OBMP – IVF 2023
Srečno vsem nam, ki še čakamo svoj čudež ❤️😊 upam, da nam bo leto 2023 naklonjeno.
Danes sem imela kontrolni UZ za dolgi postopek – so mi podaljšali 💉 za umiritev jajčnikov še za nekaj dni. Naslednji teden grem ponovno in upam, da bo vse ok za start stimulacije 😊
V kateri fazi v procesu pa ste kaj ostale?
Jaz imam 18.1. Sprejem za 2. Postopek IVF – kratki.🙂 Me že sedaj živci dajejo. V prvem niso pridobili celic in me noro skrbi, da bo enako. 😕
Ginekologinja je omenila empty folicle syndrome. Ampak naj bi bil zelo redek. Je kateri kaj znano?
Me pa delno tolaži, da sem po 3. IUI imela biokemično in se i guess vsaj nekaj pametnega dela…
Veliko pluskov v 2023 😉
@optimistka13 sem brala o tem, ne poznam pa osebno nikogar – kolegica ima pa veliko nezrelih celic in smo brale, da se to lahko prepreči z manjšimi odmerki zdravil. Tudi pri tebi bodo najbrž poskusili z drugačnimi zdravili, mogoče drugačnimi odmerki.
Držim pesti, da bo bolj uspešno 😇
@Anonimno 7120 vso srečo, sama nisem imela takih težav, si pa mislim da so lahko krči tudi znak vgnezditve.
@Ribica12 vso srečo 😇
Vidim, da se že kar na polno dogaja. Jaz čakam pa zdaj na M, da se lahko prijavim za prenos 🐧
Pozdravljene.
Eno vprašanje imam, prvič greva v postopek. Z decembersko M sem javila na reprodukcijo 1. dan in so mi aktivirali napotnico. Čez nekaj dni sem dobila vso dokumentacijo, napotnice in navodilo, da naj se javim januarja prvi dan M in me bodo naročili na posvet.
Verjetno ne dobim na posvetu inekcij, bom morala počakati še do februarja za začetek stimulacije?
Vso srečo vsem. Jaz sem že živčna razvalina od vsega čakanja. 🙂
@prvič ivf zdaj imaš verjetno sprejem (22 dan cikla?). Na sprejemu ti razložijo kako poteka postopek, kako se pripravi injekcije, dobiš potrdilo da si vključena v postopek in pa razpredelnico kamor se vpisuje odmerke zdravil in pa datume UZ.
Po sprejemu greš pa 1/2 dan M po injekcije in začneš s pikanjem. Jaz sem nazadnje vprašala, če lahko dobim zdravila na sprejemu, da ne hodim še enkrat k njim pa so rekli da ni mogoče…
Tudi jaz sedaj čakam samo še na prvi dan menstruacije in potem začnem prvič in to s kratkimi protokolom. Me pa zanima v bistvu koliko si odsoten pri kratkem protokolu? Ste bile normalno v službi? Ali se hodi večkrat na kliniko, če ja kaj ste rekle v službi?
Vso srečo vsem v letu 2023 upamo na dosti ++ 🍀🍀
Najprej vso srečo vsem skupaj!
Tudi sama sem že 3. teden v dolgem protokolu, danes imam kontrolni uz, da vidimo, če so se sčistile ciste na jajčnikih ali bo potrebna punkcija, ima morda katera izkušnje s tem?
@Ribica12 potem se pa morda danes srečava.
Veliko + vsem skupaj 😊🥰
1nadja, 05.01.2023 ob 05:18
Najprej vso srečo vsem skupaj!
Tudi sama sem že 3. teden v dolgem protokolu, danes imam kontrolni uz, da vidimo, če so se sčistile ciste na jajčnikih ali bo potrebna punkcija, ima morda katera izkušnje s tem?
@Ribica12 potem se pa morda danes srečava.
Veliko + vsem skupaj 😊🥰
Si v Lj? Mam uro ob pol 8 zjutraj. Srečno
@1nadja – imam nekaj vprašanj zate. Upam, da ne zameriš – tudi sama sem namreč v dolgem protokolu 😊Si tudi že daješ injekcije za stimulacijo ali še vedno samo 1 injekcijo? Kdaj pa so ugotovili, da imaš ciste? Potem naredijo punkcijo za ciste in ponovno punkcijo za jajčeca, ali kako gre to?
Srečno vsem punce! 😊
lučka261, 05.01.2023 ob 12:40
Živjo, vidim, da vas je nekaj v dolgem protokolu v LJ. Stiskam pesti 🙂
Zanima me glede sprejema. Termin sem dobila na 23. dan ciklusa. Pa sem mislila, da takrat že moram začeti z injekcijami. Bom dobila ob sprejemu injekcije ali moram še enkrat po prevzem? Hvala lepa za pomoč!
Torej tukaj sprašujem glede dolgega protokola, kjer ne začneš z injekcijami na prvi dan ciklusa.