moram zdravilo se mesati, s kombinacijo panike in vseh korakov je bila prava zmeda…nimam nobenih izkusenj

@Novinka:) prvič je najtežje, potem se pa hitro navadiš. Imaš zraven injekcij tudi navodila, pa na spletu imaš videe kako se zmeša ta zdravila in kako se jih aplicira.

Hvala za spodbudne besede. Ko sem vidla da nekaj kapljic bezi ven, sem pa cisto zapanicarila. Nekaj malega je ostalo tudi v flaski :((( uff, kar tezko je

@Novinka:) nič hudega, tudi meni je pri prvi injekciji malo “ušlo” ven, pa se ne sekiram. Če bo potreba, mi bodo pač podaljšali terapijo ? Pri prvi injekciji se učiš, potem si pa že zverziran.

Na spletni strani reprodukcija je video, kjer prikazuje apliciranje vseh zdravil, predvidevam, da tudi tvoje.

Vse dobro želim in srečno! ?

@Ananaska, cestitke, bravoooo, naj bo lepa in mirna nosecnost do poroda ❤

@Ananaska čestitke za nosečnost! ❤️

@Novinka
: meni je pri mešanju zdravil pomagal partner, je zelo pomagalo… Tudi injekcije mi je dajal on, mi je bilo veliko lažje, saj se drugače zelo bojim igel in vsega tega. Tudi nama je včasih kakšna kapljica ušla, ampak ni panike. Želim ti čim bolj mirne živčke, verjemi vase in boš videla, da bo šlo! ?

Odgovor na objavo uporabnika
Tejchy734, 03.11.2023 ob 14:57

Ananaska2 čestitke res lepo to prebrat.

Ja Rahela res je vesela da ni IMN. Jaz bi na tvojem mestu tudi šla samoplačniško prej ja ker sem preveč neučakana ?

Drugače pa sem po petkovem obisku urgence danes imela ultrazvok in očitno ne gre za potekajoči  splav, ampak nosečnost ki se ne razvija tako kot bi se morala beta še mi vedno narašča ampak seveda vse počasneje, tako da morem iti v ponedeljek na splav po tabletko. Pa me zanima je katera dala to skozi kako to poteka?

Jaz sem imela 2x. Obakrat sem dobila 2 tabletki. Prvo sem pojedla doma, drugo pa naslednji dan na oddelku. Obakrat sem bila tam le nekaj ur, toliko da sem začela krvavet, potem pa sem bila doma. Po 10/14 dneh pa pregled pri svoji ginekologinji. Prvič se mi ni dobro sčistilo (sem bila že tako daleč z nosečnostjo), da je potem sledila še abrazija.

Jaz sem imela transfer 28.10 . Danes me je 7 dan. In sem naredila test in je bil negativno.

Ne vem kaj naj naredim zdej. Mogoce je bil prezgodaj . A je mogoče kdo je imela isti sitvacija in pol je bila noseča

Hvala vsem za spodbudo, danes je slo malo lazje, je bilo tudi stresa manj 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Sonček715, 04.11.2023 ob 19:16

Jaz sem imela transfer 28.10 . Danes me je 7 dan. In sem naredila test in je bil negativno.

Ne vem kaj naj naredim zdej. Mogoce je bil prezgodaj . A je mogoče kdo je imela isti sitvacija in pol je bila noseča

SOnček, mogoče je bilo res še prepozno. Pri meni se je 6. dan pokazala takooo bleda črtica, da bi kdo mislil, da se mi blede in da imam privide. Šele 9., 10. dan je bila črtica res fajn vidna. Ponovi čez 2 dni. Držim pesti! ❤

Prezgodaj, oprosti.

Pa je prvi UZ za mano ☺️

Folikli lepo rastejo, endometeij tudi. Sem dobila še za 2 dni injekcij, potem pa v torek spet UZ. ?

@Rahela4  ok hvala.  Bom probala

Pozdravljene,

prosim za info po koliksnem casu po prenosu cca. ste prejele dokov posto o zamrzjenckih?
Ali morda ne posljejo nic, ce se ni noben obdrzal?
lpS**

@eva24, 24.10. sem imela prenos, prejsnji teden en dan sem dobila posto.

Hvala za info, si v lj ali mb v postopku? Lp

Obravnavana sva v lj.

Je še upanje moda po 11 dneh ET zamrzjenčka je bil test negativen. Bi se lahko do 15 dne kej spremenilo. Ima katera izkušnje s tem.

Po neuspelem postopku sem se naročila na telefonski posvet. Dobila sem avtomatski email, v katerem sta bila navedena samo datum in ura. Me takrat okvirno oni pokličejo, ali moram jaz kam poklicat?

New Report

Close