OBMP – IVF 2023
@Rozica?? Evo dala kri. Menstruacija se traja. Tako da zdaj samo se cakam klic, da potrdijo da ni nic, pa da vprasam kdaj je naslednji, pa ce moram se kaj prej narediti.
Sem pa srecala se dve punci z transferja in pa punkcije. Pa je ena izmed njiju imela tudi prenos dveh celic 3 dan po punkciji, krvaveti zacela v petek, torej 3 dni pred krvnim, zelo mocno. Druga je imela 16 celic na punkciji, pa zdaj na krvnem se ni dobila menstruacijo. Ima pravi Samo bolecine. Tako mislim da bo tisto plusek. Vsaj ena ?
Da ne pisemo Samo o neuspehih. Je lepo videti se Kaj lepega ?
Rožica ??, 18.09.2023 ob 19:25
Soncekk515 kako je rezulatat
Me nihce ni poklical do 16 h danes. Sem pa dala kri ob 8 h zjutraj. Tako da sem jim pisala na mail. So zgleda pozabili name. Pa se ni odgovora. Verjetno bo jutri. Progesterona nisem vzela, ko se vedno menstruacija. Samo vseeno bi bilo lepo vedeti rezultat, pa kako je za naprej.
Jagoda1212828, 12.09.2023 ob 11:10
Drage moje danes se mi je spet podru svet?pa tako je dobro kazalo .čist sm bla vesela da nism dobila nobenga klica da pridem kej prej na prenos..no jutranji klic embriologa pred transferjem me je pa čist zadel…nevem kaj mi je sploh govoru kaj se je dogajal z zarodki ker sm sam čakala da reče da nerabm hodt??? vsak postopek se slabše konča..no zdej za piko na i pa še ostala brez prenosa..neznam vam povedat kok sm obupana in sploh nevem kaj naj sama iz sabo??
Poznam ta občutek ja, mene je klical en dan prej, cel dan sem prejokala, tak da jokaj, kriči, razbijaj….daj ven iz sebe ?
Danes sm 8.dan po prenosu in sm 5.dan ze nardila test in je biu POZ(rahla crtica)…danes je bla pa ze kr fajn mocna…sm vesela,ampak se ne upam prevec veselit,kr je blu na 1.prenosu tut vse super,pol na potrditvenem UZ pa ni blu srcka…je pa tu moja zadna priloznost za otroka(zadnji prenos in postopek)
Rožica ??, 19.09.2023 ob 06:42
Res zelo čudno, da bi pozabili poklicat to, da čakaš je še huje kot, da ti povejo, da ni nič….
Evo so poklicali. Pa je tudi negativno. Sem tako vedela. Je rekla da me poklicejo za naslednji tretma. Je rekla da nekje cez dva tri mesece. Tako da zdaj probati se na naraven nacin. Sem prebrala v nekem clanku da smo prvi, drugi mesec bolj plodne. Tako da vmes se to probati ?? kolk bi bilo fajn da se ne bi bilo treba vec pikati.
Soncekk515 ooo zelo mi je žal tudi zate,torej nam ne preostane drugega kot, da gremo naprej in res poskjsimo naravno. Tudi sama sem zasledila, da bi naj bil v tem časo bolj ploden. Samo vprašanje tega ali nemoreš s tem škodovat, če imaš ss…
Ali ste dobile po negativnem krvnet testu kakšne izvide domov? Tiste, ki ste bile že v postopku in veste kako poteka!
@Rožica jaz v Lj po negativnem krvnem nisem dobila nič domov, so po telefonu povedali, da je negativno in da se moram prijaviti za posvet, da mi izdajo novo napotnico.
Punce, zal mi je za vse, ki ste zagledale minusek, mislim, da ga bom tudi jaz, zal. Danes sem 6 dan po prenosu, sem za foro naredila digitalni ovulacijski test, ker sem ga ravno imela viska, pa se druga crtica ni niti malo obarvala, tako da mislim, da ne bo nic .. res je to ovulacijski test, samo vseeno. Bom cez par dni se nosecniskega … imam pa skoz obcutek, ze nekaj dni, tiscanje kot, da bom M dobila, zato mam se manj upanja.
Nikita, mocno drzim pesti zate ❤️
Živjo punce!
S partnerjem sva cisto prvič v postopku IVF, stara 28 let. V nedeljo je bil 9 dan cikla, prvic UZ, so mi se za tri dni podaljsali Bemfolo in Orgalutran, drugi UZ imam jutri. Od nedelje zvecer cutim skos jajcnike, me boli, vendar ni prevec hudo. Na prvem UZ (9 dan cikla) je rekla da imam veliko foliklov in da verjetno ne bo svezega prenosa zaradi hiperstimulacije. Zanima me, ce ima katera izkusnje s tem, kdaj se potem zgodi prenos zamrznjencka, koliko menstruacij je treba pocakati?
Srecno vsem in hvala za odgovore ?
Zdravo!
Sama zaključujem svoj 1.postopek ivf. En svež ET in en ETZ.
Za začetek 2. postopka potrebujem napotnico. Povedali so, da je potreben pregled in posvet po telefonu ni dovolj. Zanima me, ali je katera šla na ta pregled tudi h kakšnemu drugemu zdravniku in ne ravno k tistemu, ki jo je sprva napotil na ivf? In je potem od tega dobila novo napotnico za nov postopek ?
Namreč trenutno se čaka 3 mesece na ponovni pregled pri nekaterih, pri drugih pa nekaj manj.
Hvala! 🙂