Nosečke po IVF 2018
Žal ni mojega 🙁
Sem jo vprašala in zaenkrat ne prodaja še…je pa z njim super zadovoljna. Res ga je pohvalila razen minus je da če gledata otroka v smeri vožnje se ne da čisto v ležeč položaj. Mislim, da sem jo prav razumela ker tudi bugaboo buffalo je isto.
Bi za novega dala komplet in dodatki 2000€ no ona je potem vzela rabljenega ob prve lastnice za 1000€. Res so malo predragi novi. Pravi, da se ti splača gledat fb skupine precej prodajajo in vmes se najde tudi ta bugaboo za dvojčke.
Brave2017 si imela prav glede GD. Rezultati 75g cukra na tešče 3.9 potem po 1 uri 6.9 po 2 urah 4.4
Imam pa nizek hemoglobin.
Drugace pa na morfologiji vse ok. Fulll živahen tako da je komaj ga pregledala, videla da vse dela uredu… skratka super. Za spol nisva hotela vedeti se ji je pa edino zareklo da to se pa iz aviona vidi in da če nočva vedt naj ne gledava 😉
No pol sm mojga vprašala če je kaj videl…itak da ni.
Kako pa to? No meni iskreno sploh ne paše zaradi trebuha. Nikoli ga nisem imela…zdaj se seveda veča in mi nikakor ne paše 🙂
Pravi moj, da me mora pa res fajn motit da nisem za akcijo 🙂
Bom provala ceprav jo že zdaj pijem vsako jutro.
Sem pa našla voziček stokke trailz vožen 1 leto za 700€. In sem spet v dvomih ker sva se že odločila za joolza. Mah…
Zaradi krvavitev,je prepovedan sex… je rekla raj ne, da se ne sekiram če bi šlo kaj narobe. Saj veš, sta dva, pa moja hipofiza, prolaktin, diabetes, emšo… pol bi pa.rekla, če nebi sexala bi blo po mogoče kul. Je rekla, da ne vpliva,sam ker babe smo smotane in si pol nekaj predstavljamo in delamo svoje scenarije.
Ja, vozički… tiho bodi 😁. Včeraj sva šla gleda bugaboo – noriiiiiii ti rečem 😊. Ampak končna cena 2100 brez nosilcev za jajco v avtu ( vozek,športni del,jajci in košari) … ma ne vem, če bi vedla, da ga prodava za 1500 bi ga kupla…
Poglej mal na fb na teh oglasih, prodajajo ful vozičkov….
Ja saj to…da vem da zgubim enih 40% cene novega mi je vseeno. Sem gledala pa zaenkrat nič pametnega našla.
Sicer imam namen do junija enkrat. Mogoče se do takrat kaj najde. Kaj pa potem ti gledeš še če ne boš vzela bugaboo?
Sta kaj začela z imeni?
Midva sva glede tega res razlicnih mnenj. Meni so bolj všeč niti ne pogosta imena (Mila, Erin, Tisa, Enja, Job…) njemu pa Sara, Zoja, David, Matic…
Sicer imava še čas samo vseeno je fajn da se oba strinjata.
Ja… midva tudi iščeva rabljenega… ne vem. Mogoče se bo našel kak rabljen, časa je še ful… meni se zdi nekaj naprej kupovati bad carma 😏😏. Zaenkrat sma na bugaboo…. upava in verjaveva, da nama uspe najdit rabljenega 😁😁.
Druge stvari si že kaj nabavljala? Jaz še gledat ne upam preveč 😋
Imena… mi2 sva pa tudi še kr tu tu…. Slovenska stara imena: Neža, Ema, Urša, Ajda… te 4 so ožji izbor…. če bi bla deca pa Anže, Jaka, Nejc…
Ti imaš lažjo nalogo ker veš da fantovskih imen ne rabiš 😉
Ja gledam pa nekaj škatle prekladam.
Sem dobila ogromno od nečaka cunj je isto avgusta rojen, nekaj imam od tamale. Sigurno pa ne bom toliko pretiravala kot sem pri prvi…ker to je pa res preveč bilo vsega.
Posteljico bodo naši kupili, previjalno z omaro že imam od nečaka kot novo…
Kupti morava še voziček, lupinico, isofix, gugalnik. Vse ostalo bom sproti.
Res se nabere veliko “šare” ki jo še rabiš potem ne.
Danes sem šla v 24 teden in ko pomislim da še dobrih 15 tednev…kam gre čas?
Hej hej. Saj ne boš verjela, dobila sva rabljen bugaboo, jajčke, športni del, košare, nosilc za jajce v avtu. Vse skupi za 700 €. 😁😁😁😁.
Mi dva sva zdej 14t in 2 d. Se mi zdi prekmal za kupit ampak se mi zdi da ne smem spustit priložnosti 😁😊🙂.
Ja. Ženska so lažja, strinjat se morta pa res oba…
Ooo nisem vedela,da že imata doma eno princesko. Kul!!!
Jaz sem danes dobila še en inzulin, za v nogo… počas mi bo trupa sfalil, ko se tolko pikam 😁….
Uuuuu ful ugodno.
Kateri letnik pa je?
Midva greva jutri gledat enega samo je pa joolz. Sem rekla, da če do začetka junija nič ne najdem pač naročim novega.
Joj še malo pa boš tudi ti čutila razgrajanje v trebuščku. Mene včasih tako brcne da se kar ustrašim. Res je ta škrat stokrat bolj divji od prve.
Ja boga…sam mene pomoje bi bolj kot pikice motila dita pri SB 🙁
Sicer pazim za sladko samo včasih se pa tudi pregrešim. Sploh pecivo pa sladoled.
Letnik 2015. Drugi lastnik 😁. Kot da bi avtu kupovala 😉😉😉.
Ma nama je vseeno, sam da je ok in da ni preveč uničen. Je kar razlika 1500 €… je treba kar gledat na denar, sploh ko sta 2 😊…. povsod rečejo, ja dvojčki stanejo 😆…
Upam da bo vajin tudi ok. Ja saj teb se bolj mudi kot meni. Pa pol se še čaka na njega…..
Ja… brcanje. Le naj še bo nekaj časa tako, ker ko bosta 2 začela brcat bo pestro 😁…
Dieta sploh ni tolk huda…dobro res nič sladkega… ampak mi niti ne diši… res edino kar pogrešam je sladoled…
brave2017 – dandanes dobiš za cca 30e strojčke za sladoled delat in ga lahko narediš sama. jaz dam not smetano za stepanje (nestepeno) in skuto kot osnovo. potem pa dodajam različne stvari – predvsem sadje. (zmečkana) banana naredi tako fino kremasto strukturo. zdaj, pri tebi sadje verjetno ni glih najboljše (a imaš “dovoljen” en sadež na dan kot pri klasičnih diabetikih?), lahko pa dodaš not kakšno žličko kakava, za okus malo prave vanilije, kakšne mlete orehe, koščke lešnikov… in sladkaš z npr.eritrolom ali pa kokosovim sladkorjem, ki ima nizek GI. hočet ti pač reči, da ob nakupu strojčka, si lahko sladoled narediš sama in uživaš s svoji priljubljeni jedi, ki jo pač malo prilagodiš 😉