Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Hvala. Super.

Uceri sm sla dat kri za beto in je bla 118(8.dan po prenosu),jutr grem se 1x…sm pa pred 2 urami dobila rjav izcedek,kar mislm da ni nc dobrga(ga je zmer vec)…tut krcov pa spikanja dns ni

@nikita21 dokler se ne vlije sveža kri ni nujno, da je kaj slabega. Rjavo je lahko tudi zaradi Utrogestana. Še če se kri vlije ni nujno slabo – pri enih gre za hematome, pri drugih za nepojasnjene krvavitve, pri določenih pa žal za ss.

Zivjo. S fantom bi rada sla v postopek ivf. Sem pa ze bila 1x v postopku z bivsim partnerjem. Je katera bila v podobni situaciji in kako poteka..vse normalno isto kot v prvem postopku (od zacetka) ali se moje preiskave preskocijo? Kaj komplicirajo?

Naredila danes 8 dan test First sign in je negativen. Glede na to, da ko sem bila noseca, mi je 9 dan pokazal mocno crtico, verjamem, da je tud na zalost zdej realen in tudi od tega prenosa ni nic. Ne vem zakaj zdej ze 3 prenos z zamrznjenki ne gre … danes bom kr prenehala z Utrogestanom, ker ne vidim smisla.

Upam, da ste ostale punce boljse kot jaz danes in drzim pesti za vse ❤️

@nikita21 kako si ti? ?

Zdravo, jaz pa bi vprasala, ce je bila katera prehlajena ob zacetku (kratkega) protokola? Vsak cas pricakujem menstruacijo in sem se kar fajn prehladila. Glede na to, da v navodilih pise, da moram biti brez znakov respiratornega obolenja, lahko ta mesec ze odpisem? Ima katera izkusnje, koliko v Mb komplicirajo glede prehlada?

@malinca555 sem v zelo podobni situaciji, s tem da so mi že 3x podaljšali ? Glede prenosa mi noben nič ni reku, sem sama glede na zapise drugih punc tuki predvidevala kaj bo in vprašala kake so šanse. So rekli da minimalne. Od ostalih punc tuki sem prebrala da cca. 2 cikla traja oz. Da se s tretjo menstruacijo lahko naročiš.

Res mi je zanimiv kako (vsaj men) praktično nič ne povejo na teh pregledih, še dobr za tale forum!

Držim pesti za vse ostale punce! ?

@plus_one,ucer zvecer je blu izcedka se minimalno,dns zjutri nc vec…dns sm dala spet kri za beto-jutr izvem izvid,k posiljajo u lj…do 8.dne me je skus spikalu-peklu,od 8.dne naprej pa nc vec…sm pa dns spet nardila test pa je bla crtica mocnejsa…jst res upam,da bo vse vredu,kr je tu zadnja priloznost

Plus_one, ne prenehaj! Jemlji utrogestan in vztrajaj. Nikol ne ves. Meni je tud utrog zaviral M, pocutis se neumno da se jemljes… ampak za test je pa menda se prezgodaj. Daj ustrajaj se par dni… tako si nikoli ne bos mogla ocitat, da nisi naredila vsega.

@nikita21 super, zelo sem vesela, drzim pesti se naprej ❤️ Kateri postopek je to?

@??‍♀️ bom ga zdej se zvecer vzela (zjutraj sem, popoldne ne). Ne vem, ne verjamem sicer da je smisleno, se nisem slisala da bi bil 8 dan test totalno negativen, potem pa pozitiven ampak ajde .. ce kaj, nam na tem forumu upanja ne manjka ?

Evo,,moja beta je bla 2 dni nazaj 118,danes 280?

Odgovor na objavo uporabnika
nikita21, 22.09.2023 ob 08:59

Evo,,moja beta je bla 2 dni nazaj 118,danes 280?

?? drzim pesti da se naprej tako lepo napreduje.

Super @nikita21 in srecno do konca ❤️

@nikita21 ❤ kar tako naprej ?

@plus_one, jemlji naprej utrogestan. FS pozno pokaze, za ta test si pomojem prezgodaj delala. Raje One step mogoče uporabi, ce imas pri roki, ta je meni pokazal ze 7. dan rahlo crtico, tam cez 2 dni pa bi ti tudi ze CB moral pokazat. Pri pingotih je cas vgnezditve lahko kar v razponu. Drzim pesti, da se pokaze crtica ?

Hvala @Fracek, sem si sla takoj, ko sem prebrala, dat Utrogestan, ker danes sem res mislila nehat, ker sem zjutri naredila test (9 dan) in je negativen. Nimam upanja, da bo pozitiven, samo bom vztrajala se 2 dni. Najhujs so mi ta upanja, k me pol spet sesuje. A ste vse tko jokave kot jaz? ? Drugace res nisem taka, grem v postopek ful polna optimizma, pa cist skulirana kao da ce ne bo, pac ne bo, potem pa ko vidim, da ni, se cist sesujem in par dni rabim, da k sebi pridem, jokam lahko non stop. Kot da nisem jaz. ??‍♀️

@Fracek
, te pa spremljam na sosednjem forumu in sem tako zelo vesela zate ❤️

Zivjo, je tukaj katera, ki je imela ta teden prenos? Zanima me kaksne hormone vam predpisejo po prenosu in koliko? Srecno nam vsem ?

@Fracek upam da si ok in da nosečnost lepo napreduje ?

@Upanje7 prepiše se progesteron (lahko je to gel ali pa vaginalne tablete, jemlje se pa različno – Crinone gel 1x na dan, Amelgen kapsule 2x na dan, Utrogestan pa 3x na dan.)

Sedaj sem v postopku na Češkem in sem dobila progrsteron Besins, 200 mg, 4 vaginalne tablete na dan. (Vstavim 2x)

v Slo sem vedno dobila zgoraj omenjeno, ampak sem vprasala predvsem zaradi doziranja, se mi zdi kar visoka doza.

To je moj sedmi postopek, res upam da zadnji ??

@Upanje7 mogoče je v eni tableti manjša doza progesterona, zato jih je potrebno več. Amelgen je npr 400 enot progesterona notri.

New Report

Close