Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Ja res je, sploh če je človek prvič v tem, je še toliko bolj težko.

Kdo pa potem to preda komisiji? Ke to tvoj osebni ginekolog ali zdravnik? Jaz bom zdaj imela odprto bolovanje pri osebnem zdravniku, ker sem samo njega obvestila.

Smem vprašati katera zdravila so ti dali za stimulacijo? Si imela kaj težav z injekcijami?

Bolovanja ureja osebni zdravnik, ginekolog lahko samo predlaga da se odpre bolovanje ali podaljsa in na podlagi tega potem tudi osebni zdravnik ureja stvari. Ko bos sporocila osebnemu zdravniku, da ti odpre bolovanje, ga vprasi se glede tega kaj in kako v primeru, da bos doma dlje kot 1 mesec oz. 20 dni.

Imela sem pa bemfolo in orgalutran neke nizke doze. Blo je vse normalno.

Hvalaa! ?

@Enka1, tudi jaz sem danes dobila injekcije, enako Bemfolo 150 in Orgalutran. Držimo pesti, da je to tista čarobnna kombinacija ??

@fruty9 jaaa upimo, da je to dobitna kombinacija in zmagava obe ?? danes zacnes z injekcijami?

Tako, tako ?

Ne, jutei začnem, potem pa v nedeljo UZ.

Punce,

drugi dan M sem začela jemati k. tablete L. Danes sem vzela drugo tableto. Kdaj ne bo več krvavitve?

Ima katera zadnje informacije, ali še sprejemajo za nov postopek (celoten postopek, ne samo prenos zamrznjencka) v novembru?

@rahela4, kako si? Imaš danes krvni? Srečno pa javi ?

Punce. sem 7 dan po prenosu svežega zarodka. Prosim za kakšne informacije, kakšni so bili vaši simptomi v tem času?

lpŠ*

Eva24, špikanje v jajčnikih in maternici, občasno napete prsi, boleče na dotik. Mi je pa test pokazal rahel ➕️ že 6.dan ? zdaj čakam na prvi uz ?

@Bibi79724 hvala za podatke. Jaz nimam poguma delati testa, bom še počakala.. Upam, da M ne bo v prihodnjih dneh. 

lpŠ*

@Upanje… Jaz sem danes poslala mail za sprejem v postopek (prvi), ker sem v soboto dobila M. Nimam še nobenega odgovora. Bom sporočila, ko mi odgovorijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Bibi79724, 30.10.2023 ob 07:09

@rahela4, kako si? Imaš danes krvni? Srečno pa javi ?

Bibi, pozitivno! ??? presrečna, zdaj pa upam, da bo šlo vse kot mora! Zdaj pa čakam na prvi pregled. Kdaj ga imaš ti? Najprej v Lj/Mb potem pa k svojemu ginekologu?

eva24, 30.10.2023 ob 08:54

Punce. sem 7 dan po prenosu svežega zarodka. Prosim za kakšne informacije, kakšni so bili vaši simptomi v tem času?

lpŠ*

Eva, krči kot pred menstruacijo, malo manj mi paše jesti, drugače pa imam edino trebuh od samega začetka že napet (po moje od utrogestana). Pa tokrat brez vgnezditvene in zaenkrat prvič brez krvavitev v začetku.

Bravoooo Rahela4 ??? kok si pa mela beto? Jaz imam uz 9.novembra. Sem pa bila na enem uz pri moji gin.da je preverila samo če je lociran v maternici, ker sem pred leti imela imn, tako da je tam kjer mora biti ? me pa špika spodaj, sem tud napihnjena pa občasno mi je po hrani mal slabo ampak zaenkrat se super počutim ?

zivjo!no danes sem dobila se gonal zraven gonapeptyla.v dolgem protokolu.in seveda sem pozabila vprasat sestre ce je tud on zvecer.sreca pa imam kateru tukaj da pomaga?

Rahela4 čestitam vesela za tebe ??

Tejchy734, 30.10.2023 ob 20:40

Rahela4 čestitam vesela za tebe ??

Hvala Tejchy, se zavedam, da je pred menoj se dolga pot. kako si ti? Si ze kaj razmisljala za naprej?

V petek sem šla na urgenco, ker sem že tak krvavela in vse. In je “k sreči samo” splav… zdaj sem se kar skulirala tako da čakam da bom lahko šla po zadnjega ?? in upala na najboljše ??

New Report

Close