Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Odgovor na objavo uporabnika
Fracek, 23.10.2023 ob 21:56

Hej hej punce.

Zelim vam vso sreco tega sveta ?

Najin 4., postopek, 8. prenos, najin zadnji ? s 4. postopka se nama je pridruzil 2 dni nazaj – najina deklica. Pa sem postala mamica pri 41 ❤ Dokler ne poskusis, ne ves … drzim pesti, da vam vsem kmalu uspe in vas spremljam se naprej ????

Cestitam, @Fracek

Jaz pa pri dobrih 42 se upam na strucko (s prejsnjim partnerjem sicer ze imam 3 otroke, s sedanjim pa se cakava, da uspe)

Soncekk515, 23.10.2023 ob 15:58

Pozdravljene. Za mano je prvi neuspeli postopek v septembru. Zal. V novembru je moja tretja menstruacija. Slisala sem da med prvim in drugim postopkom morajo miniti tri meseci. To pomeni da najbrz sele januarja. Kako pa vse poteka? Moras do ginekologinje? Ali dobis najprej posto, pa napotnico za kontracepcijske tabletke. Potem pa ultrazvok in pogovor pri zdravnici dan pred zacetkom dajanja injekcij?
Sprasujem ker kar dosti v tujini, pa bi se rada organizirala.

Je zelo lepo prebrati vse te uspesne zgodbe. Upajmo da bomo tudi druge kmalu zagledale ta plusek.

Mene so ravno vceraj klicali po neuspelem postopku (konec septembra/oktober) in so rekli, da me bodo kar sami avtomatsko vpisali za naslednji postopek – predvidoma januarja. Sem pa ravno prej videla na zvem, da je napotnica za prvo polovico decembra. Mogoce so se me “usmilili” zaradi moje starosti, je pa res, da bom tudi videla, kdaj me bodo zares poklicali. Aja, je pa za direktno vkljucitev, brez tabletk.

Tejchy734, 24.10.2023 ob 06:01

Ananaska2 super hvala da si to delila. Res se zelo nagibam k temu tako, da rada slišim takšne pozitivne zgodbe.

Bibi čestitke ??❤️

Fracek čestitke ?? tvoji postopki me nadejajo z upanjem da še je možnost da tudi sama pridem do tja.

Rahela4 držim pesti tudi za krvnega ??????

Hvala Tejchy in čestitke Fracek! Kako lepa novička, včasih se mi zdi, da nam tako zlahka zmanjka optimizma – lepo je prebrat tako lepe novice. ?

Heila,

jaz nevem kaj se meni dogaja… ko sem šla samoplačniško mi je test padel za 20, danes pa sem morala v ukc na seveda uradni test po enem tednu in je narastek seveda ne toliko kot bi moral ampak jaz sem že mislila da je vsega čisto konec zdaj pa sploh več nevem kaj se dogaja. V torek 17.10. sem imela 127, danes 217. Naslednji petek imam potem ultrazvok. Ampak jaz sem se že sprijaznila da je vsega konec in zdaj to nekakšno naraščanje v smer da je nekaj narobe mi ni jasno več nič…

@Fracek iskrene čestitke ❤️ uživajte skupaj ?

@Tejchy734 – si slučajno krvne teste delala v drugem laboratoriju? Včasih med seboj niso čisto primerljivi. Koliko časa pa je med tema dvema številkama?

@glove38 lahko je mozno tudi da te posljejo v 1.nadstropje za uz.ko sem jaz imela za ?,skupj s se par punc smo imele zgoraj uz.zmeraj ob 7:30

@francek
cestitke iz vsega ❤.lepo se crkljajte s vajino strucko..

fruty9, 18.10.2023 ob 21:58

@Enka1 ja ja seveda, gotovo bi kaj omenili že sedaj. ? Kar korajžno naprej!

Jaz imam v ponedeljek  23. 10. šele sprejem, potem pa računam nekje za vikend da začnem, ker si menstruacijo sprožam z dabrostonom. Tako se mi vlečejo ti dnevi ?

Kaj so ti rekli na sprejemu? Kdaj začneš s špikanjem? Boš imela prenos v novembru?

Pa ce kateri pomaga.za sprozit m ko zamuja:zajbljev caj.nekje na interneto sem zasledila in probala.vceraj na uz je rekla da niti znotraj ne vidi da bi zacela krvavet in se lupit.je rekla da upa da je dodatni teden gonapeptyla dovolj.

Zvecer sem popila deci tega caja,zgodaj zjutraj se eden in uru pozneje je ulila.

Na sprejemu smo šli čez papirje, pokazali so mi, kako se naj špikam. Prvi ali drugi dan menstruacije moram jaz ali partner priti po injekcije in potem začnem 2. dan ciklusa z injekcijami. 9. dan je UZ in potem se odločijo ali še nadaljevati s špikanjem ali ne. Tako, da računam na prenos v novembru ?

fruty9, 24.10.2023 ob 15:55

Na sprejemu smo šli čez papirje, pokazali so mi, kako se naj špikam. Prvi ali drugi dan menstruacije moram jaz ali partner priti po injekcije in potem začnem 2. dan ciklusa z injekcijami. 9. dan je UZ in potem se odločijo ali še nadaljevati s špikanjem ali ne. Tako, da računam na prenos v novembru ?

Kdaj pa računaš, da boš dobila M?

Verjetno, bi ti že na sprejemu povedali, če ne bi šlo skozi. Jaz imam sprejem šele 6.11., M pa predvidoma dobim dva dni kasneje. Upam, da ne bom izpadla novembra….

Poročaj kako bo šlo!

Srečno tebi in vsem ostalim ?

Jaz mislim, da bi mi kaj rekli, pa ni bilo niti besede govora o tem.

Računam nekje na soboto/nedeljo. Ponavadi ob prenehanju z dabrostonom dobim drugi dan.

Res ti hvala in držim pesti tudi zate! ?? Mislim, da boš šla tudi ti skozi. Naj bo november srečen mesec! ✨️

Ananaska2 to je oboje bil uradni test v ukcju je pa med testoma 1 teden razlike. Jaz se bojim da je kakšna IMN in potem mi je na naslednji petek čakat z ultrazvokom malo dolgo. Tako, da bom verjetno šla na urgenco (ker vseeno krvavim) ali pa samoplačniško na kakšen ultrazvok.

@Tejchy734 če krvaviš bi šla jaz na tvojem mestu kar na urgenco ali pa piši svoji ginekologinji, ki te bo poslala na ginekološko urgenco. Jaz sem imela dve ivm v preteklosti in je bil pri obeh znak krvavenje in nizka beta, ki se ni pravilno podvajala. Vztrajaj na tem, da beto preverjaš na dva dni in hodiš na ultrazvoke, ki bodo spremljali kaj se dogaja. Ni nujno, da je ivm, lahko je tudi neuspešna nosečnost, kjer se bo hcg sam znižal počasi. Je pa dobro na dva dni spremljati, da boš čim bolje informirana. Držim pesti ❤️

Ananaska2 hvala ti za informacijo bom pisala ginekologinji.

Punce,

Je bila morda katera na bolniški že med samo stimulacijo? Meni so namreč zaradi narave dela svetovali, naj si že med zbadanjem vzamem bolniško.

Jst sm bla doma ze od spikanja pa vsakic do krvnega testa.Glih tok da ni blu vec k 30dni…delam v domu

Samoplačniški pregled v Leonišču. Čakalna doba, cena…

Fracek iskrene čestitke…??

Ti in ostale, ki so dočakale zaklad, ste dokaz da ne smemo obupati ??

Živjo punce. ?

Potrebovala bi vašo pomoč.

V prejšnjem tednu sem prejela potrditev od Konzilija in v priloženih navodilih je bilo navedeno, da se naročilnica/napotnica za SPB (spolno prenosljive bolezni) za partnerja, lahko z napotnico prevzame v sprejemni pisarni v Leonišču.

Ali mi lahko pomagate, katero točno napotnico izbranega zdravnika potrebuje partner za prevzem zgolj te napotnice za SPB?

Se opravičujem, če je morda neumno vprašanje, ampak sem malce zmedena. ?

Hvaležna za vsako informacijo in srečno vsem!!! ❤️

@Mina13 partner od svojega osebnega zdravnika rabi napotnico za zdravljenje neplodnosti, s to potem prevzeme naročilnico v Leonišču.

New Report

Close