Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Nekaj je bilo govora o naročanju na telefonski posvet za prenos zamrznjenčka v Ljubljani. Mi lahko katera pove, kje in kako se naročiš na to? In kako to izgleda potem – te oni pokličejo, ti njih? Jaz sem se ponavadi naročila po mejlu (reprodukcija) za osebni posvet… Hvala!

https://napotnica.kclj.si/UKCBookingReservation/page/reservation.xhtml

Tu izpolniš obrazec in označiš, da želiš telefonski razgovor, nato dobiš po nauku datum in okvirno uro, ko te G pokliče (imaš tudi možnost, da izbereš točno določeno G ali pa kateregakoli).

Po mailu*, telefon sam nekaj popravlja ?

(Ne) srečnica hvala za informacije! ?

Meni ta progesteron kar ven pobegne ?

Danes na 13.dan sm nardila test in mi kaze 2-3 tedne?znakov pa nobenih,tut spika me vec ne niti joski me vec ne bolijo tok…

Pozdravljene,

Prosim, če mi lahko katera razloži kako poteka prenos “zamrzjenčka”. Sveži zarodek žal ni uspel.

Hvala v naprej  ***

Nikita21 čestitke

oo super Nikita, cestitke ?

je katera tukaj, ki je imela prejsnji teden prenos? Jaz v torek. Cakam in upam da tokrat ne bo M.!

@nikita21, čestitaaaam, to je to in naj tako ostane do konca ????

Ali ima katera izkušnje z operacijo jajčnikov, kako je bilo, in po njej prenos zamrznjenčka.

Danes 6. dan pa me tako boli kriz, rahli krci, rjav izcedek. Se bojim, da je spet vsega konec 🙁

Pozdravljene,

kdaj se ponavadi vgnezdi zarodek po svežem prenosu, če je prenos 3. dan?

Je imela tu katera endometriozo, kjer se ni na UZ popolnoma nič videlo, ampak so jo odkrili šele pri laparoskopiji?

Naj bi se 3.dan do 1 tedna.

Živ punce!

Kok celic se je vam kej oplodil? Na punkciji so me čist presenetli, k so samo 4 uporabne celice dobil, kjub temu da je blo 20+ foliklov.

Prenosa ne bo, tko da čakam da po pošti zveva kok se jih je oplodil.

Hvala!

Odgovor na objavo uporabnika
Novinka_149, 26.09.2023 ob 08:24

Živ punce!

Kok celic se je vam kej oplodil? Na punkciji so me čist presenetli, k so samo 4 uporabne celice dobil, kjub temu da je blo 20+ foliklov.

Prenosa ne bo, tko da čakam da po pošti zveva kok se jih je oplodil.

Hvala!

Meni so se 4 od 10 oplodile eno vstavili 3 imava zamržjene.

Meni se je od 9 celic oplodila samo ena…v prejsnjem postopku pa od 17.celic samo 2…

Danes sem mela krvni test na 15.dan in je biu 1927?

Hvala Nikita21 in Rožica! Mene je tko strah da bi bla samo ena al pa… nobena ? Ta čakanje je za pooopiiizzdit.

Čestitke in srečno Nikita21 ??

Odgovor na objavo uporabnika
Bodoči sonček, 24.09.2023 ob 13:46

Pozdravljene,

Prosim, če mi lahko katera razloži kako poteka prenos “zamrzjenčka”. Sveži zarodek žal ni uspel.

Hvala v naprej  ***

Tudi mene to zanima, pri meni zaradi hiperstimulacije do svežega prenosa ni prišlo. Z naslednjo M se prijavim v postopek ETZ in sem že nestrpna. 🙂 Je bila katera že na ETZ in lahko pove kaj več o postopku v LJ? Na njihovi spletni strani piše, da se vsak dan odvzame kri in tekom dopoldneva jih je treba še poklicat da povedo, če se je treba isti dan vrniti še na UZ in pregled urina – ali to drži, je res vsak dan treba na kliniko?

New Report

Close