Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@Anonimno 1563 – jaz sem sicer prišla do prenosa, ampak nisem imela nobenega zamrznjenčka. Med dvema zaporednima postopkoma želijo, da mine vsaj 3 mesece. Jaz sem sicer poskušala doseči, da bom na vrsti prej, ampak ni šlo skozi. Pa tudi spoznala sem takrat, da je 3 mesece dobro, da si telo malo odpočije.

Na razporedu piše Helena Ban Frangež.

Evo pa je še uradni krvi potrdil nosečnost ? okrog 1600 je bila beta…zdaj pa čakat pošto in odštevat do prvega UZ ? verjetno bom šla itak prej na kakšnega samoplačniškega ?

@Bibi79424 čestitke!??

Jaz sem bila danes na sprejemu, vsi so bili zelo prijazni, tako da odhajam domov pozitivno naravnana ?

Zdaj pa čakat na M in zbadanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Bibi79724, 23.10.2023 ob 12:56

Evo pa je še uradni krvi potrdil nosečnost ? okrog 1600 je bila beta…zdaj pa čakat pošto in odštevat do prvega UZ ? verjetno bom šla itak prej na kakšnega samoplačniškega ?

čestitam Bibi!!! ❤❤❤ ali v Lj na IVF tudi dobiš potrditveni UZ? Pri svoji gineko. si se že prijavila? Joj, vesela vsake pozitivne zgodbe, naj jih bo čim več!

Jaz sem danes 10. dan po ETZ, test kaže že lepo drugo črtico. Upam, da nama tokrat uspe do konca. Sem šla pa danes po enem tednu v službo in sem ok, samo skos sem nervozna in hodim na wc. Bolečine, krči so malo blažji oz. bolj špikanje, ni tolk predmenstrualne bolečine.

Kako ste ostale?

Hvala ❤️ ja, po pošti dobim datum za prvi UZ pri njih na IVF in potem se bom naročila k moji gin., mislim da se ne rabim prej naročat…pri prvi nosečnosti mi je bilo rečeno dokler sem vodena v IVF ambulanti nima moj gin.nič s tem.

Super tudi zate, naj tako ostane ❤️?

Pozdravljene. Za mano je prvi neuspeli postopek v septembru. Zal. V novembru je moja tretja menstruacija. Slisala sem da med prvim in drugim postopkom morajo miniti tri meseci. To pomeni da najbrz sele januarja. Kako pa vse poteka? Moras do ginekologinje? Ali dobis najprej posto, pa napotnico za kontracepcijske tabletke. Potem pa ultrazvok in pogovor pri zdravnici dan pred zacetkom dajanja injekcij?
Sprasujem ker kar dosti v tujini, pa bi se rada organizirala.

Je zelo lepo prebrati vse te uspesne zgodbe. Upajmo da bomo tudi druge kmalu zagledale ta plusek.

V postopku sem v Mbju.

@fruty9 a so ti kaj omenjali, da ne bodo sprejemali v postopke v novembru? Kopiram iz FB:

Mogoce pride kateri prav.

Ljubljana ne sprejema za nove postopke( ivf/isci) od 30.10. do 29.11. 2023. Za prenose zamrznjenckov pa ne vem.

Tudi mene to zanima!! Kaj to sploh pomeni, da ne bodo sprejemali? Ker decembra so pa dopusti in spet izpades. Torej sele januarja??

(Ne) srečnica, ne nič mi ni nobeden rekel, pa tudi, da bi kje videla kakšno obvestilo, ga nisem.. Hm, zakaj pa naj ne bi sprejemali? ?

Punce pomagajte!!dobila se za en teden samo gonapeptyl ker nisem dobila ?.rabim nasvete kako je cim prej sprozit!zvija in krci ze en teden ampak nikakor da se pokaze.

Nihče ne ve zakaj, na FB je objavila ena, da je danes aktivirala napotnico in dobila odgovor, da sprejemajo do 30.10 in po 29.11 za sveže postopke, vmes pa ne. Torej cel november ne bo sprejemov in posledično ne konec novembra ne v decembru ne bo svežih postopok in prenosov. Kako bo z zamrznjenčki ne vem. To, da cel december ne delajo se tako ve, praznikov je pa dejansko en teden…

Aja, baje da tiste, ki ste že dobile datum za sprejem oz ste tega že opravile boste prenose imele normalno.

Hej hej punce.

Zelim vam vso sreco tega sveta ?

Najin 4., postopek, 8. prenos, najin zadnji ? s 4. postopka se nama je pridruzil 2 dni nazaj – najina deklica. Pa sem postala mamica pri 41 ❤ Dokler ne poskusis, ne ves … drzim pesti, da vam vsem kmalu uspe in vas spremljam se naprej ????

Fraček čestitke ??zeloooo lepa novica, in motivacija za nas, ki še čakamo na svoj plusek in štručko v rokah. ?

Ima še katera jutri prenos 12.30 uri.

Ananaska2 super hvala da si to delila. Res se zelo nagibam k temu tako, da rada slišim takšne pozitivne zgodbe.

Bibi čestitke ??❤️

Fracek čestitke ?? tvoji postopki me nadejajo z upanjem da še je možnost da tudi sama pridem do tja.

Rahela4 držim pesti tudi za krvnega ??????

Živjo punce,

s partnerjem sva se odločila, da greva po 1. ? v UKC LJ. Ker bo to prvi prenos ? v spontanem ciklu, vem, da je potrebno hoditi samo na UZ v LJ. Zanima me, tiste, ki ste hodile, kdaj potekajo te UZji?

hvala za odgovore.

@Fracek iz vsega srca ti čestitam in ti želim veliko lepih trenutkov s tvojo princesko ?

@Glove38 začnejo ob 7:30, gre pa po principu kdor prej pride prej melje – torej tudi če ti dajo drugačno uro se moraš postaviti v vrsto. Gre pa načeloma dokaj hitro, jaz sem vedno odpravila prej kot v 1h.

New Report

Close