OBMP – IVF 2023
@Anonimno 1563 – jaz sem sicer prišla do prenosa, ampak nisem imela nobenega zamrznjenčka. Med dvema zaporednima postopkoma želijo, da mine vsaj 3 mesece. Jaz sem sicer poskušala doseči, da bom na vrsti prej, ampak ni šlo skozi. Pa tudi spoznala sem takrat, da je 3 mesece dobro, da si telo malo odpočije.
Bibi79724, 23.10.2023 ob 12:56
Evo pa je še uradni krvi potrdil nosečnost ? okrog 1600 je bila beta…zdaj pa čakat pošto in odštevat do prvega UZ ? verjetno bom šla itak prej na kakšnega samoplačniškega ?
čestitam Bibi!!! ❤❤❤ ali v Lj na IVF tudi dobiš potrditveni UZ? Pri svoji gineko. si se že prijavila? Joj, vesela vsake pozitivne zgodbe, naj jih bo čim več!
Jaz sem danes 10. dan po ETZ, test kaže že lepo drugo črtico. Upam, da nama tokrat uspe do konca. Sem šla pa danes po enem tednu v službo in sem ok, samo skos sem nervozna in hodim na wc. Bolečine, krči so malo blažji oz. bolj špikanje, ni tolk predmenstrualne bolečine.
Kako ste ostale?
Pozdravljene. Za mano je prvi neuspeli postopek v septembru. Zal. V novembru je moja tretja menstruacija. Slisala sem da med prvim in drugim postopkom morajo miniti tri meseci. To pomeni da najbrz sele januarja. Kako pa vse poteka? Moras do ginekologinje? Ali dobis najprej posto, pa napotnico za kontracepcijske tabletke. Potem pa ultrazvok in pogovor pri zdravnici dan pred zacetkom dajanja injekcij?
Sprasujem ker kar dosti v tujini, pa bi se rada organizirala.
Je zelo lepo prebrati vse te uspesne zgodbe. Upajmo da bomo tudi druge kmalu zagledale ta plusek.
@fruty9 a so ti kaj omenjali, da ne bodo sprejemali v postopke v novembru? Kopiram iz FB:
Mogoce pride kateri prav.
Ljubljana ne sprejema za nove postopke( ivf/isci) od 30.10. do 29.11. 2023. Za prenose zamrznjenckov pa ne vem.
Nihče ne ve zakaj, na FB je objavila ena, da je danes aktivirala napotnico in dobila odgovor, da sprejemajo do 30.10 in po 29.11 za sveže postopke, vmes pa ne. Torej cel november ne bo sprejemov in posledično ne konec novembra ne v decembru ne bo svežih postopok in prenosov. Kako bo z zamrznjenčki ne vem. To, da cel december ne delajo se tako ve, praznikov je pa dejansko en teden…
Aja, baje da tiste, ki ste že dobile datum za sprejem oz ste tega že opravile boste prenose imele normalno.
@Fracek iz vsega srca ti čestitam in ti želim veliko lepih trenutkov s tvojo princesko ?