Nosečke po IVF 2018
Drage moje punce, z veliko zamudo – ki je posledica tega, da je z dvojčki skooos akcija na polno – najlepša hvala za čestitke! ❤️ Čestitke tudi Flamingo in Tandan!!! ❤️❤️
Flamingo dolgujem še odgovor – imela sem vaginalni porod, ker sta bila oba obrnjena na glavo in kljub temu da je bil A-jček malo drobnejši. Kaj pa ti?
Drugače pa naša srčka lepo napredujeta, zdajle smo sicer fasali prvo visoko vročino in prvo noč na pediatrični kliniki, a ni nič resnega … pa tudi krasna sta, prava lepotca. 😍😍😍 In ja, vem, da so vsaki mami njeni otroci najlepši, hihi. 😊
Ha, zdaj ste pa še vse ostale na vrsti! Kako vam kaže, kako se počutite, vse okej?
Pozdravček tudi naši banani in vso srečo marca!
Zelim-si iskrene čestitke! Kako lepo! Jaz pa sem v 29. tednu, presrečna pridobivam kilogramčke in uživam v radostih nosečnosti. Spol bo presenečenje. Počasi gnezdim in pripravljam reči za dete, jaz pa se sproščam, berem, pripravljam na porod. Kdo bi si mislil, da bom kdaj tako lepo okrogla in doživljala te radosti. ☺ komaj čakam junij. Je tu še kakšna srečka ivf-nosečka?
Pozdravljeni,
Zanima me če imela katera težave pri ukinitvi progesterona.
Sedaj sem v 12. Tednu po ivf in vsak dan apliciram crinone gel, standardna praksa UKC Maribor, bi mogla začeti postopoma zmanjševati, Mal sem zaskrbljena, ker sem brala da v drugih državah do 30 tedna pustijo progesteron v manjših dozah, in nekatere začnejo krvaveti po ukinitvi.
Kako ste postopoma zmanjševali progesteron in a je bilo vse ok po ukinitvi?
Blusix
Jaz sem jemala progesteron ampak ne gel. Jemala sem oralno tabletke – dabroston se reče.
Jemala sem 3x na 8 ur. Do 18 tedna. Potem pa. 2x na 12 ur do 27 tedna. Nato še 1 tableta na dan do 34 tedna.
Želim si čestitke tudi z moje strani!
A ima katera kaj viška klomifena? – clomid za sprožitev ovulacije? Ker imam težave z ciklusi (z ovulacijami)