Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Odgovor na objavo uporabnika
Lili123771, 18.10.2023 ob 15:26

Hej punce,

mene pa zanima v kolkem casu so vas poklicali oz ali ste dobile posto domov  po tem ko so vas dali na konzilij za obmp? Midva z partnerjem sva bila v zacetku septembra v Mb, kjer nama je samo rekla naj pocakama na klic in potem naprej. Sem pa ze malo nestrpna in me zanima priblizno kak dolgo ste cakale, da ste zacele s postopkom☺️

9. 8. je dr. rekel dva meseca in dejansko so me 13. 10. klicali. Verjetno so na točakanje vplivali tudi dopusti.

@malinca267 čestitke ? smem vprašati katera G je delala prenos, ker do zdaj (6 prenosov) mi še nikoli niso delali med prenosom UZ, enkrat si ga naredili po prenosu, sicer pa nič 🙁

Hej punce ?

Prosila bi vas za odgovore…

V MB sva s partnerjem dala vse preizkave skozi… v novembru me cakajo pikice in vse ostalo.

Zanima me…ko bom imela prvi dan menstruacije, moram poklicati v MB, da opravim 3. Dan ciklusa ultrazvok. Sklepam da mo bodo dali kratek protokol, po tem pa naj bo prisla se cez en teden na 2. Ultrazvok… ali po tem, ko mi bodo dali stop pikico, naslednji dan sledi punkcija in cez nekaj dni vstavitev zarodka? Ali se med punkcijo in vstavitvijo zarodka caka na naslednji cikel?

Hvala vam in vso sreco vsem??

P.s. gre za ivf postopek in je moj prvi + sem cisto sveza na forumu ?

Oo super, to je pa super rezultat! ? Ali že veš, če bo svež transfer ali ti to povedo na punkciji?

Vsekakor močno stiskam pesti ?

@malinca267 najprej čestitke iz srca in koliko pozitive sem našla ob branju tvoje zgodbe! ? Hvala ti, ker si to delila z nami, da nam vsem vliješ upanje, ki ga še kako potrebujemo ?

Tebi pa srečno in vse dobro še naprej! Čuvaj se in tvoj mali zakladek! ??

(Ne) srečnica, 18.10.2023 ob 19:44

@malinca267 čestitke ? smem vprašati katera G je delala prenos, ker do zdaj (6 prenosov) mi še nikoli niso delali med prenosom UZ, enkrat si ga naredili po prenosu, sicer pa nič 🙁

Očitno sem imela srečo, da je UZ delala med transferjem…

Zanimivo ime ima 🙂 Dzhamilyat Abdulkhalikova

Ampak ne glede na nenavadno ime za naše okolje, govori čisto normalno slovensko. Sem jo imela čisto slučajno spet na potrditvenemu UZ-ju in je bila zelo prijazna in odgovorila na vsa moja vprašanja.

fruty9, 18.10.2023 ob 20:24

@malinca267 najprej čestitke iz srca in koliko pozitive sem našla ob branju tvoje zgodbe! ? Hvala ti, ker si to delila z nami, da nam vsem vliješ upanje, ki ga še kako potrebujemo ?

Tebi pa srečno in vse dobro še naprej! Čuvaj se in tvoj mali zakladek! ??

Me veseli, da sem lahko vlila nekaj upanja in pozitivne energije. To je bil namen. 🙂 🙂  Res si želim in držim pesti, da vam tudi ostalim čimprej uspe!

Najlepša hvala za lepe želje. 🙂 ?

Tudi meni je edini uspešni prenos naredila dr. Dzhamilyat Abdulkhalikova, sicer brez UZ.  No, in danes sem že v 32. tednu nosečnosti ?? 

Čestitke vsem, ki ste zagledale plusek, vsem ostalim pa veliko sreče v postopkih, samo ne obupat ??

@fruty9 ce mislis mene, ne vem. Noben ni nic omenjal kakih zamikov s prenosom, tko da verjetno bo svez prenos. Niti na uz ni nic omenila kake moznosti hiperstimulacije kar po fbju in forumih zelo omenjajo. Edino kar je bilo omenjeno je bila doza za lokalno anastezijo.

Ti si ze zacela?

@Enka1 ja ja seveda, gotovo bi kaj omenili že sedaj. ? Kar korajžno naprej!

Jaz imam v ponedeljek  23. 10. šele sprejem, potem pa računam nekje za vikend da začnem, ker si menstruacijo sprožam z dabrostonom. Tako se mi vlečejo ti dnevi ?

@Elisa485 punkcija je 2 dni po stopki, prenos je praviloma 3-5 dni po punkciji (odvisno od števila zarodkov), če pride do hiperstimulacije pa se prenos preloži za 2 ciklusa.

@Malinca770 kateri dan pa ona dela? Ker nje pa še nisem imela na prenosu, pa sem imela že 6 prenosov.

Rahela4 danes grem še na enega samoplačniškega. V torek sem mela uradnega in zdravnik ni bil najbolj zadovoljen, ker je mala beta ampak nisem niti uspela vprašat koliko je bla ? drugače tak brezveze primerjat z različnih laboratorijev. Je pa seveda omenil, da je lahko splav ali izvenmaternična lahko pa da je tudi vse vredu in držim pesti da je to ?

Drugače od včeraj nimam več niti na obris krvi zdaj pa upajmo, da je to dober znak in ne da se je vse končalo.

Tejchy734 držim pesti za danes!!

Punce, jaz imam danes še naprej krče v trebuhu (kot pred M), pa take težke prsi, ampak ne trde. Sem 6. dan po ETZ. Živčki delajo na polno. 30.10. imam šele krvni, to se mi zdi še tako daleč. Kako ste ve?

@rahela4, jaz sem že 6.dan delala test, tisti urinski, ki zazna že 10 enot in je bil rahlo rahlooo obarvana druga črtica ? danes sem 11.dan po prenosu in sem bila na samoplačniškem krvnem, beta je bila 269 ❤️  v ponedeljek imam pa uradni krvni ?

Bibi kako lepoooo! ❤❤❤ vesela zate! A bos javila ponedeljkovo beto? Do takrat pa crkljanje s tvojim in mislijo na otročka. ?

(Ne) srečnica, 19.10.2023 ob 05:30

@Malinca770 kateri dan pa ona dela? Ker nje pa še nisem imela na prenosu, pa sem imela že 6 prenosov.

Hm, žal ne vem, transfer sem imela na petek, potrditveni UZ na torek… Verjetno imajo kje kak razpored ampak ne vem, če je kje objavljen. Sicer razpored zdravnikov za jutranje UZ-je visi v ambulatni (vsak teden drug zdravnik), ampak ne vem, če je ta isti razpored veljaven za transfer…

Bibi79724 super za takšno beto. ??

Rahela4 hvala ti ampak žal je beta padla na 110 tako, da je verjetno splav ? pa še pošto sem dobila da imam samo enega zmrzjencka tako da sem trenutno kr na tleh…

Držim pesti da bo pri tebi lepa beta 30.10. ????

New Report

Close