Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Imela bi eno vprašanje. Včeraj sem prejela sklep konzilija, kjer piše, da se za postopek OBMP naročim prve dni menstruacije.. Ali bi bilo na 7. dan verjetno že prepozno?

Jst vsem ki tole urejate priporočam Zvem portal! Men so rekli da dobim samo po pošti info koliko jih je uspelo za zmrznjenčke in sem mela že v ponedeljek dokument in info v Zvem portalu, po pošti pa še nič. ?

Odgovor na objavo uporabnika
fruty9, 04.10.2023 ob 15:37

Imela bi eno vprašanje. Včeraj sem prejela sklep konzilija, kjer piše, da se za postopek OBMP naročim prve dni menstruacije.. Ali bi bilo na 7. dan verjetno že prepozno?

Mislim da ni prepozno ker prvo srečanje je šele proti koncu cikla. Jaz bi jim poslala že zdaj mail z podatki kdaj pričakuješ naslednjo M.

Tiste ki ste bile, kam ste šle na samoplačniški test na beta HCG?

Hvala, bom pokusila ??

@Pika.973  Adrialab LJ

@Novinka_149: koliko časa pa je minilo od prenosa do podatka o zamrznjenčkih v ZVem?

@Ananaska2: nisem še delala urinskega, v petek bom. Sicer nimam nobenega koristnega znaka, tako da bolj čakam s testom zato, da vsaj do 9. dne zdržim s progesteronom. Malo me zvija kot pred M, najbrž jo P zadržuje. Res je, da me je pred + takrat tudi konkretno zvijalo, ampak takrat je bila beta na Hcg 3000 in sem zato prej imela še zanesljiv znak napete in vroče prsi na 9. dan zjutraj, ki jih nikoli drugače nimam. Tako da ja, imam še 3 zamrznene, ampak zdaj že dva T zapored nista bila uspešna, tako da nimam kaj dosti upanja. Tudi zaradi starosti, toliko časa sem že izgubila, da me je vsak mesec groza. Ampak ja, kaj naj, nič ne morem. ?

Jst sm danes noseca 6t.Beta je bla na 15.dan 1927…do takrat vse lepu in prav…cez par dni po beti sm pa vse znake zgubila…sploh nimam obcutka,da sm noseca…po beti me je nehalu spikat,nism vec napihnena,nehodim vec na wc ponoci,joske so me nehale bolet…potrditveni UZ mam pa sele 16.10. pr 8t…sm takoj po krvnem klicala mojo G in jo prosila ce me lahku vzame ta tedn,ker se 3t nebom mogla cakat…pr 1.prenosu se je prjelo pol pa na potrditvenem uz ni blu srcka,zatu me je tut tok bl strah,da se zgodba ponavla…ker takrat sm tut vse znake zgubila cez noc…jutri imam uz

je mogoc kera tuki,k je tut znake zgubila cez noc pa je blu vseen vse uredu?

@alena4 še nekaj glede preiskave krvi za SPB ? to se naredi vsaj en teden pred terminom za sprejem v postopek.. Verjetno je mišljeno pred 22. dnem ciklusa, ko greš po injekcije, kajne?

Vpr.za mb zamrzjenčki. Če je neuspešen prenos se naslednji ciklus spusti ali greš kar spet na prenos? Razmišljam vnaprej, ker imam terapijo.

fruty9, 04.10.2023 ob 20:49

@alena4 še nekaj glede preiskave krvi za SPB ? to se naredi vsaj en teden pred terminom za sprejem v postopek.. Verjetno je mišljeno pred 22. dnem ciklusa, ko greš po injekcije, kajne?

En teden pred tem sprejemom ja, vendar v Lj, če imaš kratek postopek na ta dan ne dobiš injekcij, moraš priti 1/2 dan M ponje…

Ali je še prihitro, da se prijavim na zamrzjenčka danes je moj prvi dan M svež prenos sem imela 2.9. In zdaj je že moja 2 M. Sprašujem za Mb

Rožica ??, 05.10.2023 ob 04:59

Ali je še prihitro, da se prijavim na zamrzjenčka danes je moj prvi dan M svež prenos sem imela 2.9. In zdaj je že moja 2 M. Sprašujem za Mb

ROZICA: mislim, da v MB ne rabiš čakati, ti kar javi. Tudi raziskave potrjujejo, da sploh ni problem iti tako v naslednji prenos. Kar napiši jim prvi dan M in najkrajši in najdaljši cikel.

Punce, eno vprašanje, če mi lahko katera pomaga. Včeraj sem imela telefonski posvet z zdravnico za pridobitev napotnice za prenos zamrnjenčka. Na zvem napotnica še ni vidna, koliko časa traja, da bo napotnica izdana oz. da bo vidna v zvemu?

Hej, je tu še katera punca, ki je v septembru dobila izdani 2 napotnici za IVF, pa še ni prejela odločbe po pošti?

Valentina, hvala sem njim pisala v torek imam prvi uz

@Rozica: super, to je res fajn, da ji treba na nov prenos pingota čakati. Vsaj to, če že na nov postopek čakamo dolgo. Naj naslednji prenos uspe!

@Melon34 jaz tudi še čakam

Glede testa za SPB, saj ni nujni, da je opravljen točno teden pred sprejemom? Sprašujem za Leonišče.

New Report

Close