Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Jaz sem šla danes po zamrznjenčka in sedaj čakamo… 🙂 To je moj prvi prenos, septembra svežega ni bilo zaradi hiperstimulacije.

@Fruty9
Mene je pri špikanju kar tiščalo v jajčnikih, na 12. dan sem imela stopko in takrat me je sestra prvič opozorila, da naj res počivam. Če boš imela veliko foliklov in če te bo tiščalo/bolelo se res ustavi in počivaj, raje kak dan prej bolniška, da prideš na punkcijo v dobri formi.

Držim pesti za vse, ki čakamo, in vse, ki se špikate. ??

@Minini977, prav gotovo, raje več počitka!

Držim pesti za zamrznjenčka, kar pogumno ?

Punce, sporočam, da sem uradno noseča ?? danes sem imela UZ in je mali fižolček meril točno 8t. Slišala sem tudi srčni utrip. Zaenkrat je vse tako, kot mora biti. Počutim pa se dobro – do te mere, da me je včasih strah, če se sploh kaj dogaja ? Močno stiskam pesti, da je to najino mavrično dete ❤️ srečno vsem

@Ananaska2, kako lepo je to prebrati, vesela zate in vse dobro želim tebi in pikici ??

@Ananaska2, čestitam in srečno do konca ?? imaš kakšne simptome? Jaz imam uz čez en teden, komaj čakam ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ananaska2, 02.11.2023 ob 19:00

Punce, sporočam, da sem uradno noseča ?? danes sem imela UZ in je mali fižolček meril točno 8t. Slišala sem tudi srčni utrip. Zaenkrat je vse tako, kot mora biti. Počutim pa se dobro – do te mere, da me je včasih strah, če se sploh kaj dogaja ? Močno stiskam pesti, da je to najino mavrično dete ❤️ srečno vsem

Ananaska čestitke! Kako lepo je prebrati take novičke! Vesela sem zate in hvala, ker si sporočila. ?

@Ananaska2 tudi jaz ti čestitam in ti želim srečno do konca ?

Hvala punce ? Po 4 IVF postopkih sem bila že kar malo neučakana ? Sicer vem, da je pred nami še dolga pot, ampak tako daleč še res nikoli nismo prišli, zato skušam skrbi čim bolj dati na stran. Čeprav mi ne uspeva vedno ?

@Bibi79724 – na začetku so me bolele prsi, vendar je to sedaj že skorajda popolnoma izzvenelo. Utrujena sem, ampak to pripisujem temu, da se zelo zgodaj zbujam. Občasno čutim malo slabosti, ampak nič hujšega – vse hitro mine. Srečno ✨

Živjo punce, jaz pa sporočam, da sem prejela datum za sprejem – 20.11. ? Je še katera med vami, ki bo imela tudi letos postopek? ?

Imam pa eno vprašanje, partner mora opraviti še preiskavo krvi za SPB. Napotnico za neplodnost ima, ampak me zanima, ali bodo na podlagi te napotnice kar v Sprejemni pisarni, ko pride tja, napisali naročilnico za SPB? Bi šel danes prej iz službe, da prevzame, pa ne želim, da gre zastonj v Leonišče. ? Hvala vnaprej. ?

Čestitke in vso srečo tistim, ki vam je uspelo ali pa še čakate. ?

Js tud začnem še letos, sem še ujela zadnji vlak ?? 17.11 imam sprejem potem pa se menstro začnem z injekcijami

Zdravo punce,

potem so sprejemi v novembru normalni? Nesrecnica ali so na fbju kaksne nove informacije?

Namreč meni ob aktivaciji n.  niso napisali nic samo da se z 1 dnem m prijavim, aja jst imam pingvincka. Hvala za informacije.

Cestitke vsem, ki ste ugledale pluske in srecno tistim ki to se cakate.

@anonimna12 mislem, da tisto se je slo za nove postopke, s svezimi. Za zamrznjencke ni takrat noben nic vedel kako in kaj. Ce ne bi prsla ti zdej skozi s sprejemom bi ti sigurno napisal. Srecno ?

Enka1 hvala za odgovor, vprasam ker cakanje do januarja je pa res prevec ? Srečno tudi tebi, čakas na rezultat ali gres v tem mesecu v postopek, v Ljubljani?

Hvala ? Cakam na rezultat,  mislim, da sem 10. dan po prenosu. U sredo uglavnem imam krvni v lj.

Punce,mogoce katera ve kaksne protibolecinske tablete lahko koristimo ko smo v postopku?zgleda da sam si stegla misico na roki,boli ko hudic,a nimam pojma kaj lahko vzamem

@Anonimna 12 ne, nič novega zaenkrat, je bila pa to informacija za sveže postopke.

@Mina13
ja, če ima veljavno napotnico za zdravljenje neplodnosti gre v Leonišče v sprejemno pisarno (1 nadstropje mislim da) in mu tam dajo naročilnico.

@Enka1
vso srečo ?

@Mimimi541 pred prenosom mislim da lahko karkoli, po prenosu pa Lekadol ali kaj podobnega (načeloma v navodilih piše, če ni priporočljivo za nosečnice).

Ananaska2 čestitke res lepo to prebrat.

Ja Rahela res je vesela da ni IMN. Jaz bi na tvojem mestu tudi šla samoplačniško prej ja ker sem preveč neučakana ?

Drugače pa sem po petkovem obisku urgence danes imela ultrazvok in očitno ne gre za potekajoči  splav, ampak nosečnost ki se ne razvija tako kot bi se morala beta še mi vedno narašča ampak seveda vse počasneje, tako da morem iti v ponedeljek na splav po tabletko. Pa me zanima je katera dala to skozi kako to poteka?

Jaz sem imela dve varianti. Pri zadržanem splavu so me zadržali v bolnici, in sem tam vzela tabletko, ko se je “sčistilo” sem šla lahko domov.

Pri blighted ovum sem dobila eno tabletko v bolnici, drugo pa sem vzela naslednji dan doma (plus dali so mi nekaj močnega proti bolečinam) in sem splav imela potem doma.

Druga varianta mi je bila bolj ljuba, sploh ker sem dobila sredstvo proti bolečinam in ni bilo panike.

Enka1 super, naj bo pozitivno! Bos kaj testirala doma? Jaz sem 11 in 14 dan oba CB plus na krvnem pa cisti minus, tko da sploh ne verjamem CB bom drugic kar krvnega pomoje cakala ? so mi tam sestre rekle da kdaj tut cb narobe pokaze, nimas kaj. To sem bila septembra, zdajgrem  ponovno ??

Nesrecnica hvala, ti gres ta mesec v novi boj ali pavziras? ??

Ostalim pa tudi srecno in pozitivno!

Anonimna 12 ne, bom cakala na krvni..

Nesrecnica hvala ?

New Report

Close